Serum do włosów

notino.pl
Elseve Hyaluron Pure - Scalp Serum 102 ml
Elseve Hyaluron Pure - Scalp Serum 102 ml 102 ml
Loreal Elseve Hyaluron Pure Serum do Skóry Głowy 102ml

Nasi użytkownicy zostawili 405 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Nataaka
    12 października 2024 o 22:39
    "Oczyszczenie i Lekkość: Recenzja Serum L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure Oil Erasing"
    Serum do skóry głowy L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure Oil Erasing to produkt, który obiecuje skuteczne oczyszczenie i regulację nadmiaru sebum. Po kilku tygodniach stosowania mogę śmiało stwierdzić, że spełnia swoje zadanie. Serum ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, a aplikacja jest niezwykle prosta dzięki wygodnej pipetce. Po nałożeniu skóra głowy od razu wydaje się świeższa, a uczucie ciężkości znika. Zauważyłam, że moje włosy dłużej pozostają czyste i nie przetłuszczają się tak szybko, co zdecydowanie poprawiło ich wygląd. Dzięki zawartości kwasu hialuronowego, skóra głowy nie tylko się oczyszcza, ale także pozostaje nawilżona. To idealny produkt dla osób z tendencją do przetłuszczania się włosów, który skutecznie łączy oczyszczenie z pielęgnacją. Zdecydowanie polecam!
  • 21 sierpnia 2024 o 14:48
    Małe cudo
    Serum do skóry głowy to idealne uzupełnienie szamponu z tej samej serii. Mam duże problemy z przetłuszczaniem się włosów, więc z radością i dużymi oczekiwaniami sięgnęłam po ten kosmetyk. Serum ma bardzo fajną i wygodną buteleczkę. Dzięki specjalnemu aplikatorowi bardzo łatwo można go nałożyć na skórę głowy. Co ważne serum w konsystencji przypomina bardziej wodę, więc musiałam uważać, żeby nie spłynęło mi gdzieś na twarz. Mimo wszystko jest bardzo wydajne i spokojnie buteleczka starcza mi na dłuższy czas. uwielbiam jego prostotę w działaniu. Nakładamy na skórę głowy, masujemy przez 5 minut i pozostawiamy na 15 minut. Naprawdę, nie spodziewałam się, że to będzie zarazem tak proste i skuteczne. Serum rewelacyjnie oczyszcza skórę głowy. Jest naprawdę delikatne i nie spowodowało u mnie jakiś podrażnień czy przesuszenia skóry. Daje za to poczucie naprawdę odświeżonych i czystych włosów. Dzięki niemu włosy są odbite od nasady. Serum ma bardzo fajny i odświeżający zapach. To idealna opcja na uzupełnienie włosowej pielęgnacji.
    Zalety:
    • bardzo fajnie oczyszcza skórę głowy
    • ma przyjemny zapach
    • odbija włosy od nasady
    • nie podrażnia
    • nie przesusza włosów
    • wygodny aplikator
    • bezproblemowy sposób użycia
  • 4 sierpnia 2024 o 12:27
    Oczyszczająca woda do skóry głowy ze ściągnięciem i napięciem gratis
    Mam gęste i cienkie włosy niskoporowate za obojczyki, a moja skóra głowy nie należy do wrażliwych, ale ma dużą tendencję do nadmiernego wydzielania sebum. Produkt zamknięty w plastikowej butelce zakończonej dzióbkiem. Aplikator umożliwia precyzyjną aplikację serum, choć przy moich włosach miałam pewien problem, aby równomiernie je zaaplikować. Ma świeży zapach, choć jest on intensywniejszy w porównaniu do szamponu z tej serii. Jest wodnisty, co też powoduje, że jest to kosmetyk niewydajny. Nie wywołuje alergii. Podczas aplikacji jest odczuwalny efekt chłodzący, który przypadł mi do gustu. Po użyciu czuć świeżość dobrze oczyszczonej skóry głowy, ale z towarzyszącym ściągnięciem, napięciem. Nie wpływa na uniesienie u nasady, nie zmniejsza przetłuszczania się włosów.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie z aplikatorem
    • przyjemny zapach
    • nie uczula
    • efekt chłodzący podczas aplikacji
    • oczyszcza skórę głowy
    Wady:
    • wysoka cena w porównaniu do efektu, który daje
    • niewydajny
    • trudne równomierne rozprowadzenie produktu
    • powoduje ściągnięcie, napięcie skóry głowy
    • nie unosi włosów u nasady
    • nie zmniejsza wydzielania sebum
  • 23 lipca 2024 o 15:01
    Jest dobry
    Serum ma lekką, nieco wodnistą konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania. Nie obciąża włosów i nie pozostawia tłustego filmu na skórze głowy. Aplikacja jest prosta dzięki precyzyjnemu aplikatorowi, który pozwala na nałożenie serum bezpośrednio na skórę. Moja skóra głowy ma tendencję do przetłuszczania się, co często prowadzi do szybszego zanieczyszczenia włosów. Serum okazało się świetnym rozwiązaniem tego problemu. Już po kilku zastosowaniach zauważyłam, że skóra głowy jest mniej przetłuszczona, a włosy dłużej pozostają świeże. Serum reguluje pracę gruczołów łojowych, dzięki czemu włosy nie wymagają codziennego mycia. Dodatkowo, zauważyłam, że skóra głowy jest bardziej nawilżona i mniej podatna na podrażnienia. Podsumowując, serum do skóry głowy to produkt, który mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim osobom borykającym się z problemem przetłuszczających się włosów. Jego lekka konsystencja, przyjemny zapach i skuteczne działanie sprawiają, że jest to produkt warty uwagi.
  • 13 lipca 2024 o 20:53
    Uzupełnia pielęgnację
    Bardzo fajne serum do skóry głowy. Poprawia stan włosów, sprawia, że skóra głowy nie swędzi, nie jest już podrażniona. Włosy mniej się przetłuszczają, nie muszę juz ich myć codziennie, a wystarczy raz na 2/3 dni. Włosy już nie są tak puszące się i suche jak wcześniej, są w o wiele lepszym stanie.