Peelingi do ciała

Tołpa Dermo Body Max Peel
Tołpa Dermo Body Max Peel turbo-peeling potrójna moc złuszczania 200ml

• 25 lipca 2024 o 16:04
    podraznil mi skore ://
    niestety mam problem z wrastajacymi wloskami i czerwonymi krostkami na nogach. robilam duzo, ale w koncu zdecydowałam sie na zakup peelingu. zdecydowalam sie na ten peeling z tolpy, poniewaz mial ciekawe rzeczy w składzie oraz dobre opinie tutaj na wizażu. cena jest dość wysoka, ale myślałam ze za pomocą tych wszystkich kwasow oraz innych rzeczy w jego skladzie pomoże mi pozbyc sie truskawkowych nóg. niestety już po 1 uzyciu bardzo podraznil mi nogi,byly cale czerwone a stan zapalny sie nasilil. nie wazne jak go zastosowałam czy na sucho czy mokro to i tak mnie podraznial. moje nogi były w duzo gorszym stanie niz wczesniej
    Nataria
    1 grudnia 2023 o 13:14
    idealny na rogowacenie okołomieszkowe i "buttne"
    długo eksperymentowałam z kosmetykami, zanim doczekałam się tego produktu. Potrzebowałam rozwiązania na: - rogowacenie okołomieszkowe na nogach - buttne, czyli niedoskonałości na skórze pośladków - wrastające włoski na bikini Stosuję drugie opakowanie tego peelingu i jestem zachwycona. Już w ciemno przed zakupem wiedziałam patrząc na skład, że w końcu pojawił się produkt na moje problemy i się nie zawiodłam!
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • brak wad
  • 10 października 2023 o 12:02
    Uwielbiam;)
    Jestem uzależniona od peelingów do ciała. Nie wyobrażam sobie bez nich pielęgnacji. Markę Tołpa oczywiście znam wiec kiedy zobaczyłam ten peeling musiałam go mieć;) Fajna gęsta konsystencja, lekki zapach , duuuuużo ostrych drobinek. Idealnie wygładza ale nie rysuje skóry, nie podrażnia i nie wysusza. Łatwo spłukuje się z wanny, ma spora pojenośc...no same zalety;)
    Zalety:
    • wszystko;)
    Wady:
    • cena bez promocji mogłaby być ciut niższa
  • 9 września 2023 o 19:05
    Uwielbiam
    Kolejny rewelacyjny kosmetyk marki Tołpa. Kupiłam kilka miesięcy temu (6?) jako alternatywę dla peelingów solnych, których używałam wcześniej. Wygodna,dość duża tuba z dobrze zbitym, drobnoziarnistym peelingiem,który rewelacyjnie ściera martwy naskórek. Pachnie odrobinę kremowo,można go używać na suche i mokre ciało ( korzystałam z obu opcji,w obu rezultaty są super),po wszystkim spłukujemy i możemy cieszyć się gładką skórą. Jak dla mnie efekt rewelacyjny,podobny jak w przypadku peelingów kawowych ale że zdecydowanie lepszym stanem łazienki,brodzika po stosowaniu:) wystarczy spłukać drobinki i po sprawie. Dla osób mocno wrażliwych może być ciut za mocny,jak dla mnie w tej chwili numer jeden! Używam już drugiego opakowania.
    Zalety:
    • Polska marka, naturalny skład, idealne drobinki ścierające
  • 25 maja 2023 o 10:01
    Turbo peeling
    Cudny peeling do ciała, idealnie złuszcza, przygotowuje skórę na balsam do ciała. Poprzednie peelingi które miałam podrażniały mi skórę, czułam dyskomfort, ten pomimo tego że jest raczej gruboziarnisty, nie powoduje reakcji alergicznej. Udało mi sie go dorwać pslrzez wygraną w konkursie, #akcjametamorfoza wraz z innymi bestsellerami z tej serii - warto było wygrać ! Stosuje go od dwóch tygodni, dwa razy w tygodniu, skóra jest wyraźnie odnowiona i zregenerowana.
    Zalety:
    • Nie uczula
    • Dostępność
    • Działanie

Zobacz także inne Peelingi do ciała