Tonery do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Toner czekoladowy do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2025 o 8:53
    Toner
    Używa od:próbka
    Prawie żadnego efektu. Kolor pozostał bez zmian. Włosy zyskały tylko trochę więcej blasku. Nie polecam. Strata pieniędzy. Tyle czasu , efektów brak prawie.
    Zalety:
    • Prawie żadnego efektu. Kolor pozostał bez zmian. Włosy zyskały tylko trochę więcej blasku.
    Reivs
    25 marca 2025 o 15:05
    Czekoladowy odcień bez przesuszenia!
    Toner OnlyBio w odcieniu czekoladowym pozytywnie mnie zaskoczył! Mam naturalne, gęste i kręcone włosy, lekko wyblakłe od słońca, a efekt po użyciu był świetny – głęboki, czekoladowy kolor i brak przesuszenia. Aplikacja jest łatwa, zapach przyjemny, ale w zestawie brakuje rękawiczek. Zużyłam prawie całą tubkę na moje włosy i trzymałam produkt 30 minut. Kolor zaczął się zmywać po dwóch myciach, ale nie całkowicie – na naturalnych włosach został dłużej, z siwych zniknął szybciej.
    Zalety:
    • Łatwe nakładanie
    • Przyjemny zapach
    • Nie wysusza włosów
    • Piękny, czekoladowy odcień
    Wady:
    • Brak rękawiczek w zestawie
    • Na siwych włosach szybko się wypłukuje
  • 16 marca 2025 o 11:55
    Polecam!
    Toner ma gęstą, kremową konsystencję i bardzo przyjemny, czekoladowy zapach. Nakłada się go łatwo, ale warto uważać, bo produkt może zabarwić skórę i paznokcie – dlatego zdecydowanie polecam używanie rękawiczek. Po aplikacji włosy są wyraźnie bardziej błyszczące, wygładzone i miękkie, a odcień staje się cieplejszy i bardziej intensywny. Co ważne, toner nie wysusza włosów – wręcz przeciwnie, dzięki zawartości oleju tsubaki i masła kakaowego włosy wydają się bardziej nawilżone i odżywione. To przyjemne połączenie pielęgnacji i delikatnego koloryzowania.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji
    • Efekt pielęgnacyjny
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • Krótkotrwały efekt
  • 1 marca 2025 o 19:30
    idealny jeśli myślisz o odświeżeniu koloru i nadaniu ponownego blasku i miękkości włosom przed wizytą u fryzjera
    uwielbiam tonery onlybio a jeszcze w ostatnim czasie weszła seria niesamowitych kolorów i zapachów tak ze z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie . Mam włosy farbowane wiele lat na różne kolory ale wizytę u fryzjera mam średnio raz na 4 mce. Wiadomo ze kolor traci swój blask i pigment po jakimś czasie a ja aby utrzymać moc koloru używam tego czekoladowego tonera kilka razy przed wizytą u fryzjera . Co zauważyłam po kilkukrotnym stosowaniu ? PrEee wszystkim włosy są niesamowicie miękkie i gładziutkie pięknie wypolerowane , skład olejów wpływa bardzo pozytywnie na moje włosy a do tego ten zapach !!!!obled… Toner sam w sobie jest bardzo lejący , na moje włosy za ramiona ale grube i gęste schodzi w zasadzie cała buteleczka na raz , stosuję na suche włosy trzymam pół godziny i wtedy zmywam . Moje włosy sa totalnie odświeżone , kolor jak od fryzjera odnowiony ;) efekt utrzymuje się do kilku myć tak jak obiecuje producent także do odświeżenia koloru piękna sprawa !
    agi1234
    1 marca 2025 o 18:07
    Uwielbiam
    Moje włosy są rozjaśniane, raczej w jasnym blondzie. Czasami ten odcień mi nie odpowiada i wtedy sięgam po toner czekoladowy. Używam go mieszając z maską i po paru minutach zmywam. Efekt to pasemka przyciemnione oraz piękna błyszcząca tafla. Toner pięknie podkręca kolor włosów od blondu do brązu. Zapach czekolady jest wyczuwalny na włosach. Miękkość i gładkość to dodatkowy atut. Zmywa się po kilku myciach. Stosując wraz z maską nie ma mowy o chrapaniu i brudzeniu łazienki. Wystarcza na długo. Butelka jest zgrabna, poręczna i wygodna.
    Zalety:
    • Piękny odcień
    • Łatwy w użyciu
    • Wygładza włosy