Wody perfumowane damskie

beBIO beBIO x Ewa Chodakowska, Feel the Moment EDP

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 czerwca 2025 o 8:47
    extra polecam
    No sztosik totalny! Ciepłe, kobiece, słodziutkie, ale nie mdlące. Takie akurat. Wiecie, czasem człowiek psiknie się czymś i od razu czuje ten vibe i tutaj dokładnie tak było. Na wejściu dostaję soczystą bombę owoców, coś w stylu gruszki i brzoskwini, potem wjeżdża kremowe otulenie. Zapach jest mega uniwersalny: na randkę, na luźne spotkanie, na co dzień do pracy. Ma w sobie coś przyciągającego, takiego „hej, jestem tutaj, ale bez spiny”. No i trwałość… nie do zdarcia! Na ubraniach czuć jeszcze kolejnego dnia. Też można kupić sobie wszystkie zapachy potestować bo w rossmannie są perfumetki po 15ml. Cena też bardzo rewelacyjna.
  • 5 czerwca 2025 o 7:52
    super zapach
    Pierwsze psiknięcie i od razu zrobiło się słonecznie. Ten zapach to idealne połączenie słodkiej gruszki, kwiatów i tej przyjemnie otulającej waniliowo-karmelowej bazy. Feel the Moment ma coś takiego, że automatycznie poprawia mi nastrój. Pachnie jak beztroskie lato, jak chwila tylko dla siebie. Wersja 15 ml to super rozwiązanie bo mogę mieć ją zawsze przy sobie, wrzucam do kosmetyczki i już. Mega wygodne, a zapach serio długo się trzyma.
  • 5 czerwca 2025 o 6:58
    WOW, co za zapach :)
    Jestem zachwycona! Jest tochę owoców, trochę kwiatów i ta cudowna baza która zostaje na skórze godzinami. Dla mnie bardzo podobny vibe jak Joyphoria, ale tu bardziej kremowo i przytulnie. A do tego przystępna cena i kompaktowy format.
    Zalety:
    • długotrwały, z ogonem, pięknie się rozwija w ciągu dnia
    usimusi
    4 czerwca 2025 o 22:55
    Najlepsze :)
    Odkąd je mam to nie używam innych perfum tylko bebio :) To jest ten typ zapachu, który sprawia, że czujesz się wyjątkowo – niezależnie od tego czy masz na sobie dres czy elegancką sukienkę ;) Na początku czuję owocową lekkość (gruszka, może trochę brzoskwini?). Potem dochodzą kwiatowe nuty a na końcu pojawia się kremowa, aksamitna baza. Zapach ewoluuje na skórze, pięknie się rozwija, a co najważniejsze zostaje na długo. To jeden z tych zapachów, który się pamięta i do którego chce się wracać.
    Zalety:
    • niesamowicie trwały
  • 4 czerwca 2025 o 8:02
    Słodycz ale nie przytłaczająca
    Po chwili owoców wchodzi ta słodka baza, która rozwala system – ciepła, lekko waniliowa, otulająca. Jak to poczułam to miałam w głowie jedno wielkie WOW :) Nic nie gryzie w nos, wszystko pięknie się układa. Efekt? Każdy pyta czym pachnę :) A ja im mówię, że Ewą Chodakowską. :)
    Zalety:
    • trwały, słodki, elegancki zapach
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie