Cienie do powiek

Stars from the stars Shades of the Sun Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do powiek

Stars from the Stars Paleta Cieni Shades of the Sun

Monbaa
    21 marca 2025 o 7:58
    Bardzo fajna paleta na codzień
    Paleta Shades Of The Sun od Stars from the Stars to strzał w dziesiątkę! Przede wszystkim ma solidne, porządne opakowanie, które wygląda estetycznie i dobrze chroni cienie. Kolory są przepiękne – ciepłe beże, brązy i złota, czyli idealny zestaw na co dzień. Pigmentacja na plus, cienie dobrze się rozcierają i łączą ze sobą, a błyszczące odcienie pięknie odbijają światło. Można nią zrobić zarówno szybki, delikatny makijaż, jak i coś bardziej wyrazistego. Jak dla mnie to świetna paleta w przystępnej cenie – chętnie sięgam po nią każdego dnia! Warto też dodać że jest bardzo fajna na podróż. Mały format oraz poręczność opakowania sprzyjają małym, podróżnym kosmetyczką.
    Zalety:
    • Wygodne i porządne opakowanie
    • Pigmentacja
    • Łatwa w obsłudze formuła
    • Fajna dla początkujących
    • Niska cena
    Wady:
    • Lekko migrujące błyski
  • 24 stycznia 2025 o 13:36
    Mój ulubieniec
    Paleta Stars from the stars Shades of the sun jest jak dla mnie idealna. Mam w niej moje ulubione kolory w różnych wariantach. Matowe lub pięknie połyskujące brokatowe oraz chłodne i ciepłe odcienie. Jednym słowem zestaw na wszystkie okazje :) Produkt jest bardzo trwały, makijaż wytrzymuje cały dzień prawie w niezmienionej formie cienie nie znikają i nie rolują się. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • trwałość
    • łatwość aplikacji i demakijażu
    • piękne błyski
    • opakowanie z lusterkiem
  • 2 sierpnia 2024 o 14:38
    Ideala!!!
    Paleta Stars from the stars Shades of the sun to dla mnie paleta cieni idealna! Wiem, że to tańszy zamiennik innej palety, ale ona poprostu jest genialna. Kolory są bardzo przemyślane, trochę ciepła, trochę chłodku i neutralności. Pigmentacja taka w punkt, cienie blendują się jak marzenie, budują się. Błyski są pięknie iskrzące, wielowymiarowe. Nie tworzą na oku nieestetycznej zbroi, a właśnie piękny błysk i drobiny idealnie mieniące się. Opakowanie jest estetyczne, wygodne i solidne. Paleta idealnie nadaje się na co dzień ale i na większe wyjścia. Nawet jako ślubniak. Używam jej regularnie, ale każde jej użycie jest zachwytem i przyjemnnością. Poradzi sobie z nią i laik ale i zadowolona będzie osoba malująca się już bardziej PRO. No i tak cena...
    • Jakość produktu
    • Piękne wielowymiarowe iskrzące błyski
    • Pigmentacja matów
    • Praca z cieniami
    • Kolorystyka
  • 9 lipca 2024 o 21:40
    Ładna neutralna paletka
    Fajna paletka z drogerii. Jest dobrze napigmentowana i łatwo się z nią pracuje. Cienie dobrze się rozcierają i nie plamią. Błyski są bardzo ładne i można stopniować ich intensywność. Cienie nie są suche i dobrze się utrzymują. Paletka ma fajne lusterko.
  • 3 lipca 2024 o 16:11
    Dobrej jakości paleta
    Od pierwszego użycia paleta skradła moje serce.Jestem pod ogromnym wrażeniem wysokiej jakości. Paleta posiada 12 cieni - maty oraz błyski, dzięki czemu można stworzyć wiele makijaży na różne okazje. Posiada użytkowe kolory nude. Pigmentacja jest fantastyczna. Cienie bezproblemowo się aplikują. Zapewniają efektowny , a także trwały makijaż. Cienie zamknięte są ładnej palecie z lusterkiem. Atutem jest dostępność, wydajność oraz korzystna cena. Z wielką przyjemnością sięgam po tę paletę.