Serum do włosów

Action Hair Science, Balancing Scalp Treatment Równoważące serum do skóry głowy

• 26 maja 2024 o 7:54
    Jest bardzo fajne
    Action, Hair Science, Balancing Scalp Treatment (Równoważące serum do skóry głowy) kupiłam gdyż chciałam wypróbować bo miałam Suzy problem ze skórą głowy. Ciągle spędziła łupież często się pojawiał. Używa się serum bez spłukiwania. Po pierwszym użyciu poczułam ulgę głowa przestała swędzieć. Po dłuższym używaniu widzę same plusy. Łupież nie nawraca. Głowa nie swędzi. Skóra głowy się poprawiła. Włosy mniej wypadają. Skóra głowy jest nawilżona. Napewno kupię ponownie. Jej zapach jest cytrusowy i bardzo przyjemny.
  • 14 kwietnia 2024 o 21:12
    Świetne serum!
    Jestem absolutnie zachwycona efektami Hair Scence Balancing Scalp Treatment! To prawdziwa perełka w dziedzinie pielęgnacji skóry głowy i włosów. Już po pierwszym zastosowaniu poczułam, jak produkt delikatnie nawilża moją skórę głowy, jednocześnie niwelując wszelkie nieprzyjemne uczucie swędzenia czy podrażnienia. Formuła tego zabiegu jest niezwykle lekka i nie obciąża włosów, co dla mnie jest kluczowe, ponieważ mam cienkie włosy, które łatwo się przetłuszczają. Najbardziej imponujące są jednak długoterminowe efekty. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja skóra głowy jest w lepszym stanie - jest zbalansowana, a włosy wydają się zdrowsze i bardziej błyszczące. Dodatkowo, produkt ten pomógł mi w walce z problemem łupieżu, który był dla mnie niezwykle uciążliwy. Jestem również pod wrażeniem naturalnych składników zawartych w tej formule, takich jak olejek z drzewa herbacianego i ekstrakt z aloesu, które działają łagodząco i oczyszczająco na skórę głowy. Podsumowując, Hair Scence Balancing Scalp Treatment to produkt, który spełnił wszystkie moje oczekiwania i jeszcze bardziej je przekroczył. Polecam go każdemu, kto szuka skutecznego sposobu na pielęgnację skóry głowy i poprawę kondycji włosów. To prawdziwa rewelacja!
    Zalety:
    • Przede wszystkim robi to co ma robić!