Toniki i hydrolaty

Isana Love Your Skin, Glow Anti-Ox Toner Spray Tonik antyoksydacyjny w sprayu

• 16 marca 2025 o 11:39
    Pozytywna nowość
    Isana Love Your Skin, Glow Anti-Ox Toner Spray to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Od pierwszego użycia pokochałam jego lekką, odświeżającą formułę, która natychmiast daje uczucie nawilżenia i odżywienia skóry. Spray jest bardzo wygodny w aplikacji – delikatna mgiełka równomiernie rozprowadza się na twarzy, nie pozostawiając lepkiej warstwy. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej promienna, wygładzona i wygląda na wypoczętą. Doceniam również to, że zawiera antyoksydanty, które pomagają chronić skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Świetnie sprawdza się zarówno jako odświeżenie w ciągu dnia, jak i krok w codziennej pielęgnacji – przed nałożeniem kremu czy makijażu. Dodatkowym atutem jest przystępna cena i wydajność produktu. Polecam ten toner każdemu, kto szuka lekkiego, odżywczego i dodającego blasku kosmetyku do codziennej pielęgnacji!
    Zalety:
    • Odświeżająca formuła – natychmiastowe uczucie nawilżenia i orzeźwienia na skórze.
    • Wygodna aplikacja – spray równomiernie rozprowadza produkt na twarzy, nie pozostawiając smug ani lepkiej warstwy.
    • Antyoksydanty – chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
    • Promienny efekt – skóra staje się bardziej gładka, rozświetlona i wygląda na zdrową.
    • Lekka formuła – nie obciąża skóry, idealny do codziennego stosowania.
    • Przystępna cena – dobry stosunek jakości do ceny.
    Wady:
    • Brak nawilżenia w głębszych warstwach skóry – może nie wystarczyć w przypadku bardzo suchej cery.
    • Krótkotrwały efekt – efekt nawilżenia może być zauważalny tylko przez krótki czas, wymaga regularnego stosowania.
    • Brak ochrony przed słońcem – nie zawiera filtrów UV, więc nie zapewnia ochrony przed promieniowaniem słonecznym.
  • 22 stycznia 2025 o 20:07
    Czy tani tonik może okazać się strzałem w 10? Owszem może!
    Zacznę od początku, że ja takie toniki z atomizerem stosuję już od lat w porannej pielęgnacji. Po prostu jest to dla mnie najszybsza i najwygodniejsza forma aplikacji (po umyciu żelem spsikuje twarz i idę np.jeść śniadanie, później wracam na nałożenie kremów). Przyznam szczerze, że chyba pierwszy raz czasami po toniku zapomnę pokremowac twarzy, bo jest ona aż tak dobrze nawilżona, odżywiona i miękka! Opakowanie to plastikowa butelka zakończona wiadomo atomizerem. W białych kolorach, z brzoskwiniowymi elementami, etykieta dosyć prosta i łatwo czytelna. Jego skład jest krótki oraz dobry. Posiada składniki nawilżające, niacynamid oraz witaminę C, dzięki czemu ta buzia jest taka promienna, wygląda świeżo i młodziej. Myślę, że mogą go używać wszystkie cery, ponieważ powinien pasować zarówno cerom suchym (bardzo dobrze nawilża), wrażliwym (jest bez substancji zapachowych), normalnym oraz tłustym (jaką posiadam ja - sprawdza mi się rewelacyjnie!) Dodatkowo dawno nie spotkałam się z taką delikatną chmurką, jaka wydostaje się przez atomizer. Ostatnio trafiałam na same duże krople, które ciężko się wchłaniały. Tutaj za pierwszy razem miałam wielkie WOW! Naprawdę aż miło się tego używa. Aktualnie na promocji można go kupić w Rossmannie za 11zl, ale w regularnej cenie 14zl/100ml myślę, że też się opłaca. Ja na pewno nie będę się zastanawiała i kupię kolejną sztukę, gdy tylko skończy mi się ta (mimo małej pojemności jest dosyć wydajny) :)