Płyny do demakijażu

beBIO Ageless Beauty, Naturalny nawilżająco-oczyszczający płyn micelarny

beBIO Ageless Beauty Nawilżająco-Oczyszczający Płyn Micelarny 500ml

• 16 maja 2025 o 12:06
    delikatny i dobrze domywa makijaż
    Dziwią mnie trochę te opinie bo ja nie mam absolutnie żadnych problemów z tym płynem micelarnym. Dokładnie domywa mój makijaż i rozpuszcza tusz do rzęs oraz eyeliner nie podrażniając skóry. Fakt, że nie testowałam go z kosmetykami wodoodpornymi i tu się nie wypowiem ale bez problemu doczyścił mi nawet ciężkie podkłady, które stosuję na większe wyjścia. Dodatkowo pozostawia skórę bez uczucia ściągnięcia czy przesuszenia i bardzo ładnie pachnie. Myślę, że jeszcze po niego sięgnę.
  • 12 maja 2025 o 9:46
    Nie jestem zadowolona
    Płyn średnio radzi sobie z demakijażem. Nie domywa zwykłego tuszu do rzęs, mimo przytrzymywania nasączonego wacika. Rano regularnie budziłam się z resztkami makijażu wokół oczu. Przyznam, że oczekiwałam czegoś więcej po produkcie przeznaczonym dla cery dojrzałej. Płyn jest zbyt delikatny, i to w negatywnym znaczeniu, brakuje mi efektu oczyszczenia. Mimo regularnego stosowania, nie zauważyłam żadnej poprawy kondycji skóry. Owszem, nie podrażnia, ale to zdecydowanie za mało, bym sięgnęła po niego ponownie. Jeśli chodzi o wydajność to również nie jestem zadowolona. Opakowanie jest zrobione tak, że przy użyciu wylatuje stanowczo za dużo produktu, a płyn szybko się zużywa. Nie polecam.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    Wady:
    • słabe oczyszczenie
    • nie zmywa makijażu
    • niewygodne opakowanie
  • 10 lutego 2025 o 10:49
    Niestety nie :(
    Firma BeBio jest mi znana i jej produkty raczej mi się sprawdzają. W tym wypadku jednak płyn micelarny nie spełnia swojej funkcji. Nie domywa mi zwykłego tuszu do rzęs (nawet przy przytrzymaniu dłużej nasączonego wacika przy oku). Rano zawsze miałam jakieś pozostałości po tuszu. Bardzo delikatny - ale w negatywnym tego słowa znaczeniu.
    Zalety:
    • pojemność
    Wady:
    • słabo działa
  • 8 listopada 2024 o 13:03
    Słaby płyn micelarny
    Płyn zamknięty jest w przezroczystej, dość dużej butelce, o pojemności 400ml. Przeznaczony jest dla wymagającej cery dojrzałej. Ja otrzymałam go w boxie kosmetycznym, dlatego po prostu przetestowałam. Moja skóra ma pierwsze oznaki starzenia się, dlatego taki płyn wydawał się też dobrą opcją dla mnie. Niestety płyn słabo radzi sobie z samym oczyszczaniem. Trzeba się trochę namęczyć, aby dokładnie zmyć makijaż, nie używając do tego innych środków. Po dłuższym stosowaniu nie zauważyłam jakiejś znaczącej poprawy skóry twarzy. Plus taki, że płyn jest naturalny i nawilża skórę. Nie podrażnia. Niestety nie sięgnę po niego kolejny raz. Płyn jest wydajny, bez zapachu.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wydajny
    Wady:
    • Brak dobrego oczyszczania skóry
    • Nie poprawia kondycji skóry
  • 8 sierpnia 2024 o 10:24
    Kiepsko radzi sobie ze zmywaniem makijażu
    Po bardzo dobrym wrażeniu, jakie zrobił na mnie tonik z tej serii, zaopatrzyłam się w płyn micelarny. No i niestety czar prysł ಠ⁠︵⁠ಠ - kiepsko radzi sobie ze zmywaniem makijażu - oczy to już kompletna porażka - muszę go poprawiać innym płynem micelarnym, o wiele tańszym i skuteczniejszym marki Cień z Lidla ʘ⁠‿⁠ʘ Czy muszę dodawać coś jeszcze? Owszem może i ma naturalny skład, ale są w 100% naturalne płyny micelarne, które z makijażem radzą sobie świetnie. No niestety, nie polecam. Nie wiem czy wytrwam, żeby go zużyć do końca :⁠-⁠|