WIZAŻ logo

Tołpa Clinical Boost, Serum do twarzy Tripeptyd miedziowy 300 ppm

4,8 (120)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 kwietnia 2026 o 12:55
    polecam, świetne serum do twarzy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    To już moje kolejne opakowanie. Serum super rozprowadza się na twarzy i szybko wchłania. Stosuje rano pod makijaż i co najważniejsze nie waży się podkład. Z czystym sumieniem polecam
  • 13 marca 2026 o 19:04
    peptyd miedziowy w dobrej cenie
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam Tołpa Clinical Boost Tripeptyd miedziowy 300 ppm Serum do twarzy od kilku tygodni i jestem naprawdę mile zaskoczona efektami. Serum ma lekką, przyjemną konsystencję i bardzo szybko się wchłania, dzięki czemu świetnie sprawdza się zarówno rano, jak i wieczorem pod krem. Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra stała się bardziej gładka i wygląda na wypoczętą. Najbardziej podoba mi się to, że serum intensywnie nawilża i jednocześnie poprawia elastyczność skóry – twarz jest wyraźnie bardziej napięta i promienna. Formuła z tripeptydem miedziowym wspiera regenerację skóry, pomaga ją wygładzić i przywraca jej zdrowy blask. Dużym plusem jest też wydajność – wystarczy kilka kropli na całą twarz. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że drobne linie są mniej widoczne, a cera wygląda świeżo i zdrowo. To świetny wybór dla osób, które chcą poprawić kondycję skóry bez wydawania fortuny na kosmetyki premium. Zdecydowanie polecam – to jedno z tych serum, do których chce się wracać.
    Zalety:
    • Lekka, przyjemna konsystencja – serum szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy.
    • Skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona i miękka już po kilku użyciach.
    • Poprawia elastyczność skóry i sprawia, że twarz wygląda na bardziej napiętą.
    • Cera staje się gładsza i bardziej promienna.
    • Przy regularnym stosowaniu drobne linie i zmarszczki są mniej widoczne.
    • Bardzo wydajne – wystarczy kilka kropli na całą twarz.
    • Dobrze współpracuje z kremem i makijażem, nie roluje się.
    • Świetny stosunek jakości do ceny.
    • Delikatna formuła, która dobrze sprawdza się nawet przy wrażliwej skórze.
    Wady:
    • działanie na tle innych produktów z peptydem miedziowym: słabsze niż te z BasicLab
  • 13 lipca 2025 o 10:44
    Fajne na codzień
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Testowałam serum Tołpa Clinical Boost z tripeptydem miedziowym 300 ppm i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po dwóch tygodniach stosowania zauważyłam wyraźne wygładzenie skóry oraz poprawę jej nawilżenia. Produkt ma lekką, żelową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Dodatkowo, serum nie podrażnia skóry, co czyni je odpowiednim nawet dla osób z cerą wrażliwą. Regularne stosowanie przyczyniło się do poprawy jędrności skóry oraz spłycenia drobnych linii i zmarszczek. Serum jest również wydajne – kilka kropli wystarcza na pokrycie całej twarzy. Opakowanie z pipetą ułatwia precyzyjne dozowanie produktu. Podsumowując, serum Tołpa Clinical Boost to skuteczny produkt, który spełnia swoje obietnice, poprawiając kondycję skóry i przywracając jej zdrowy wygląd.
  • 5 czerwca 2025 o 18:32
    Udany produkt, w końcu peptyd miedziowy w atrakcyjnej cenie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zużyłam pierwsze opakowanie już jakiś czas temu, ale po chorobie musiałam odczekać żeby wróciła wena do recenzji, ale czas w końcu je nadrobić, lista oczekujących spora ;D. Obecnie drugie opakowanie tego serum służy mi za dodatkowe wspomaganie do jeszcze innego serum. Bardzo ucieszyło mnie,że w tak dobrej cenie i to w drogerii da się ustrzelić peptyd miedziowy,składnik aktywny jaki całkiem nieźle znam i lubię,ale jak dotychczas do tanich nie należał. Jest to peptyd,który pokazuje swoje możliwości stosowany regularnie, bo ujednolica, ujędrnia i łagodzi. Do tego u mnie sprawdza się też stosowany jako odżywka do brwi :) rzęsy też jakoś lepiej wyglądają,ale bez wąsa się obyło :D. Nie są to oczywiście efekty natychmiastowe,tu trzeba systematyczności. W składzie serum mamy głównie peptyd działający stopniowo,a nie momentalnie prasujący twarz,za to jego skutki są bardziej długofalowe. Jestem z peptydami zaprzyjaźniona już od dawna, bardzo je lubię,a trzeba przyznać,że miedź która dolaczyłam w pewnym momencie do pielęgnacji, podkręciła tylko wygładzanie i ujędrniane skóry. To serum jest naprawdę przyjemne, bo też nawilża, ma przyjemny zapach, szybko się wchłania,nie lepi i stosowany regularnie sprawia jeszcze,że skóra wydaje się bardziej jednolita i promienna. Do tego dokłada cegiełkę do regeneracji skóry. Jest fajne w przypadku kuracji retinoidami (razem) i rozdzielając na nakładanie dzień/ wieczór z kwasami. Jest też lekkie i niezapychające. Może nie prasuje tak twarzy od razu jak Dermika z peptydem miedzi, ale za to lepiej nasyca skórę. Nie ma się w gruncie rzeczy do czego przyczepić, no może tyle,że mogłoby być bardziej wydajne, może spokojnie dostać u mnie 5.
  • 30 maja 2025 o 10:19
    Bardzo lubię!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum do twarzy z tripeptydem miedziowym to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Od pierwszego użycia zauważyłam, że moja skóra staje się bardziej nawilżona i elastyczna. Serum ma lekką, żelową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co czyni je idealnym do stosowania zarówno rano, jak i wieczorem. Kluczowym składnikiem tego serum jest tripeptyd miedziowy, znany ze swoich właściwości regenerujących i przeciwstarzeniowych. Regularne stosowanie produktu przyczyniło się do poprawy jędrności mojej skóry oraz wygładzenia drobnych linii i zmarszczek. Dodatkowo, serum wspomaga procesy odnowy skóry, co sprawia, że cera wygląda na zdrowszą i bardziej promienną. Produkt jest odpowiedni dla skóry wrażliwej, nie zawiera parabenów ani alkoholu, co minimalizuje ryzyko podrażnień. Opakowanie z pipetą umożliwia precyzyjne dozowanie, co zwiększa wydajność serum. Podsumowując, to serum to skuteczny produkt, który spełnia obietnice producenta. Polecam go osobom poszukującym efektywnej pielęgnacji przeciwstarzeniowej, która jednocześnie dba o nawilżenie i regenerację skóry.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • nawilża od pierwszego użycia
    • szybko się wchłania
    • ujędrnia i wygładza

szukaj