WIZAŻ logo
Olejki do włosów

Isana Professional, Plex Hair Oil Olejek do włosów

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
3,4 (5)

allegro

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
  • 21 kwietnia 2026 o 12:12
    Poprawny tanioszek
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Olejek ma ładny, przyjemny zapach, który umila aplikację. Formuła jest poprawna — wygładza, dodaje trochę blasku i pomaga ujarzmić końcówki, ale bez spektakularnych efektów. Nie obciąża włosów, jeśli użyje się go oszczędnie, choć przy cienkich pasmach trzeba uważać z ilością. To po prostu okej produkt do codziennego stosowania, zwłaszcza biorąc pod uwagę jego niską cenę.
  • 16 lutego 2026 o 15:24
    Jest to dobry produkt
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest to pierwsze moje opakowanie testuje je od dwóch miesięcy. Jest to wydajny produkt gdyż nie potrzeba go dużo do nałożenia. Nie widzę zbyt dużej różnicy w stosowaniu tego produktu lecz mogę powiedzieć że włosy się mniej puszą po jego nałożeniu.
    Zalety:
    • Włosy po nim się nie puszą
    • Wydajny
    Wady:
    • Nie widać dużego efektu po stosowaniu
  • 9 lutego 2026 o 8:16
    Tani zwykły ale daje radę
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Olejek Isana Plex nie jest jakimś turbo-hitem, który nagle robi z włosów reklamę szamponu, ale do podstawowej pielęgnacji sprawdza się całkiem okej. Nie obciąża jakoś mocno, włosy po nim wyglądają bardziej ogarnięte i przede wszystkim fajnie domyka końcówki — nie sterczą tak sucho i „miotliście”. Daje też delikatne wygładzenie i lekki połysk, więc fryzura wygląda zdrowiej, nawet jak włosy nie są w idealnej kondycji.
  • 24 września 2025 o 17:59
    Daleko mu do Olaplexu
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Olejek do włosów Isana “Plex” kupiłam z ciekawości. Przyciągnęła mnie przyznam…sama nazwa wyraźnie nawiązująca do kultowego Olaplexu oraz ogólna sympatia do marki Isana. Producent obiecuje, że produkt naprawia i wzmacnia osłabioną strukturę włosów, chroni przed wysoką temperaturą, poprawia elastyczność i wygładza. Mając już wcześniej doświadczenie z szamponem z tej serii – z którego byłam całkiem zadowolona, postanowiłam spróbować również olejku. Produkt ma żółtawą, dość gęstą konsystencję. Niestety, w moim odczuciu jest zbyt lepki, przez co zamiast ładnie wygładzać włosy, potrafi je oblepić i sprawić, że końcówki wyglądają na sklejone. Co więcej, choć w składzie nie ma alkoholu, mam wrażenie, że potrafi wysuszyć włosy, co całkowicie mija się z jego deklarowanym działaniem. Zaletą jest niewątpliwie jego niska cena. Zapłacimy za niego około 15 zł za 50 ml, jednak nawet w tym przedziale cenowym można znaleźć produkty o znacznie lepszym działaniu. Jeżeli ktoś liczy na tańszy zamiennik Olaplexu, to niestety w olejku Isana “Plex” go nie znajdzie. Podsumowując: dla mnie ten produkt nie jest udany. Myślę, że w tej cenie naprawdę warto rozejrzeć się za czymś innym.
    Zalety:
    • stosunkowo niska cena
    • wydajny
    Wady:
    • oblepia włos oraz przesusza
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    4 lipca 2025 o 17:22
    Dobry olejek na końcówki włosów
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Olejek jak i odrzywka z tej serii w połączeniu na moje suche i zniszczone końcówki robi cuda. Wygładza bardzo splątane włosy i nadaje im blasku. Polecam
    Zalety:
    • Wygładza włosy, zabezpiecza końcówki
    Wady:
    • Trzeba uważać na jego ilość bo jeśli przesadzisz włosy mogą się wydawać na tłuste i posklejane

szukaj