Odżywki do włosów

Holify Odżywka do włosów nawilżająca

Holify Nawilżająca Odżywka do Włosów 300ml

• 10 lutego 2025 o 15:13
    Intensywnie nawilża i wygładza
    Naprawdę robi różnicę w pielęgnacji – szczególnie jeśli masz włosy suche, matowe lub puszące się. Po kilku użyciach widzę wyraźną poprawę w ich kondycji, a samo stosowanie tej odżywki to czysta przyjemność. ✔ Intensywne nawilżenie – od pierwszego użycia włosy stają się miękkie, gładkie i mniej podatne na przesuszenie. Odżywka świetnie dociąża pasma, ale nie obciąża ich ani nie sprawia, że wyglądają na przetłuszczone. ✔ Lekka, kremowa konsystencja – dobrze się rozprowadza na włosach i nie trzeba jej nakładać w dużych ilościach, żeby zadziałała. Spłukuje się bez problemu, nie zostawiając nieprzyjemnej warstwy. ✔ Efekt wygładzenia – po wysuszeniu włosy są mniej spuszone i bardziej zdyscyplinowane. Świetnie sprawdza się przed stylizacją, bo pomaga ujarzmić niesforne pasma. ✔ Piękny zapach – subtelny, ale przyjemny, długo utrzymuje się na włosach i sprawia, że pielęgnacja staje się małym rytuałem relaksacyjnym. ✔ Dobry skład – Holify stawia na pielęgnacyjne składniki, które rzeczywiście odżywiają włosy, zamiast tylko dawać chwilowy efekt wygładzenia. Po dłuższym stosowaniu włosy są zdrowsze i bardziej lśniące.
  • 9 października 2024 o 14:10
    Nawilżający zastrzyk energii
    Holify Odżywka do włosów nawilżająca to produkt, który zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Już po pierwszym użyciu moje włosy stały się bardziej miękkie i gładkie w dotyku, a regularne stosowanie przyniosło jeszcze lepsze efekty. Odżywka ma lekką, ale bogatą formułę, która nie obciąża włosów, co jest dla mnie bardzo ważne, szczególnie przy codziennej pielęgnacji. Dzięki odpowiednio dobranym składnikom, odżywka doskonale radzi sobie z suchymi i zniszczonymi włosami, przywracając im zdrowy wygląd. Włosy są bardziej sprężyste, nawilżone i łatwiejsze do rozczesania, co jest dużym plusem. Nie puszą się, nawet przy wilgotnej pogodzie, co sprawia, że wyglądają na zdrowsze i bardziej zadbane. Dodatkowo, odżywka ma przyjemny, delikatny zapach, który długo utrzymuje się na włosach, co dodaje jeszcze większej przyjemności podczas jej używania. Jej opakowanie jest praktyczne i wydajne, a konsystencja dobrze rozprowadza się po włosach.
    Zalety:
    • nawilża i wygładza
    • sprawia, że włosy są miękkie i gładkie
    • nie obciąża kosmyków
    • delikatny zapach
    • naturalny skład
    • wygodne opakowanie
  • 18 stycznia 2024 o 18:44
    Dobra, nawilżająca odżywka
    Moje włosy są bardzo suche, puszące się. Odżywkę Holify dorwałam w sieci hipermarketu Biedronka. Zachęciła mnie składem i opisem właściwości. Jestem zachwycona jej skutecznością. Bardzo dobrze nawilża włosy. Są miękkie, lepiej się układają. Ich powierzchnia jest wygładzona, pełna blasku. Włosy mogę z łatwością rozczesać. Odżywka ma średnio gęstą konsystencję. Doskonale rozprowadza się na włosach. Jej aplikacja jest prosta i przyjemna.
  • 23 września 2023 o 12:07
    Marka Holify i jej kosmetyki do tej pory były dla mnie całkowitą nowością. Trafiłam na nie bardzo przypadkowo, będąc na zakupach w sieci sklepów Biedronka i zakupiłam z ciekawości kilka propozycji. Jedną z nich była odżywka nawilżająca do włosów. Tego typu kosmetyków nigdy u mnie za dużo, ponieważ staram się dbać o moją czuprynę najlepiej, jak się tylko da, a dodatkowo bardzo lubię testować różnego rodzaju nowe odżywki, które mogą zrewolucjonizować moją pielęgnację. Moje włosy z natury są dość suche, a dodatkowo kiedyś, przez kilka lat rozjaśniałam je chemicznie na bardzo jasny blond, co zdecydowanie odbiło się na ich kondycji, dlatego też wszelkie produkty nawilżające zawsze znajdą u mnie miejsce. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie plastikowej butelki o pojemności 300 ml. Muszę przyznać, że cały design tych produktów bardzo mi się podoba. Na opakowaniu zdecydowanie dominuje kolor jasnej niebieskości. Umieszczono tutaj także wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, opis czy zalecany sposób użytku. Cena regularna wynosi tutaj niecałe trzydzieści złotych. Odżywka ma lekką, lejącą się konsystencję i białą barwę. Dodatkowo przepięknie pachnie kokosem. W składzie odżywki umieszczono między innymi proteiny ryżu, witaminę E czy sorbitol. Produkt stosowałam jako pierwsze O w metodzie mycia włosów OMO (odżywka/maska - mycie - odżywka/maska). Sprawdza się w tej roli bardzo dobrze, dzięki swojej lekkiej konsystencji doskonale rozprowadza się po długości włosa. Nadaje bardzo przyjemnego działania nawilżającego. Sprawia, że fryzura jest zdecydowanie bardziej miękka oraz lejąca. Bardzo ładnie błyszcza, daje się lepiej rozczesywać i stylizować. Dodatkowo świetnie odżywia, wygładza i zmiękcza. Moim zdaniem jest to naprawdę świetnie działająca odżywka o działaniu nawilżającym, ale i nie tylko. Bardzo ładnie pachnie i posiada szereg działań pielęgnacyjnych. Zdecydowanie jest warta swojej ceny, jak najbardziej polecam każdemu.
    Zalety:
    • Aplikator