Kremy z filtrem do twarzy

Dr. med. Christine Schrammek Solar Protect Fluid SPF 50 Lekka emulsja z silną fotoprotekcją

• 1 lipca 2023 o 22:53
    Wysoka ochrona przeciwsłoneczna idealna na upalne dni
    Posiadam cerę mieszaną, tłusta w strefie T z tendencją do trądziku i przebarwień, dlatego też ważna dla mnie kwestią jest to, aby w codziennej pielęgnacji dobierać takie kosmetyki, aby odpowiednio ją zabezpieczyły przed promieniowaniem UV jak również jej nie obciążały i nie przyczyniły się do problemów jakie mam z występującym trądzikiem. Po użyciu emulsji pierwsza myśl - leciutki i przyjemny w rozprowadzeniu. Po rozprowadzeniu bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając po sobie efektu bielenia. Pozostawia po sobie efekt lekkiej poswiaty na twarzy, którą należy zmatowić kosmetykami do makijażu. Dobrze współpracuje z innymi kosmetykami bez efektu rolowania. Jest to bardzo dobry kosmetyk na letni czas. Śmiało mogę powiedzieć, że produkt spełnił moje oczekiwania i stanowi świetne zabezpieczenie przeciwsłoneczne.
  • 30 czerwca 2023 o 23:07
    naprawde jestem zadowolona
    Dzien dobry :) na początku chciałabym bardzo podziękować firmie wizaż za mozliwosc przetestowanie tego produktu Emulsja tak jak jest napisane jest leciuteńka, praktycznie nie czuc jej na twarzy. Dobrze sie rozprowadza, nie bieli, jest delikatna i szybciutko sie wchłania Opakowanie jest bardzo ładne i szykowne. Produkt wydostaje sie pompka przes co dozowanie jest bardZo proste Działanie produktu jest godne pochwały. fluid dobrZze nawilża i zapewnia dobra ochronę. nie zapycha porów, nie podrażnia. Nawet po wejściu do wody pozostaje na twarzy, nest Bardzo dobry :) i co wazne gdy dostanie sie do oka to niw piecze! (a przynamniej mnie) polecam wyprobowac!!
  • 6 lipca 2023 o 22:37
    Genialny SPF
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Produkt otrzymałam do przetestowania dzięki uprzejmości Wizażu, za co serdecznie dziękuję. SPF zamknięty jest w ciemnej, eleganckiej butelce ze sprawną pompką. Opakowanie jest przyjemne i poręczne, łatwo dozuje odpowiednią ilość kosmetyku, szata graficzna jest minimalistyczna i wygląda dość profesjonalnie, co bardzo mi się podoba. Zapach, niestety jest dla mnie nieco typowo "SPFowy", jednak nieszczególnie intensywny. Obawiałam się trochę, że będzie nasilał u mnie szczypanie oczu (co jest częste) ale nie miało to miejsca, bo woń szybko się utlenia. Konsystencja jest leciutka, leista niczym mleczko. Uwielbiam taką formę produktów z tej kategorii bo idealnie wtapiają się w moją skórę która jest mieszana, w kierunku do suchej, jednak w okolicy czoła mam tendencje do wyświecania. Emulsja zaraz po nałożeniu delikatnie bieli, efekt jednak po wchłonięciu znika do zera. Formuła jest lekka, nie pozostawia ciężkiego filmu na skórze, dobrze się wchłania i nie roluje. Nakładałam ją również w okolicy oczu i nie odczułam szczypania co jest u mnie bardzo częste. Przetestowałam produkt w różnych kombinacjach - solo, na serum nawilżające (jak to zwykle robię przy wszystkich SPFach) i na pełną pielęgnację wraz z kremem nawilżającym gdyż producent zadeklarował, że emulsja jest tak lekka, że można ją nakładać na klasyczną pielęgnację i nie obciąży skóry. We wszystkich wersjach sprawdził się świetnie. Po nałożeniu czuć jego właściwości pielęgnacyjne, przy cerach normalnych i tłustych nie potrzebuje dodatkowego nawilżenia pod spód. Nie wyświeca się i nadaje się pod makijaż, dobrze współgra z resztą pielęgnacji. Świetny SPF po który sięgnę ponownie z przyjemnością.
  • 6 lipca 2023 o 18:30
    Dobra ochrona pod makijaż
    Bardzo dobry kosmetyk pod makijaż z ochroną przeciwsłoneczną. Wygodne opakowanie z pompką, pozwala na nabranie odpowiedniej ilości kosmetyku. Bardzo szybko się wchłania i bardzo dobrze nawilża. Skóra twarzy jest wygładzona i pory są mniej widoczne. Na pewno sięgnę ponownie po ten produkt.
  • 6 lipca 2023 o 16:08
    Dobry filtr
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Filtr jest naprawdę porządny. Moja relacja z filtrami to takie love-hate, bo praktycznie każdy zaostrza mi trądzik. Tutaj na szczęście nie zauważyłam takiego efektu. Moja skóra jest mieszana, a filtr jest bardzo odżywczy i pozostawia intensywny glow, co może nie przypaść do gustu cerom bardzo tłustym.