Szampony do włosów

Phyto Phytocyane, Invigorating Shampoo Rewitalizujący szampon dla kobiet

Phyto Phytocyane
e-ZikoApteka.pl
Phyto Szampon cyan 250 ml (3701436915551)

Nasi użytkownicy zostawili 101 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 grudnia 2023 o 22:46
    Bardzo dobry szampon
    Szampon jest na pewno wydajny, poza tym (co dla mnie akurat ważne),dobrze się pieni i ładnie pachnie. Mam włosy długie, naturalne, cienkie, widzę po regularnym stosowaniu Phyto, że są odżywione, lśnią się, po miesiącu stosowania, są ładniejsze (a myję je z częstotliwością-2x w tygodniu)
    • Konsystencja
    • Skuteczność
    Wady:
    • Może cena
  • 19 września 2023 o 19:22
    Świetny produkt!
    Mam wrażliwą skórę głowy i bardzo zwracam uwagę na jakość produktów do włosów. Ten produkt to strzał w 10! Nie podrażnia, ma świetny skład i konsystencję. Jest wydajny. Włosy dłużej po umyciu utrzymują świeżość, wydają się grubsze i są miękkie i bardzo przyjemne w dotyku. Na pewno sięgnę po ten produkt ponownie.
    Zalety:
    • skuteczność
    Wady:
    • nie ma
  • 17 września 2023 o 20:21
    Bardzo delikatny
    Szampon stosowałam wraz z ampułkami i suplementem diety. Produkt jest bardzo delikatny, świetnie się pieni i jest wydajny. Ma przyjemny , baaardzo delikatny zapach. Jeśli ktoś ma długie i delikatne włosy (ja takie mam) to po umyciu włosów szamponem należy użyć odżywki by móc rozczesać włosy, bo szampon je plącze.
    Zalety:
    • ładnie się pieni, wydajny
    Wady:
    • plącze włosy
  • 12 września 2023 o 23:31
    Świetny szampon
    Szampon Phyto, Phytocyane, Invigorating Shampoo jest bardzo wydajny, dobrze się pieni i ma bardzo przyjemny - ziołowy zapach. Dobrze myje włosy. Po jego użyciu włosy są delikatne, miękkie, sypkie. Zauważyłam również, że włosy się mniej przetłuszczają. Szampon nie powoduje podrażnień. Opakowanie wygodne do użycia. Produkt jest bardzo wydajny.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    loopsie
    12 września 2023 o 18:45
    Bardzo dobry !
    Szampon używam wraz z innymi produktami z tej serii. Jest bardzo wydajny, gęsty, niewielka ilość wystarczy by porządnie oczyścić skórę głowy i oczywiscie same włosy, bo pięknie sie pieni. Delikatnie "chłodzi", nie zostawia filmu, nie obciąża. po wysuszeniu moje dość cienkie włosy są puszyste i "odbite" od nasady. Jak dla nie bardzo dobry produkt.