Bazy pod makijaż

Make Up Academy (MUA) Pro Base, Hyaluronic Acid Jelly Primer Nawilżająca baza pod makijaż z kwasem hialuronowym

5 na 51 opinię

MUA Makeup Academy Pro Base

• 15 lutego 2024 o 21:54
    Ciekawa i niedroga opcja w makijażu
    Kiedy myślę makijaż to mam na myśli konkretną, wielowarstwową opcję, która w moim przypadku oznacza bazę pod podkład,podkład,puder wykańczający i rozświetlacz . Niestety moja mieszana cera nie uznaje kompromisu i pomijania bazy , dlatego jestem poniekąd maniaczką tego typu produktów. Make Up Academy zagościła w mojej kosmetyczce po raz pierwszy,nie znałam tej marki ale po pierwszym doświadczeniu baczniej jej się przyjrzę. Nowością dla mnie jest także sama formuła kosmetyku , gdyż zazwyczaj decyduję się na bazy matujące lub wygładzające,ale z racji ostatnich perypetii w stanie mojej skóry zdecydowałam się na opcję nawilżającą. Jestem pozytywnie zaskoczona tym kosmetykiem, gdyż nawilża moją mieszaną cerę jednocześnie dając dobry "poślizg"dla podkładu i utrzymuje makijaż w ryzach przez długi czas. Bałam się nieco o widoczność porów,ale zupełnie niepotrzebnie. Dodatkowo atutem kosmetyku jest cena, bardzo przystępna. Nie używam tej bazy codziennie (choć codziennie się maluję) gdyż kwestia doboru kosmetyków zależy od dnia niemniej jest to jeden z produktów, który w ostatnim czasie zrobił na mnie duże wrażenie.