Kremy uniwersalne

Bergamo Specialist Collagen Essential Intensive Cream Ujędrniający krem do twarzy

KDK SP. Z O.O.
Triple Collagen Firming Cream ujędrniający krem do twarzy 50g
Bergamo Triple Collagen

• 2 kwietnia 2025 o 19:35
    Fajny krem, ale nie najlepszy
    Produkt zakupiłam w hebe na promocji jak na koreański produkt zapłaciłam ponad 20 zł skuszona ceną, opiniami i obietnicami producenta. Krem miał mocno nawilżać. Nawilża, ale nie jakoś świetnie. Powiedziałabym, że dobry, ale nie bardzo dobry produkt. Zdecydowanie dla cer mniej wymagających. Nie zauważyłam efektu wow. Jest dobry pod makijaż nie roluje się, ale to chyba tyle z zalet.
    Zalety:
    • Design
    • Dobry pod makijaż
    Wady:
    • Nie nawilża na tyle ile obiecuje producent
  • 22 stycznia 2024 o 19:31
    Coś jest z nim nie tak
    Krem kupiłam jakiś czas temu w jednej z drogerii w promocji. Skusił mnie fakt, że jest to produkt koreański oraz duża ilość pozytywnych opinii. W opisie widnieje informacja, że jest on przeznaczony dla skóry suchej - pozornie idealny produkt dla mnie. Konsystencja kremu jest bogata, gęsta i chyba to jest właśnie problem. Po nałożeniu na oczyszczoną twarz niestety nie przynosi odpowiedniego nawilżenia. Pomimo tłustego filmu jaki pozostawia na skórze, mam uczucie lekkiego ściągnięcia, tak jakby wcale nie wnikał wgłąb skóry. Dużo lepiej sprawdza mi się stosowany nie bezpośrednio na skórę, tylko na cienką warstwę innego nawilżającego kremu, jako domknięcie pielęgnacji, ale chyba nie o to tutaj chodziło. Używam go tylko i wyłącznie na noc, gdyż pozostawia zbyt tłusty film na skórze. Podsumowując, efekt na pewno nie jest taki jak oczekiwałam, jednak trafiałam już na dużo gorsze kremy, więc zasługuje na 4 gwiazdki.
  • 27 listopada 2023 o 19:23
    Świetny
    Mam suchą cerę wymagającą nawilżenia i odżywienia. Ten krem jest świetny na codzień. Sprawdza się również pod makijaż. Ma nieco lżejszą konsystencję od hialuronowego. Bardzo dobrze się wchłania. Stosuje go około miesiąc i widzę znaczną poprawę kondycji skóry. Jest bardziej napięta, pełna i nawilżona. Jest wydajny. Polecam i kupię ponownie.