Odżywki do włosów

Garnier Fructis, Goodbye Damage, Odżywka odbudowująca do włosów bardzo zniszczonych (nowa formuła)

Nasi użytkownicy zostawili 423 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 lutego 2025 o 13:41
    Uwielbiam ją
    Garnier Fructis Goodbye Damage to odżywka stworzona z myślą o włosach łamliwych, osłabionych i zniszczonych zabiegami stylizacyjnymi. Nowa formuła jest wzbogacona o ekstrakt z olejku amli i keraphyll, które pomagją regenerować uszkodzoną strukturę włosów, wzmacniając je i przywracając im zdrowy wygląd. Odżywka ma lekką, kremową konsystencję, która świetnie rozprowadza się na włosach i nie obciąża ich. Już po kilku użyciach moje włosy stały się bardziej miękkie, gładkie w dotyku i łatwiejsze do rozczesania. Regularne stosowanie poprawia ich elastyczność i odporność na łamanie, a także dodaje włosom blasku. Produkt ma bardzo przyjemny, owocowy zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Jest to już moje drugie opakowanie tej odżywki. To dobra opcja dla osób szukających skutecznej, ale przy tym lekkiej odżywki do codziennego stosowania. Uważam że ta odżywka świetnie się sprawdza i bardzo ją polecam.
  • 3 lutego 2025 o 20:29
    Bardzo fajna
    Dostałam na urodziny i używam od jakiś kilku miesięcy włosy są gładkie śliniące i mięciutkie myślę że jak mi się skończy to sobie kupię kolejną zapach też ma przepiękny
  • 17 października 2024 o 17:18
    Witajcie zdrowe włosy
    Lubię testować nowości kosmetyczne i produkty do pielęgnacji włosów ale też wracam często do takich produktów co do których nie mam wątpliwości że działają zbawiennie dla poprawy jakości i kondycji moich włosów i tak jest w przypadku tej odżywki na której temat zostało dodanych wiele pozytywnych i pochlebnych opinii i ja dodam swoją która również będzie pochwalna bo ta odżywka naprawdę działa i pomaga w odbudowie i wzmocnieniu.Po kilku latach zakupiłam ją w niskiej cenie w Biedronce robiąc zapas kosmetyków a że szukałam czegoś do mycia ale również dla odżywienia to musiałam ją ponownie wypróbować i po dwóch tygodniach testowania i stosowaniu trzy razy w tygodniu moje włosy są jak nigdy wcześniej zregenerowane i wzmocnione, są wyraźnie miększe w dotyku i lepiej się układają, są pełniejsze i pełne blasku a jako że w ostatnim czasie zaczęły dość mocno wypadać to odżywka ta pomaga mi dzięki zawartości drogocennych składników w tym działającą cuda keratyną by włosy były odżywione i silniejsze na długi czas, zapach odżywki jest bardzo przyjemny i charakterystyczny dla tej marki a stosując ją regularnie możemy otrzymać wyłącznie pozytywne rezultaty,jestem zaprzyjaźniona z marką Garnier od wielu lat i zawsze będę wracać do znanych i docenianych produktów bo tylko ta marka wie jak dbać o nasze dobre samopoczucie poprzez swoje niezastąpione perełki kosmetyczne więc jak wiele innych Wizażanek ja ją polecam.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo i działająca wiele dobrego odżywka,bardzo wydajna i korzystna cenowo
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 6 sierpnia 2024 o 9:39
    To już nie ta sama odżywka, co kiedyś...
    Kupiłam ją wraz z wersją Grow Strong na promocji w Biedronce. Z każdą zapłaciłam wówczas mniej niż 10 zł. Moje włosy: cienkie, delikatne, przetłuszczajace się, w czasie stosowania odżywki sięgały ramion i właśnie kończył się u nich epizod szalonego jesiennego wypadania. Myję je co 2 dni, czasem codziennie. Zazwyczaj nie oczekuję wiele od odżywek czy masek. Mają nie obciążyć włosów, nie pogorszyć ich stanu i ułatwić rozczesywanie. W czasach studenckich zużyłam kilka opakowań odżywki Goodbay Damage, gdy jeszcze były w poprzednich butelkach z kulką na zatyczce. Byłam z niej wtedy zadowolona, a dodatkowo uwielbiałam ją za słodki, owocowy zapach. Obecną wersję kupiłam właściwie tylko dla tego zapachu i srogo się przejechałam. Odżywka pachnie kokosem z domieszką jakiegoś innego owocu. Nie lubię kokosowych aromatów w kosmetykach i unikam takich, no ale nie wąchałam odżywki przed zakupem. Dodatkowo zapach utrzymywał się na moich włosach przez kilka godzin, co potęgowało moją niechęć. Pod względem działania było jako tako. Odżywka raczej nie obciążała mi włosów, nie zniszczyła, ale nie ułatwiała za bardzo rozczesywania - podobnie jak w wersji zielonej. Ponieważ przez kilka miesięcy wypadło mi mnóstwo włosów, to zależało mi na tym, aby maksymalnie ułatwić rozczesywanie i gubić ich jak najmniej. No cóż, wyszło średnio, bez odżywki rozczesywałam się tak samo. Wizualnie ich stan również był bez zmian. Opakowanie typowe dla firmy, bez problemu widać zużycie. Nie rozcinałam butelki, ale jakoś wygrzebałam resztkę palcem na ostatnią aplikację. Oczywiście wtedy produktu było trochę za dużo, więc włosy kolejnego dnia były mocno obciążone i nadawały się do powtórnego mycia. Wydajność - miesiąc i kilka dni. Podsumowując, jestem na nie. Nie podobał mi się zapach, a i w działaniu było średnio. Nie kupię ponownie. Daję 2,5 gwiazdki.
  • 25 lipca 2024 o 14:15
    Dobra odżywka
    Garnier Fructis Goodbye Damage Odżywka Odbudowująca - to produkt, który urzekł mnie swoimi właściwościami odbudowującymi i nawilżającymi. Odżywka świetnie sprawdza się u osób, które borykają się z uszkodzonymi i suchymi włosami. Po regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę kondycji moich włosów - stały się one bardziej miękkie, gładkie i lśniące. Ponadto produkt ma bardzo przyjemny zapach, który utrzymuje się na włosach przez długi czas. Opakowanie 200 ml wystarcza mi na dłuższy czas, więc nie muszę często sięgać po kolejne butelki. Dodatkowo, odżywka jest łatwa w aplikacji i nie obciąża moich włosów.