Odżywki do włosów

Barwa Honey Hair, Odżywka miodowa nawilżająca

• 15 września 2024 o 22:37
    Cudowny zapach, takie kocham najbardziej
    Ta odżywka to niedrogie cudo o świetnym działaniu na włosy (również te kręcone!!). Uwielbiam ją nie tylko za działanie ale i również za zapach którym nie ukrywam często kieruję się przy wyborze kosmetyków. Odżywka jest średnio gęsta, nie spływa ale i też dobrze aplikuje się na włosach (przy trzymaniu kosmetyku dłużej również dobrze „siedzi” na tych włosach). Ogólnie włosy po użyciu są mega przyjemne w dotyku. Ładnie błyszczą i co a mnie ważne: nie elektryzują się!!! A z tym mam problem po różnego typu odżywkach. Myślę że ten kosmetyk zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Piękny zapach i niska cena
    Wady:
  • 30 sierpnia 2024 o 9:00
    Zapach miodu w kosmetykach to jeden z moich ulubionych zapachów!
    Na odżywkę Barwa Honey Hair zdecydowałam się w zasadzie z jednego powodu. KOCHAM wręcz zapach miodu, mleka… w kosmetykach do włosów. Ten totalnie mnie nie zawiódł! Odżywkę kupiłam w drogerii internetowej napieknewlosy.pl. Koszt odżywki to około 12 zł/200 ml. No zdecydowanie jest to odżywka z najniższej półki cenowej. Ale ale.. kto już miał okazję używać odżywek z Barwy, ten wie że produkty te raczej nie zawodzą. W składzie produktu znajdziemy znajdziemy nie tylko miód ale i propolis i mleczko pszczele. Odżywka ma za zadanie odżywić, wzmocnić i dogłębnie zregenerować zniszczone włosy. Skład produktu w mojej opinii jest bardzo dobry. Nie zawiera alkoholu (tego wysuszającego), co jest dla mnie bardzo istotne przy wyborze kosmetyków do włosów. Czy wspominałam już jak cudownie i słodko pachnie miodem? :) działanie produktu na włosach to naprawdę czysta przyjemność aplikacji. A efekty? Włosy wygładzone, błyszczące, cudownie miękkie. Z pewnością jest to produkt do którego wrócę a i zdecydowanie zachęca do sprawdzenia innych produktów od tego producenta. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • cudowny, słodki zapach
    • efekty na włosach
    • skład