Pasty do zębów

Sensodyne ProSzkliwo pasta do zębów z fluorkiem delikatne wybielanie 75ml
Sensodyne Pasta Pro Szkliwo Delikatne Wybielanie Gsk 75 ml

• 15 kwietnia 2025 o 3:40
    Dobra pasta
    Dobrze czyści zęby, pozostawia uczucie świeżości. Wydajna, często można trafić na dobrą cenę w marketach. Wybielać, nie wybiela. Mam wrażenie że zęby są mocniejsze. Moje dziąsła nie krwawią podczas szczotkowania.
    Zalety:
    • Uczucie świeżości
    • Dziąsła nie krwawią
    Wady:
    • Nie wybiela
    agam93
    5 lutego 2025 o 18:17
    Wybielanie jest tak delikatne, że go nie widać
    Nie zauważyłam jakiś efektów wybielających. Natomiast ta pasta odświeża oddech, ma wyczuwalny miętowy zapach, który utrzymuje się w jamie ustnej. Pomaga też przy wrażliwych zębach, dobrze czyści. Konsystencja jest biała, gęsta. Pasta jest wydajna.
    Zalety:
    • Odświeża oddech.
    • Pomaga przy wrażliwych zębach
    • Dobrze czyści zęby.
    • Wydajna.
  • 30 stycznia 2025 o 18:45
    Fajna
    Pastę kupiłam, gdy moje dziąsła zaczęły krwawić. Pasta sprawdziła się doskonale. Krwawienie zniknęło, szkliwo odbudowane, a zęby umyte. Pasta łatwa w dozowaniu. Nie widziałam dużych właściwości wybielających.
  • 20 października 2024 o 22:52
    Dobra dla szkliwa
    Pastę kupiłam z zamiarem odbudowy szkliwa. Po szybkim przeglądzie wybrałam właśnie Sensodyne. Zaczęłam odczuwać ból zębów i dziąseł, szczególnie po ciepłych i zimnych napojach. Zwykła pasta nie zdała egzaminu więc potrzebowałam czegoś lepszego. I ta zdała egzamin. Nadwrażliwość zniknęła, znów czuję komfort podczas posiłku. Pasta jest delikatna w smaku, nie piecze. Opakowanie wygodne, łatwo się zakręca i wyciska zawartość. Jedyny minus, to brak efektu wybielenia. Ogólnie jest to dobra pasta i myślę, że warto wypróbować by wzmocnić swoje zęby.
    annaskc
    20 lipca 2023 o 21:24
    Odpowiednia dla wrażliwych dziąseł, przyjemny, miętowy smak
    Opakowanie pasty Sensodyne to prosta plastikowa tubka stojąca na szerokim korku. Pasta starcza na około 3 miesiące codziennego stosowania. Konsystencja pasty jest dość gęsta, nie spływa ze szczoteczki. Smak delikatnie miętowy, lekko słodki. Pozostawia uczucie świeżości w ustach. Pasta jest dobra dla wrażliwych dziąseł, nie podrażnia ich. Mam problem z krwawieniem dziąseł, ale podczas używania tej pasty zauważyłam, że ten problem się załagodził. Według opisu producenta pasta Sensodyne ma działanie wybielające, ale nie zauważyłam tego efektu. Chroni przed próchnicą, oczyszcza i odświeża jamę ustną. Podsumowując, uważam że jest to dobra pasta o fajnym smaku. Spełnia swoją funkcję, czyli czyści zęby pozostawiając świeży oddech.
    Zalety:
    • Smak
    • Konsystencja
    • Prosta szata graficzna opakowania
    • Dostępność
    • Odpowiednia dla wrażliwych dziąseł