Cienie do powiek

LAMEL COSMETICS FUSION PALETKA CIENI DO POWIEK 402 BRĄZOWY 7G
LAMEL Fusion Palette Paleta Cieni 403

• 28 sierpnia 2024 o 9:25
    idealny codzienna paletka
    Skusiłam się na tę czwóreczkę w wersji 402, bo była na wyprzedaży i kosztowała jakieś śmieszne pieniądze. Pomyślałam że jak mi nie podejdzie to dramatu nie będzie, ale jak tylko jej dotknęłam oniemiałam. Matowe cienie są przemiłe, miękkie i aksamitne. I ten pigment - za tą cenę nie spodziewałam się czegoś takiego. A mamy tu bardzo użytkowe zestawienie kolorystyczne idealne na co dzień. Mała a robiąca wrażenie paletka jest wszystkim czego potrzebujesz by podkreślić oko w naturalny sposób. Opakowanie jest estetyczne bo minimalistyczne, a plastik nie jest najgorszej jakości, więc paletka całkiem nieźle się prezentuje. Super zakup.
    Zalety:
    • jedwabiste w dotyku
    • napigmentowane
    • ładne zestawienie kolorystyczne
  • 2 sierpnia 2024 o 14:50
    Mała paletka, duże zaskoczenie.
    Paleta 4 cieni, u mnie ciepła kolorystyka 401, i w tej małej palecie naprawdę świetna jakość. W palecie są 3, bardzo mocno napigmentowane maty, dobrze się nakładające i blendujące. I jeden błysk, taki gładki metalik wielowymiarowy. Jestem bardzo zaskoczona jakością tych cieni, przy pierwszym użyciu musiałam się pilnować by nie zrobić zbyt mocnego oka, bo tak duży był pigment, a akurat chciałam lekki makijaż. W dodatku cena tej palety jest serio bezkonkurencyjna. Fajna paleta na dorzucenie jakiś kolorów których tonacji może używa się rzadziej ale nadal chce się świetnej jakości.
    Zalety:
    • Jakość cieni(mocny pigment, łatwe w pracy)
    • Poręczność
    • Ładna kolorystyka
    DagiStr
    23 lutego 2024 o 18:53
    Super paletka
    Paletkę kupiłam w Rossmanie chyba w ostatniej chwili, na wyprzedaży produktu. Wybrałam numer 404 zawierającą trzy maty - jasny beż oraz dwa brązy ( ciemna czekolada i toffeee ) oraz jeden błysk który określiłabym jako szampańskie złoto - tym odcieniem jestem zachwycona. Nie znałam wcześniej tej marki więc nawet nie widziałam czego się mogę spodziewać, jednak cienie zaskoczyły mnie bardzo na plus. Są bardzo dobrze napigmentowane, nie osypują się, łatwe do blendowania, Często mam problem z gotowymi paletami bo nie wykorzystuję wszystkich kolorów ale przy Palecie Fusion ten mankament nie istnieje, odcienie są genialnie ze sobą zgrane i tworzą na powiece piękne mixy.
    Zalety:
    • Idealnie zgrane kolory
    • Łatwość blendowania
    • Dobra pigmentacja
    Wady:
  • 5 lutego 2024 o 14:25
    TAKIE JAK LUBIĘ
    Cienie do powiek to produkt , którego nie używam na co dzień , ale zawsze jest w kosmetyczce. Korzystam z nich jak wychodzę na spotkanie, na imprezę lub inne ważne wydarzenia. Cienie od Lamel zakupiłam w Rossmann w promocyjnej cenie. Urzekły mnie odcienie jakie proponuje paletka. Są to takie kolory jakie ostatnio lubię . Kosmetyk zamknięty jest w plastikowym opakowaniu, bez zbędnych wzorów, kolorów itp. Jest delikatny napis producenta oraz opis paletki. Widzę że z biegiem czasu literki schodzą z opakowania , ale nie to przecież jest najważniejsze. Paletka Fusion jaką zakupiłam to nr 404 i mamy tu jasny beż , brązy oraz złoto. Połączenie matu oraz połysku jest tu strzałem w dziesiątkę. Cienie są miękkie , łatwo się je nakłada na powiekę , oraz dobrze blendują. Te kolory naprawdę podkreślają piękno oczu. Można nimi wykonać: • makeup no makeup, • smokey eye • oraz rozmytą kreskę. Kosmetyk dobrze trzyma się powieki , nie sypie, nie spływa , oraz nie gromadzi się na załamaniach. Jest również wydajny . Nie wystąpiły u mnie uczulenia czy alergie. Tego rodzaju paletki można kupić w różnych odcieniach, każda z Was na pewno wybierze swoją idealną . POLECAM !
    Zalety:
    • kolorystyka
    • łatwo się blendują
    • wydajne
    • trwałe
    Wady: