Bronzery i pudry brązujące

Daso Beauty by Kobo Professional Wypiekany bronzer

• 18 marca 2025 o 18:01
    Bronzer idealny
    Świetny wypiekany bronzer. Uwielbiam markę Daso Beauty. Wszystkie produkty, które zakupie mi się sprawdzają. Wypiekany bronzer posiadam w kolorze gorzkiej czekolady. Ma idealne neutralne tony. Jeśli chodzi o blendowanie, pięknie rozprowadza się na twarzy, nie ma mowy o żadnych plamach i smugach. Na skórze pozostawia delikatnie satynowy efekt, dzięki czemu twarz wygląda promiennie. Jeśli szukasz dobrego, drogeryjnego bronzera w przystępnej cenie to zdecydowanie ci go polecam.
    Zalety:
    • łatwe, szybkie blendowanie
    • satynowy efekt na skórze
    • przystępny cenowo
    • wydajny
    • piękne odcienie
    Luiza84
    18 lipca 2024 o 22:26
    Moja opinia na temat bronzera Daso
    Kupiłam ten bronzer w kolorze neutralnym, muszę przyznać, że kosmetyk bardzo dobry, ja osobiście lubię kosmetyki, które nakłada się bez problemów, nie jestem wizażystką czy makijażystką tylko zwykła kobietą, nie mam za wiele czasu na makijaż więc cenie kosmetyki które nie wymagają specjalnych zdolności a ten bronzer tego nie wymaga, pozostawia delikatną subtelna poświatę i piękną opaleniznę. Przede wszystkim wygląda bardzo naturalnie i nie jest drogi. Dobry kosmetyk za rozsądną cenę czyli dla mnie najlepsza opcja.
    Zalety:
    • Pozostawia delikatną opaleniznę, łatwy w nakładaniu, dobra cena i jakość
    Wady:
    • Póki co nie widzę
  • 27 kwietnia 2024 o 22:03
    Dużo szumu, a produkt mocno przeciętny.
    Produkt kupiłam za 37 zł w Drogerii Natura. Opakowanie to malutka zamykana kasetka w różowym odcieniu, która jest raczej z tych cienkich i delikatnych opakowań. Nie posiada lusterka, a produkt ma zaledwie 4 g. Formuła produkt jest wypiekana, satynowa ze srebrzystymi drobinkami i o bardzo subtelnej pigmentacji. Mam odcień Gorzka Czekolada, który niestety jest sporym niewypałem jeśli chodzi o kolorystykę dla bladych i różowych karnacji. Produkt na policzku jest praktycznie niewidoczny, potrzeba kilku warstw (niezależnie od pędzla) żeby dawał widoczny efekt i mocno oksyduje na ciepły kolor, który w żadnych stopniu nie nadaje się do konturowania. Ma dość subtelny pudrowy zapach i plusem jest to, że nie da się zrobić nim plam. Podsumowując, w wielkich bólach będę korzystać z tego produktu, ale nie jest to jakość, której teraz bym szukała w drogerii. Bronzer wygląda na twarzy bardzo elegancko, ale niestety praktycznie nieistniejąca pigmentacja, liche opakowanie i okropnie ciepły kolor sprawiają, że nie sięgam po niego z przyjemnością.
    Zalety:
    • elegancki wygląd na twarzy,
    • nie robi plam.
    Wady:
    • na twarzy okropnie oksyduje do pomarańczy,
    • ma ledwo widoczną pigmentację,
    • wydajność, ma malutką pojemność, a i tak trzeba nałożyć kilka warstw, aby był widoczny nawet na tak bladej karnacji jak moja.
  • 26 marca 2024 o 17:20
    Chłodny brąz na policzki
    Świetny brązer prasowany o chłodnym odcieniu super sprawdza się przy konturowaniu na sucho nie powoduje plam, dobra pigmentacja. Stosowałam go przy makijażu dziennym jak i wieczorowym. Jest to produkt o matowym wykończeniu
    • Kolor
  • 29 lutego 2024 o 15:39
    Cudowny bronzer
    Bronzer zamknięty jest w niewielkim plastikowym opakowaniu bez lusterka. Opakowanie jest ładne i estetyczne. Bronzer ma wypiekaną formułę, dzięki czemu daje lakko satynowe wykończenie. Bardzo łatwo się go nakłada i raczej trudno zrobić sobie nim plamy. Kolor można stopniować poprzez nałożenie większej/mniejszej ilości produktu. Ja lubię go za delikatne, naturalne wykończenie. Faktycznie stapia się ze skórą i wygląda bardzo naturalnie. Mam jasną cerę .Mój kolor to mleczna czekolada, myślę że będzie pasował do większości karnacji (może nie sprawdzić się na ciemnych ). Produkt jest wydajny. Używam go od dwóch tygodni i nie widzę w ogóle zużycia (pomimo tego, że delikatnie pyli podczas nakładania). Odkąd gi kupiłam, używam codziennie i jestem bardzo zadowolona. Używam go razem z różami z tej samej serii , które też są według mnie świetne. Cena bardzo atrakcyjna jak za taką jakość. Polecam.
    Zalety:
    • kolor, wykończenie, opakowanie, wydajność
    Wady:
    • brak wad ;)