Odżywki do włosów

Il Salone Milano Keratin Conditioner Odżywka do włosów zniszczonych i osłabionych

hairstore.pl
Il Salone Milano Keratin, odżywka regenerująca do włosów zniszczonych, 500ml

Nasi użytkownicy zostawili 80 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2025 o 12:56
    Lekka odżywka o ładnym zapachu
    Testowałam tę odżywkę z nadzieją, że dobrze nawilży moje suche włosy, ale mam co do niej mieszane uczucia. Przede wszystkim jej konsystencja jest dość rzadka, co mi trochę przeszkadza – zdecydowanie wolę gęstsze odżywki, które lepiej otulają włosy i sprawiają wrażenie bardziej odżywczych. Tutaj mam wrażenie, że produkt nie działa tak intensywnie, jak bym tego oczekiwała. Jeśli chodzi o efekty, odżywka spełnia swoje podstawowe zadanie – wygładza włosy, ułatwia rozczesywanie i nie obciąża ich, co jest zdecydowanym plusem. Jednak dla moich suchych włosów przydałoby się więcej nawilżenia i odżywienia. Po spłukaniu włosy są miękkie i lekkie, ale brakuje mi tego efektu „wow”, który daje dobrze nawilżający produkt. Podsumowując – odżywka jest poprawna, działa, ale nie jest to hit. Jeśli ktoś ma normalne lub lekko przesuszone włosy, pewnie będzie zadowolony, ale dla bardzo suchych kosmyków może być niewystarczająca. Raczej do niej nie wrócę, bo wolę produkty o bogatszej formule, ale jeśli ktoś szuka lekkiej odżywki, która nie obciąża, może warto ją wypróbować. ????
    Zalety:
    Wady:
    Super odżywka do włosów
    Ogólne wrażenie: Odżywka Il Salone Milano z keratyną to skuteczny produkt, który wyraźnie poprawia kondycję włosów, zapewniając im miękkość i blask, a przy tym nie obciąża pasm. Treść recenzji: Odżywka Il Salone Milano Keratin Conditioner to produkt, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Moje włosy są delikatne, porowate i mają tendencję do puszenia się, dlatego szukałem odżywki, która skutecznie je wygładzi i nawilży, nie obciążając ich przy tym. Ta odżywka spełniła te wymagania. Jej konsystencja jest kremowa, ale niezbyt ciężka, dzięki czemu łatwo się ją aplikuje i rozprowadza po włosach. Już podczas spłukiwania czuć, że włosy są gładsze i bardziej elastyczne. Po wysuszeniu pozostają miękkie, lśniące i mniej podatne na puszenie. Zapach jest delikatny, lekko perfumowany, przypomina luksusowe kosmetyki fryzjerskie, co dodaje przyjemności podczas stosowania. Produkt znajduje się w eleganckiej, plastikowej butelce z praktycznym zamknięciem typu “klik”, co pozwala na łatwe dozowanie. Dzięki zawartości keratyny odżywka regeneruje strukturę włosa, wzmacniając pasma i chroniąc je przed uszkodzeniami. Używam jej regularnie po myciu włosów i zauważyłam znaczną poprawę ich kondycji. Polecam szczególnie osobom z włosami delikatnymi, suchymi lub porowatymi. Warto wypróbować, jeśli szukasz skutecznego, ale niedrogiego produktu do pielęgnacji włosów!
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    Bardzo dobre budżetowe kosmetyki do włosów
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Odżywka również nie pozostawia nic do życzenia. Dobrze nawilża włosy, nadając im miękkość i blask. Konsystencja umożliwia łatwą aplikację, a zapach pozostaje delikatny i przyjemny. Produkt spełnia swoje funkcje bez zarzutu, a przy takiej cenie jest naprawdę godny polecenia. Wszystko w normie, nie mam żadnych zastrzeżeń – świetna jakość w stosunku do ceny.
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    Gładkie, lśniące włosy bez obciążenia!
    Il Salone Milano Keratin Conditioner to odżywka, która spełniła wszystkie moje oczekiwania. Mam włosy farbowane, z tendencją do puszenia się i łamliwości, a po jej użyciu zauważyłam widoczną poprawę. Produkt ma aksamitną, gęstą konsystencję, która dobrze rozprowadza się na włosach, dzięki czemu jest wydajny. Już po pierwszym zastosowaniu włosy stały się bardziej miękkie i wygładzone. Regularne używanie odżywki wzmacnia pasma, zapobiega ich łamliwości i nadaje zdrowego blasku. Zapach odżywki jest elegancki, przypomina profesjonalne kosmetyki fryzjerskie, co sprawia, że pielęgnacja jest prawdziwą przyjemnością. Dodatkowym plusem jest fakt, że produkt nie obciąża włosów – nawet moje cienkie włosy pozostają lekkie i sypkie. Połączenie tej odżywki z szamponem z tej samej serii daje efekt jak po wizycie w salonie fryzjerskim. Zdecydowanie polecam osobom szukającym regeneracji i gładkości dla swoich włosów!
    Solidne wygładzenie
    Z odżywką Il Salone Milano Keratin wiązałam duże nadzieje – skoro ma keratynę, to liczyłam na efekt odżywionych, gładkich i mocniejszych włosów. Czy spełniła moje oczekiwania? Zdecydowanie poprawia wygląd włosów – po spłukaniu są miękkie, bardziej zdyscyplinowane i łatwiejsze do rozczesania. Podoba mi się jej kremowa konsystencja i to, że nie trzeba jej trzymać na włosach wieczność, żeby działała. Dla mnie to odżywka na co dzien i „na specjalne okazje” – kiedy chcę, żeby włosy wyglądały zdrowo i były gładkie.