Kremy z filtrem do twarzy

Garnier BHA + Niacinamide Daily UV SPF 50+ Fluid przeciw niedoskonałościom SPF 50+

Garnier, Pureactive Bha + Niacinamide, Fluid Przeciw Niedoskonałościom, Spf 50+, 40 Ml
Garnier Skin Naturals BHA + Niacynamid Fluid na dzień 40ml 40 ml
Garnier BHA+ Niacinamide Fluid do Twarzy SPF50+ 40ml
Garnier Pure Active BHA + Niacynamid

• 1 kwietnia 2025 o 17:03
    Idealny na co dzień!
    Przetestowałam wiele filtrów SPF, ale Garnier BHA + Niacinamide Daily UV SPF 50+ to zdecydowanie jeden z najlepszych, jakie miałam. W końcu znalazłam produkt, który nie tylko chroni skórę przed słońcem, ale także pomaga w walce z niedoskonałościami. Konsystencja jest lekka, wręcz wodnista, co sprawia, że błyskawicznie się wchłania i nie zostawia tłustej ani lepkiej warstwy. Nie bieli skóry, nie roluje się pod makijażem i nie zapycha porów, co jest ogromnym plusem dla osób ze skórą skłonną do wyprysków. Dzięki zawartości niacynamidu skóra wygląda na bardziej wyrównaną, a niedoskonałości szybciej się goją. BHA delikatnie złuszcza i pomaga w regulacji wydzielania sebum, więc cera przez cały dzień wygląda świeżo i nie zaczyna się nadmiernie błyszczeć. To pierwszy filtr SPF, po którym nie czuję dyskomfortu – zamiast ciężkiej, tłustej warstwy, dostaję lekkie nawilżenie i matowe, ale zdrowe wykończenie. Jeśli szukasz ochrony przeciwsłonecznej, która jednocześnie dba o skórę skłonną do niedoskonałości, to ten fluid jest strzałem w dziesiątkę. Na pewno zostanie ze mną na długo.
    summers
    31 marca 2025 o 17:28
    Lekki filtr SPF 50+ dla cery problematycznej
    Mam cerę mieszaną, skłonną do niedoskonałości, więc wybór odpowiedniego kremu z filtrem bywa wyzwaniem. Garnier BHA + Niacinamide Daily UV SPF 50+ pozytywnie mnie zaskoczył! Jego lekka konsystencja sprawia, że szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Dodatkowo nie bieli skóry, co jest ogromnym plusem w porównaniu do wielu innych filtrów. Formuła wzbogacona o BHA i niacynamid pomaga kontrolować wydzielanie sebum i wspomaga walkę z niedoskonałościami. Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra jest bardziej matowa i wygląda zdrowiej. Filtr sprawdza się zarówno solo, jak i pod makijaż – nie roluje się i dobrze współpracuje z podkładami. Opakowanie jest poręczne, a aplikacja wygodna dzięki lekkiej, nieklejącej się formule. Dodatkowy plus za wysoką ochronę SPF 50+, co daje pewność, że skóra jest dobrze zabezpieczona przed promieniowaniem UV. Jeśli szukacie skutecznego filtra przeciwsłonecznego, który jednocześnie dba o cerę problematyczną, ten produkt zdecydowanie warto wypróbować!
  • 31 marca 2025 o 14:13
    Daily UV SPF 50+
    Używa od:próbka
    Daily UV SPF 50+ Jest znakomitym produktem z garniera który może przetestować każdy i zapewne każdemu się sprawdzi , ja jestem z niego zachwycona i uważam że kupie nowe opakowanie ,efekty daje Piękne !
  • 24 marca 2025 o 8:18
    Garnier BHA + Niacynamid Daily UV SPF 50+ zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Produkt skutecznie chroni skórę przed promieniowaniem UV, a jednocześnie działa na niedoskonałości dzięki zawartości kwasu salicylowego i niacynamidu. Skóra po użyciu jest
    Garnier BHA + Niacynamid Daily UV SPF 50+ to produkt stworzony z myślą o codziennej pielęgnacji skóry, szczególnie dla osób z cerą skłonną do niedoskonałości i tłustą. Jego działanie opiera się na kilku kluczowych składnikach: 1. BHA (kwas salicylowy): Działa głęboko w porach, skutecznie usuwając zanieczyszczenia oraz nadmiar sebum. Pomaga w redukcji zaskórników i wyprysków, a także ma działanie przeciwzapalne, co przyczynia się do poprawy ogólnego stanu skóry. 2. Niacynamid: Jest znany ze swoich właściwości łagodzących i nawilżających. Pomaga w wyrównaniu kolorytu skóry, zmniejsza widoczność porów i poprawia elastyczność. Działa także przeciwzapalnie, co jest korzystne dla osób z cerą trądzikową. 3. Filtr UV SPF 50+: Oferuje wysoką ochronę przed promieniowaniem UV, co jest kluczowe dla zapobiegania przedwczesnemu starzeniu się skóry oraz uszkodzeniom spowodowanym słońcem. Regularne stosowanie filtrów przeciwsłonecznych jest niezbędne, aby chronić skórę przed szkodliwymi skutkami UV. Konsystencja produktu jest lekka i nie tłusta, co sprawia, że dobrze się wchłania i nie obciąża skóry. Zapach jest delikatny, co dodaje komfortu podczas aplikacji. Opakowanie jest praktyczne, co ułatwia codzienne stosowanie. Podsumowując, Garnier BHA + Niacynamid Daily UV SPF 50+ to wszechstronny produkt, który nie tylko chroni przed słońcem, ale także skutecznie działa na niedoskonałości, co czyni go doskonałym wyborem dla osób z cerą tłustą i trądzikową.
  • 23 marca 2025 o 23:10
    Super SPF dla cery z niedoskonałościami!
    Garnier BHA + Niacinamide Daily UV SPF 50+ to lekki krem przeciwsłoneczny, który łączy wysoką ochronę z pielęgnacją skóry skłonnej do niedoskonałości. Jego nietłusta formuła szybko się wchłania, nie bieli i świetnie sprawdza się pod makijażem. Dzięki zawartości BHA i niacynamidu nie tylko chroni przed promieniowaniem UVA i UVB, ale także pomaga regulować wydzielanie sebum, redukować zaczerwienienia i wspomaga walkę z niedoskonałościami. Skóra po jego użyciu pozostaje nawilżona, ale nie błyszczy się nadmiernie. Mi osobiście bardzo się sprawdził! Korzystanie z SPF-u jest naprawdę ważne, więc jeśli ktoś szuka czegoś godnego polecenia to warto spróbować. Mam przebarwienia potrądzikowe, dlatego niezwykle ważne jest w moim przypadku korzystanie z dobrej jakości produktu o skutecznych działaniu. Nie zauważyłam, aby negatywnie wpływał na moje przebarwienia, a tym bardziej na powstawanie nowych oraz ogólny stan cery. To świetna opcja dla osób z cerą mieszaną i tłustą, które szukają skutecznej ochrony SPF 50+ bez uczucia ciężkości i zapychania porów.