Tusze do rzęs

Essence Call Me Queen, Dramatic False Lash Effect Mascara Tusz do rzęs

Bodyland.pl
ESSENCE Call Me Queen Dramatic False Lash Effect Mascara Tusz Do Rzęs Pogrubiajaco Wydłużający 0001 11,5ml
E-Glamour.pl
Essence Call Me Queen
notino.pl

Eulina
    1 czerwca 2024 o 13:57
    Efekt sztucznych rzęs
    Call me Queen mascara od @essence_cosmetics zamienia rzęsy w uniesiony wachlarz godny każdej makijażowej królowy. Tusz ma nadać efekt sztucznych rzęs i taki efekt faktycznie nadaje. Pigmentację ma głęboko czarną. Silikonowa szczoteczka ma kształt lekkiej elipsy o różnej długości wypustkach. Sporą zaletą jest jej wyjątkowa elastyczność oraz dość długa dysza aplikatora. Wygodnie "leży" w dłoni i daje możliwość wielu swobodnych pociągnięć szczoteczką oraz dotarcia do najmniejszej rzęski. Rozdziela, pogrubia, lekko wydłuża i unosi. Daje efekt "widocznych" rzęs, ale nie jest przesadny. Na początku używania jest nieco wodnisty i zdarza się mu odbić na powiece, ale po kilku aplikacjach gęstnieje i lepiej się nim pracuje, bo mocniej przykleja się do włosków. Nie uczula, nie skleja ( na początku aplikacji może się kleić, bo jest wodnisty), trzyma się cały dzień, nie kruszy się. Super cena.
  • 28 maja 2024 o 10:13
    Dla mnie idelany !
    Bardzo lubię kosmetyki kolorowe z essence ! Świetnie mi się sprawdzają a dodatkowo są dostępne w przystępnej cenie. Przeglądając internet zobaczyłam ze pojawiła się nowa mascara a za ja uwielbiam mascary postanowiłam że ja musze mieć! Ładna szata graficzna zacheca do zakupy . Głęboka czerń mascary bardzo mi przypadła do gustu. Silikonową szczoteczka to kolejny plus. Tusz dobrze się nakłada, idelanie rozdziela rzęsy i nie skleja ich. Rzęsy są pogrubione oraz uniesione. Efekt sztucznych rzęs gwarantowany ! Tusz przez cały dzień nie osypuje się, nie rozmazuje! Nie uczulił mnie i nie podraznil. Dla mnie idealny Tusz w idealnej cenie!
    Zalety:
    • Właściwości
  • 8 maja 2024 o 14:18
    Cóż to za cudo
    ••• Rzęsy • Wymagania ••• Posiadam jasne, średniej długości rzęsy o niezbyt dużym zagęszczeniu. Lubię mocno pomalowanie rzęsy (oczywiście z umiarem) bez efektu sklejenia. Tusz nie powinien sklejać, tworzyć grudek i być trwały. Wydłużenie, rozdzielenie i pogrubienie to najczęstszy oczekiwany efekt lecz pogrubienie nie jest tak konieczne jak wydłużenie. Przy testowaniu używam jednego tuszu ale później lubię mieszać tusze i używać przy jednym makijażu dwóch czy trzech. Tusz kupiony stacjonarnie w drogerii za około 10 zł! Cena jest z całą pewnością zachęcająca zwłaszcza, że tusz jest rewelacyjny. [ZALETY] + Kolor czerni, może nie jest czarny jak węgiel ale całkiem dobrze wygląda + Szczoteczka silikonowa, która nabiera odpowiednią ilość tuszu + Mała szczoteczka - precyzyjna, która dociera to wszystkich rzęs + Łatwa praca ze szczoteczką i aplikowanie kolejnych warstw tuszu + Nie skleja rzęs, + Fajnie rozdziela rzęsy i wydłuża + Widoczne pogrubienie + Zwiększa objętość + Kształt szczoteczki + Podkręca + Jest trwała, łzy nie spowodowały jej rozmazaniu + Dobrze się też zmywa płynem micelarnym bądź olejkiem [WADY] Ja nie znalazłam