WIZAŻ logo

• 27 czerwca 2026 o 17:13
    Efekt wachlarza rzęs
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz do rzęs kupiłam w Rossmanie w cenie 63zł. Zawiera on dodatek oleju arganowego oraz jojoba, które pielęgnują włoski i jest testowany dermatologicznie. Znajduje się w eleganckim, czarnym opakowaniu o pojemności 10g zamykanym na klik co jest dla mnie nowością. Szczoteczka jest silikonowa, wygięta i dość smukła. Tusz ma intensywny czarny kolor. Pogrubia, wydłuża i unosi rzęsy a efekt można stopniowo budować. Dokładnie rozdziela rzęsy oraz precyzyjnie łapie te u nasady. Jest delikatny dla oczu, nie kruszy się i nie odbija na powiekach. Wachlarz rzęs wytrzymuje cały dzień a zmywać można płynem do demakijażu
    Zalety:
    • Skład
    • Nie kruszy się
    • Dobrze zmywa
  • 17 marca 2026 o 15:30
    Może być
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Ładnie rozdziela, pogrubia i wydłuża rzęsy. Fajny ma patent na otwieranie szczoteczki poprzez kliknięcie. Jest trwały, ale podczas noszenia odbija się pod okiem i na powiekach. Wydajność dobra. Może być.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    31 lipca 2025 o 20:57
    polecam!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Endless Volume Mascara świetnie wydłuża rzęsy, nie sklejając ich ze sobą, nie kruszy się oraz nie robi efektu pandy pod oczami. Jest bardzo trwały, lecz nie mam problemu ze zmywaniem go. Jego innowacyjny sposób otwarcia jest bardzo wygodny w użyciu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 30 lipca 2025 o 18:34
    Jest moc ❤️
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Można stworzyć dobry i niedrogi tusz do rzęs? Można i NAM jest tego doskonałym przykładem! Endless Volume to tusz - magik - smoliście czarny (i nie blaknie w ciągu!), kremowy i szybkoschnący (i nic się nie odbija, przysięgam), bezzapachowy i delikatny dla oczu i przede wszystkim - dający piękne wachlarzyki rzęs. Wydłuża zacnie, rozdziela jak żaden inny, a do tego pogrubia i unosi rzęsy. Efekt można stopniować - ta szczoteczka sprawia, że nawet i trzy warstwy nie zmienią rzęs w bezkształtną kluchę, za to sprawi, że ludzie będą was pytać, czy to wasze rzęsy czy też sztuczne ;). Trwały jest niezwykle - calutki dzień, nawet w upalne dni. Zmywa się go prosto i szybko, bez szkody dla kondycji rzęs - wystarczy modelek lub masełko do demakijażu. Przystępna cena i dobra dostępność to kolejne plusy - czyli da się zrobić tusz tani i DOBRY :). Podsumowując - jestem totalnie w nim zakochana i uwielbiam efekt, jaki daje, czyli rzęsy rozdzielone, uniesione, pogrubione, wydłużone i przy tym intensywnie czarne. Lećcie i kupujcie, genialny jest ❤️
  • 30 lipca 2025 o 8:41
    Tusz Nam Professional by Wibo Endless Volume Mascara zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie – daje efekt wyraźnie pogrubionych i podkreślonych rzęs bez sklejania. Dobrze rozdziela, nie osypuje się w ciągu dnia i utrzymuje trwałość aż do dema...
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    ✅ Typ mojej skóry i rzęs: Mam skórę wrażliwą, ze skłonnością do podrażnień okolic oczu, dlatego zwracam dużą uwagę na formułę tuszów. Moje rzęsy są średniej długości, dość cienkie, proste i niezbyt gęste, więc zależy mi przede wszystkim na pogrubieniu i lekkim podkręceniu. 🔍 Działanie i efekt na rzęsach: Endless Volume Mascara bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła! Tusz daje efekt widocznego pogrubienia już po pierwszej warstwie. Rzęsy stają się optycznie gęstsze, bardziej wyraziste, ale nadal zachowują naturalność – nie tworzy się efekt "ciężkich", sklejonym rzęs. Przy dwóch warstwach efekt jest bardziej dramatyczny, ale wciąż estetyczny – bez grudek, bez efektu „pajęczych nóg”. Rzęsy są dobrze rozdzielone, uniesione i zyskują na objętości. Tusz nie kruszy się w ciągu dnia, nie odbija się na powiece ani nie rozmazuje – nawet przy mojej wrażliwej, lekko przetłuszczającej się skórze powiek. 🪄 Szczoteczka: Silikonowa, o klasycznym kształcie, niezbyt duża – dobrze leży w dłoni i precyzyjnie łapie rzęsy od nasady. Pozwala na dokładną aplikację nawet w kącikach oka. Szczoteczka nie nabiera nadmiaru produktu, co znacznie ułatwia aplikację. 💧 Konsystencja: Formuła jest kremowa i lekko mokra na początku, co lubię – pozwala na łatwe budowanie efektu. Z czasem tusz lekko gęstnieje, ale nadal pozostaje komfortowy w aplikacji. Nie tworzy grudek i nie zasycha zbyt szybko podczas malowania, co pozwala spokojnie dobudować warstwy. 🌸 Zapach: Minimalny, praktycznie niewyczuwalny – co dla mnie jest ogromnym plusem, szczególnie przy wrażliwych oczach. 🧴 Opakowanie: Tusz zamknięty jest w eleganckim, czarnym opakowaniu z minimalistycznym designem. Pojemnik jest solidny, dobrze się zakręca, nie przecieka. Całość prezentuje się estetycznie i nowocześnie.

szukaj