Odżywki do włosów

Alterra Odżywka do włosów nawilżająca `Bio Owoc Granatu` (nowa wersja)

maknald
    22 stycznia 2025 o 18:41
    Cudo na włosy !
    Jedna z najczęściej kupywanych przeze mnie odżywek do włosów. Idealnie je odżywia, nawilża i pozostawia piękny efekt na włosach. Odżywka pomoga również w rozczesywaniu włosów. Mam wlosy cienkie, skłonne do plątania a ta odżywka świetnie sobie z nimi radzi.
    Zalety:
    • ułatwia rozczesywanie
    • pozostawia ładny efekt na włosach
  • 19 lipca 2024 o 9:50
    Spodziewałam się więcej
    Spodziewałam się więcej po tej odżywce, i oczekiwałam lepszego działania nawilżającego. Produkt nie spełnił moich oczekiwać. Kupiłam razem z szamponem, do przetestowania. Wizualnie bardzo podobnie. ładne. Zapach przyjemny, konsystencja odżywki odpowiednia i świetnie się rozprowadza. Niestety działanie mnie zawiodło, bo produkt ma słabe właściwości nawilżające. Cena ok, ale raczej nie zakupię ponownie.
    Giemzka
    2 lipca 2023 o 8:57
    Średnia
    Odzywke alterra z owocem granat kupiłam w rossmannie. Zachecil mnie do tego napis na opakowaniu "bez silikonów". Producent zapewnia również że odżywka nawilża i odżywia włosy. Opakowanie jak w większości produktów alterry nie wyróżnia się na drogeryjnej półce. Produkt zamknięty jest w biało-malinowym opakowaniu z dużą ilością napisów na froncie etykiety. Opis produktu z tyłu jest zadziwiająco zwięzły i krotki. Butelka mieści 200ml produktu i je wygodna w użyciu. Zapach ciężki do określenia, nie należy do nieprzyjemnych ale tez nie można zaliczyć go do wyjątkowo pięknych. Niestety przez dłuższy czas utrzymuje się na włosach. Odżywka łatwo się rozprowadza I od razu po wmasowaniu we włosy można ją splukiwac (tak twierdzi producent). Po zastosowaniu odzywki włosy łatwiej się rozczesują, są delikatnie nawilżone ale nie jest to efekt wow. Mimo zużycia całego opakowania kosmetyk nie zostawil na moich włosach większego efektu. Nadal są suche i łamliwe. Raczej do niego nie wrócę