Serum do twarzy

Bodyland.pl
Tołpa Clinical Boost Tripeptyd Miedziowy Serum do twarzy
Tołpa Clinical Boost

• 18 kwietnia 2025 o 10:12
    Genialne serum do twarzy !
    Zdecydowanie ta serial jest jedną z moich ulubionych serum sprawdza się super,twarz wygląda od razu lepiej,serum ma super konsynstencje jest lekki widać że moja cera zdecydowanie go pokochała
  • 14 kwietnia 2025 o 22:46
    Jeden z lepszych!
    Miałam okazję przetestować to serum i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona działaniem, serum złagodziło mi skórę na twarzy, jednocześnie rozświetlając ją i wygładzając! W połączeniu z kremem, który również miałam przyjemność testować świetnie się sprawdzało???? Polecam!
    Zalety:
    • Wygładzenie twarzy
    • Rozświetlenie
  • 9 kwietnia 2025 o 21:45
    Serum do twarzy
    Miałam okazję przetestować serum do twarzy i jestem zadowolona z jego stosowania. Serum ma odpowiednią konsystencję oraz bardzo dobrze się wchłania. Opakowanie produktu jest estetyczne, produkt wygląda na bardzo dobry jakościowo. Skóra po użyciu serum jest gładka, nawilżona, odżywiona.
    IvariKo
    9 kwietnia 2025 o 14:30
    Serum, które naprawdę odmładza!
    Serum Tołpa Clinical Boost z tripeptydem miedziowym (300 ppm) pozytywnie mnie zaskoczyło. Mam skórę mieszaną, lekko wrażliwą i pierwsze oznaki starzenia, więc szukałam czegoś, co poprawi jędrność i wyrówna koloryt. Serum ma lekką, szybko wchłaniającą się konsystencję i neutralny, praktycznie niewyczuwalny zapach. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej napięta, gładsza i zyskała zdrowy blask. Opakowanie z pipetą jest wygodne i higieniczne. Produkt sprawdził się świetnie pod makijaż. Polecam!
    DzPati
    8 kwietnia 2025 o 23:59
    Jest świetny.
    Kosmetyk jest wydajny i ma ładny zapach. Zregenerował moją zmęczoną i szarą skórę z drobnymi zmarszczkami i licznymi zaskórnikami. Moja skóra jest teraz pełna blasku a ja w końcu z uśmiechem na twarzy mogę spojrzeć w lustro.