Serum pod oczy

Veoli Botanica 20 Seconds Magic Eye Treatment Glam Rozświetlająco-liftingująco-naprawcze serum pod oczy i na powieki

Veoli Botanica 20 Seconds Magic Eye Treatment Serum pod oczy i na powieki 15 ml
Veoli Botanica 20 Seconds Magic Eye Treatment Serum pod Oczy 15ml
hairstore.pl
Veoli Botanica Veoli Botanica 20 Seconds Magic Eye Treatment - li
Bodyland.pl
Veoli Botanica Veoli Botanica 20 Seconds Magic Eye Treatment - li

• 28 marca 2025 o 19:37
    serum ok w złym opakowaniu
    Serum nanosi się i nosi przyjemnie, jest dośc płynne, ale bardziej kremowe. Nie piecze w oczy (co nie jestw cale regułą), wchłania się dobrze, nie roluje etc. Opakowanie to jakiś dramat, łamie się , odpada coś z górnej części, pompka dramatycznie się zacina i wygina. Nie zauważyłam jakiegos super wpływu na skórę. Wybiorę następnym razem inne- głownie z powodu opakowania. Zapach może być, słabo wyczuwalny ale to ok, bo raczej nie powala na łopatki.
    Zalety:
    • konsystencja, nie podrażnia oczu
    Wady:
  • 18 lutego 2025 o 21:14
    Dawno nie byłam tak zawiedziona
    Produkt jest totalnie przereklamowany. Tyle dobrych rzeczy, ile ja słyszałam o tej marce i o tym serum w internecie, to jest zatrważające. Może przez to miałam większe oczekiwania, ale nie oszukujmy się, że za taką cenę mamy prawo mieć również oczekiwania. Może pod względem składu jest to ciekawy produkt, ale pod względem efektów niestety nie jest warto inwestować takich pieniędzy. Najgorsze jest chyba to opakowanie, które mnie umęczyło sromotnie. Taka marka i pompka, która się psuje po kilku użyciach? A z opinii innych widzę, że to nie był tylko mój problem. W tej sytuacji już lepiej zrobić zakręcany słoiczek, wszakże konsystencja serum jest względnie gęstawa, jak na serum. Raczej kremowa. Niemniej jednak lekka i z łatwością się rozprowadzająca. Jest to takie serum, które dobrze domknąć kremem, gdy chcemy mieć konkretne nawilżenie. Także zużyłam opakowanie, dziubiąc w nim czym się dało, ale i tak chyba nie do końca. Nie wrócę na pewno ponownie.
    crayola
    16 lutego 2025 o 13:35
    Przereklamowany
    Mimo że bardzo lubię markę Veoli, to tym serum jestem totalnie rozczarowana. Zacznę od opakowania - niby fajne, z pompką, ale pompka popsuła się bardzo szybko (i to w trzech egzemplarzach), a poza tym bardzo dużo produktu jest w środku kiedy pompka informuje, że krem się skończył... Krem sam w sobie jest lekki, szybko się wchłania, pozostawiając moja skórę suchą i ściągniętą. Nie działa nijak rozjaśniająco. Zużyłam 4 opakowania i nie widziałam różnicy przed i po. Dla mnie jest dobry co najwyżej pod makijaż, bo do wieczornej pielęgnacji jest zbyt lekki. Nie czuję nawilżenia ani łagodzenia. Moją opinię potwierdza moja mama i teściowa, które dostały ode mnie te serum w prezencie. Wszystkie jesteśmy rozczarowane.
    Zalety:
    • nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • drogie i bardzo mało wydajne
    • psująca się pompka
  • 1 grudnia 2024 o 14:38
    Obiecujący
    Bardzo lubię markę Veoli mimo że nie należy do najtańszych. Cenię sobie firmę przede wszystkim za kompleksowe podejście w zakresie wykorzystania naturalnych składników, ekologicznych opakowań (jako jedna z niewielu pakuje swoje kosmetyki w szkło), bycia cruelty free. Mam kilka ulubionych kosmetykow marki i chętnie sięgam po nowości. Serum rozjaśniające było pewnego rodzaju eksperymentem, miałam już bowiem styczność z naturalnym kremem rozświetlającym pod oczy z Clochee który kompletnie mi nie przypasował,i obawiałam się podobnego efektu w przypadku Veoli. Opakowanie jest w tej chwili w ciemnoniebieskiej butelce z atomizerem, który u mnie troszkę się przycina. Sam krem na szczęście nie jest napakowany miką,niemniej ma perłowo różowy kolor. Po nałożeniu pod oczy w dość wyraźny sposób wyróżnia się od naturalnego koloru skóry,nie nadaje się więc moim zdaniem do noszenia solo. Niemniej efekt wyraźnego rozświetlenia znika (a raczej wchłania się w skórę) po kilku minutach i zaczyna wyglądać bardziej przyjaźnie. Osobiście zależało mi na produkcie, który będzie ładnie maskował sińce pod oczami, które są efektem przemęczenia i Veoli zdecydowanie spełnia swoje zadanie. Bardzo fajnie współpracuje z kosmetykami kolorowymi,ale jak wspomniałam trzeba dać mu czas na wchłonięcie. Dodatkowo sezon widzę,że kosmetyk dba o delikatną skórę wokół oczu, nawilża ją i całościowo powoduje,że wygląda po prostu korzystnie. Fajny kosmetyk,który można używać w codziennej pielęgnacji.
  • 2 października 2024 o 21:41
    Opakowanie tragedia, a efekt rozswietlenia tymczasowy , bez długofalowych efektów rozjaśnienia
    Zacznę od minusów- zdecydowanie opakowanie. Pompka w połowie produktu się zacina i nie jesteśmy w stanie wydobyć reszty kremu. Trzeba odkręcać i z patyczka nakładać na palec. Sama zatyczka pompki, też wykonana jest z plastiku który po paru użyciach się połamał. Drugi minus to srebrne litery ma opakowaniu, które ścierają się i zostają na dłoniach, a następnie przenoszą się na naszą twarz podczas aplikacji. W kremie za tą cenę są to niedopuszczalne wady. Sam krem w sobie ma perłowo- różowy odcień co rozświetla spojrzenie, jednak jest to efekt chwilowy. Nie zauważyłam żeby krem w jakiś sposób zminimalizował cienie pod oczami lub zasinienia. Nie działa długofalowo. Podobny krem ma w swojej ofercie Resibo, też z lekkim kolorem i rozświetleniem, a za niższa cenę.