Odżywki do włosów

OnlyBio Hair Cycling, Dwufazowa odżywka wygładzająco-regenerująca

• 15 kwietnia 2025 o 17:01
    Ale to ma zapach
    Dawno nie miała odżywki bez spłukiwania, więc kupiłam ją tak dla odmiany. Kosmetyk pachnie obłędnie i ten zapach utrzymuje sie na włosach naprawdę długo. Włosy są po niej nawilżone i miękkie w dotyku. Ułatwia rozczesywanie a Atomizer równomiernie rozpyla na nich produkt. Myśle,że odżywka ta bedzie bardzo wydajna, bo psikam się już od dosyć dawna, a jeszcze nie zużyłam nawet połowy. Na pewno kupię ja ponownie.
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • nawilża
    • odżywia
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
  • 6 marca 2025 o 11:25
    Hair Cycling, Dwufazowa odżywka wygładzająco-regenerująca
    Odżywka Wygładzająco-Regenerująca to super produkt do pielęgnacji codziennej .Świetnie wygładza i nawilżenia. Formuła dwufazowa sprawia, że odżywka jest lekka, ale jednocześnie odżywcza . Bardzo ładnie pachnie i utrzymuje się na włosach przez długi czas. Ma wygodna butelkę.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Nawilża
    • Wygodne opakowanie
    • Łatwe rozczesywanie
  • 19 lutego 2025 o 1:08
    3x tak!
    Odżywkę zakupiłam w drogerii stacjonarnej. Słyszałam bardzo dużo postawnych opinii o najnowszej linii marki Onlybio i postanowiłam spróbować. Po pierwsze, piękny zapach. Odżywka pachnie cudownie aż zaczęłam szukać perfum o podobnym zapachu. Zapach utrzymuje się parę dni po myciu. Odżywka pachnie taką świeżością i kwiatami. Opakowanie jest bardzo wygodne i poręczne. Atomizer, który przez okres około trzech miesięcy się nie zaciął i działał dosyć sprawnie. Działanie odżywki jest niesamowite. Na samym początku podkreślę że mam włosy grube i mało poddatne na stylizację . Odżywka sprawia że moje włosy się łatwiej rozczesują i nie plączą, a włosy wyglądają rewelacyjnie. Są one pełne blasku, widocznie nawilżone a co dla mnie najważniejsze- nie puszą się i są idealnie wygładzone. Na pewno kupię jeszcze nie jedno opakowanie.
  • 10 lutego 2025 o 14:48
    Polecam!
    OnlyBio Hair Cycling Dwufazowa Odżywka Wygładzająco-Regenerująca to świetny produkt do pielęgnacji włosów, szczególnie jeśli potrzebują wygładzenia i nawilżenia. Formuła dwufazowa sprawia, że odżywka jest lekka, ale jednocześnie odżywcza – nie obciąża włosów, a jednocześnie skutecznie je regeneruje. Już po pierwszym użyciu czuć, że włosy są gładsze, bardziej miękkie i mniej się puszą. Dzięki składnikom odżywczym, takim jak oleje roślinne i proteiny, produkt wzmacnia pasma, dodaje im blasku i ułatwia rozczesywanie. Dodatkowo ma przyjemny, delikatny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Aplikacja jest bardzo wygodna – wystarczy wstrząsnąć butelką i spryskać wilgotne lub suche włosy. To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą szybkiej i skutecznej pielęgnacji bez spłukiwania. Polecam szczególnie do włosów suchych i puszących się!
    Pulpix
    8 grudnia 2024 o 17:35
    Świetna odżywka do rozczesywania
    Zazwyczaj używałam Gliss w sprayu. Kiedy weszła nowa seria, skusiłam się bo była w promce. Świtny skład, bardzo dobry atomizer, śliczny zapach. Ułatwia rozczesywanie (po to ją kupiłam ;)) Mam cienkie rozjaśniane włosy i fajnie wygładza. Dla mnie bomba. Teraz testuję niebieską i chyba ta wygrywa. Świetna seria, mam nadzieję, że szybko jej nie wycofają ;P
    Zalety:
    • atomizer
    • cena na promce
    • skład
    Wady:
    • chyba nie ma ;)