Kremy na noc

Herla Three Roses Anti-Wrinkle Night Lift Cream Krem intensywnie liftingujący do twarzy na noc

• 25 października 2024 o 23:41
    Bardzo dobry krem na noc
    Pokochałam się z tym kremem od pierwszego użycia. Używałam go prawie codziennie na noc, a rano buzia była naprężona, nawilżona, delikatna. Tego właśnie szukam w kremach przy mojej suchej cerze. Nie zapchał mnie, a wręcz mam wrażenie, że wygładził moją skórę. Zapach delikatny, przyjemny. Opakowanie wygodne w użytkowaniu. Uważam, że jest wydajny, ponieważ mała ilość wystarczyła, aby efekt był widoczny. Nie odczuwałam, aby źle się rozprowadzał. Kupiłam go na dużej promocji w Hebe i uważam, że za taką cenę jest to hit i za taką cenę kupiłabym go ponownie. Jego regularna cena, to coś około 180 zł i taka cena nie zwróciłaby mojej uwagi. Czy kupię go ponownie? Ciężko stwierdzić, jest to na prawdę dobry krem, moja buzia go bardzo polubiła, ale jednak ta regularna cena mnie zniechęca. Jeśli uda mi się trafić ponownie na promocję, to z pewnością trafi z powrotem do mojej kosmetyczki.
    Zalety:
    • Skuteczność
    Wady:
  • 9 lutego 2024 o 12:24
    Prawie jak olej.
    Krem ten zakupiłam na promocji w hebe. Standardowo kosztuje 180zł, kupiłam go za 40zł. Krem znajduje się w szklanym opakowaniu, ma dość delikatny zapach. Skład jest dość ubogi, ale zdecydowanie dość mocno olejowy, co niestety przeważyło o tym, w jaki sposób rozprowadza się ten krem. Samo nawet rozprowadzanie tego kremu to tragedia - jest bardzo ciężki, nie chce się rozprowadzać równomiernie i trzeba się mocno namachać. Po rozprowadzeniu go - na twarzy jest dosłownie patelnia. Krem zostawia duży film z tłuszczu, który się nie wchłania. Dawałam mu kilka szans, zawsze było tak samo. Skóra nie jest jędrna, wygładzona i nawilżona - jest po prostu tłusta.
    Zalety:
    • Opakowanie.
    • Zapach.
    Wady:
    • Pozostawia tłusty film na twarzy, który się nie wchłania.
    • Bardzo ciężko się rozprowadza.
    • Wcale nie daje efektu dużego nawilżenia.
    • Cena - jedynie opłaca się go kupić na promocji w hebe.

Zobacz także inne Kremy na noc