Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Scalp Advanced, Anti-Oiliness 2-In-1 Deep Purifier Clay Szampon i maska 2 w 1 do przetłuszczających się włosów i skóry głowy

E-Glamour.pl
L'OREAL PROFESSIONNEL_Serie Expert Scalp Advanced Professional Clay 2in1 Shampoo & Mask Deep Purifier oczyszczająca maska do włosów z glinką do przetł
Bodyland.pl
hairstore.pl
Sephora
L'oréal Professionnel - Scalp Advanced Pielęgnacja Twarzya Oczyszczająca Z Glinką 2w1 - 250ml - Dla Kobiet

Ata77
    9 lipca 2023 o 14:07
    Nazwę go: "kołtuniarz"
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jak w tytule: dramatycznie plącze włosy i pomimo pozostałych atutów na pewno nie kupię. Ale po kolei. Produkt dostałam jako gratis przy okazji zakupów w perfumerii. Moje włosy są cieńkie i delikatne. Doczytałam, że to kosmetyk 2w1. Szampon i maska. Może być więc stosowany na dwa sposoby. Ma działanie oczyszczające skórę głowy. Postanowiłam użyć najpierw jako maski. Na wstępie pragnę zaznaczyć: BARDZO się pieni. Gdybym to wiedziała wcześniej na pewno nie nałożyłabym takiej ilości na włosy (tu warto wymienić jego zaletę: wydajność). W każdym razie po nałożeniu na umyte wcześniej włosy trzymałam tyle ile zalecał producent. A potem zaczął się dramat: nigdy nie miałam tak poplątanych włosów. Nigdy. Z uwagi na ich delikatność płakałam rozczesując. Od razu uprzedzam: użyty jako szampon "robi" to samo. Plącze i kołtuni. Nie wiem. Być może nie jest dedykowany takim włosom jak moje. Z zalet oprócz wydajności: włosy są lekkie, sypkie, nieco uniesione. Zapach "męski", ziołowy. Z uwagi na cenę produktu plus ilość utraconych przy rozczesywaniu włosów na pewno nie zakupię.
  • 29 maja 2023 o 18:35
    Świetny, innowacyjny kosmetyk, ale nie do codziennego stosowania.
    Świetny kosmetyk, jeszcze nigdy czegoś takiego nie używałam i było to dla mnie bardzo miłe zaskoczenie. Kosemtyk ma zbitą konsystencję o szarym kolorze. Bardzo mocno się pieni, czego się nie spodziewalam. Wystarczy na prawdę niewielka ilość na całą głowę. Dzięki temu w łatwy sposób można dotrzeć do skóry głowy, zwłaszcza jeśli posiada się długie włosy. Ja nałożyłam go na skórę głowy uzyskałam tak duża pianę, że spokojnie starczyła mi ona na długość włosów. Zapach jest taki mocno ziołowy, przyjemny, rześki. Dodam, że nakładam ten kosmetyk po umyciu głowy, nie używam go zamiast szamponu. Dlatego też, używam go 1-2 w tygodniu w celu oczyszczenia skóry głowy jak i długości włosów. Efekt po jest super, włosy są idealnie oczyszczone, sypkie, bardzo dobrze się układają, delikatnie zwiększona objętość. Jedyny minus, to że plącze włosy i żeby je rozczesać koniecznie trzeba nałożyć na włosy jakiś krem, bądź spray.