Wszystkie składniki:
brunette/ gel: water (aqua, eau), glycerin, pvp/va copolymer, carbomer, triethanolamine, propylene glycol, caprylyl glycol, phenoxyethanol. pencil: hydrogenated soybean oil, hydrogenated coco-glycerides, hydrogenated vegetable oil, zinc stearate, stearic acid, copernicia cerifera (carnauba) wax (cera carnauba, cire de carnauba), polyglyceryl-2 triisostearate, tocopherol, caprylyl glycol, phenoxyethanol, ascorbyl palmitate, hexylene glycol. may contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), mica (ci 77019).
/taupe/ gel: water (aqua, eau), glycerin, pvp/va copolymer, carbomer, triethanolamine, propylene glycol, caprylyl glycol, phenoxyethanol.