WIZAŻ logo
Maski do włosów

Neboa Koloryzująca maska 2w1 (różne rodzaje)

4 (39)
6 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 8 lipca 2026 o 8:58
    Maska ma przyjemną, kremową konsystencję.
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Neboa Koloryzująca Maska 2w1 to ciekawy produkt dla osób, które chcą odświeżyć kolor włosów bez trwałej koloryzacji. Maska ma przyjemną, kremową konsystencję, łatwo rozprowadza się na włosach i jednocześnie je pielęgnuje. Po użyciu włosy są miękkie, gładkie i bardziej lśniące, a kolor nabiera świeżości i głębi. Efekt utrzymuje się przez kilka myć, dlatego to dobry sposób na szybkie odświeżenie koloru między farbowaniami.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    21 czerwca 2026 o 21:37
    Rozczarowanie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam tą maskę z polecenia koleżanki bez sprawdzenia wcześniej recenzji w internecie i to był błąd. Zazwyczaj wcześniej sprawdzam różne opinie i tym się sugeruje, a tym razem nie wiadomo czemu pominęłam to i spotkało mnie niestety rozczarowanie. Mam włosy są rozjaśniane I wcześniej często stosowałam tonery czy odżywki ochladzajace kolor z innych firm i bylam zadowolona. Maska Ne Boa okazała się niestety niewypałem, ma kolor fioletowy jak większości masek do blondów ochladajacych kolor, ale efekt niestety nie spełnił moich oczekiwań. Włosy po użyciu stały się szorstkie ciężkie do ułożenia i rozczesania, a kolor nie zmienił tonacji. Po użyciu 3-4 razy dałam produkt koleżance, bo niestety nie jestem w stanie go używać.
    Zalety:
    • Praktyczne opakowanie
    • Wydajna
    • Minimalna różnica
    • Pogorszenie kondycji włosów
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    1 czerwca 2026 o 14:59
    Nie kupujcie tego g...!
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szukałam produktu, który sprawi, że moje mysie naturalnie brązowe włosy zyskają trochę blasku i głębi. Zdecydowałam się na kasztanowy brąz, odcień polecany do średniego brązu. I co? I nic, nie znalazłam dosłownie żadnego plusa tej maski. Zacznę od tego, że odcień włosów nie zmienił się ani o pół %, wiem, bo malowałam od 1/3 długości, i przykładając końcówki do czubka głowy nie zauważyłam ŻADNEJ różnicy, tak samo jak moja mama czy chłopak. I może bym tak tego nie żałowała gdyby po dokładnym wypłukaniu i wysuszeniu nie zafarbowały mi się poduszki, piżamy, a na drugi dzień też biały t-shirt w miejscach gdzie była styczność z włosami. W trakcie mycia włosów leciała pomarańczowa piana i nie dało się tego nawet wypłukać do czystej wody, tak więc chodzę od tygodnia i farbuję wszystko co tylko dotyka moich włosów.. O suchych końcówkach już nie będę nawet wspominała. Tak więc dziewczyny - niestety nie polecam, to był najgorszy zakup ostatnich miesięcy.
    Wady:
    • nie było żadnego efektu
    • Kolor którego nie widać zmywa się tygodniami
    • Farbuję wszystko czego przez dłuższy czas dotykają włosy
  • 25 maja 2026 o 18:12
    Efekt świetlisty śliczny blond:) Romantyczny i modny kolor blond:) :)
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    W samą porę, po długiej zimie pojawiły się nowości od marki Neboa. Wybrałam Różowy Blond i okazał się niezwykły, ponieważ to prawdziwy hit w pielęgnacji i odświeżaniu koloru włosów blond, i już po pierwszym użyciu zauważyłam piękne, subtelne różowe refleksy, które wyglądają niezwykle świeżo i kobieco. Produkt nadaje włosom wyjątkowego blasku, dzięki czemu fryzura wygląda jak po profesjonalnej wizycie w salonie:) Najbardziej zachwyciło mnie to, że efekt jest bardzo elegancki i delikatny, jednocześnie różowy odcień nie wygląda sztucznie, a jedynie podkreśla chłodne tony blondu. Włosy po zastosowaniu są miękkie, gładkie i pełne zdrowego połysku. Coś fenomenalnego, jakbym miała zrobione wprost z rąk Stylisty fryzur :) Neboa nie tylko odświeża kolor, ale również sprawia, że włosy wyglądają na bardziej zadbane i nawilżone. Kosmetyk świetnie neutralizuje matowy wygląd włosów i dodaje im wielowymiarowego efektu. Kolor utrzymuje się równomiernie, a włosy nie są obciążone. Ogromnym plusem jest także przyjemny zapach oraz łatwa aplikacja, dzięki której można szybko uzyskać spektakularny efekt w domu. To idealny produkt od Neboa, a właściwie nowość. Dla dziewczyn , które chcą dodać blond włosom odrobiny romantycznego, modnego, fajnego charakteru i pięknego blasku :) Efekt końcowy jest subtelny, świetlisty, śliczny i bardzo, bardzo instagramowy:) Oczywiście zdecydowanie z pełnym przekonaniem warto spróbować:) Kupiłam w Drogerii Rossmann :) :)
    Zalety:
    • Efekt
    • Zawiera pielęgnację
    • Nadaje subtelny kolor
    • Świetliste refleksy
    • Odświeża włosy
    • dba o wlosy
  • 14 maja 2026 o 14:35
    Fajna maska wygładzająca, ale efekt koloryzacji delikatny
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam tę maskę głównie po to, żeby trochę odświeżyć kolor między farbowaniami. Mój wyjściowy kolor był rudy, bardzo podobny do odcienia maski, ale po około 5-6 tygodniach od farbowania był już trochę wypłukany i jaśniejszy. Chciałam głównie zminimalizować odcięcie między odrostem a farbowaną częścią włosów, bo musiałam jeszcze trochę przeciągnąć kolejne farbowanie. Trzymałam maskę pełne 20 minut, czyli maksymalny czas zalecany przez producenta, żeby wyciągnąć z niej jak największy efekt. I faktycznie było widać lekkie odświeżenie koloru, a odrost stał się troszeczkę mniej widoczny, ale naprawdę delikatnie. Nie był to jakiś mocny efekt „wow”. Siwych włosów niestety nie pokryła mi w ogóle. Za to bardzo spodobało mi się działanie pielęgnacyjne. Po kilku tygodniach od farbowania moje włosy robią się zwykle bardziej suche, sztywniejsze i mniej przyjemne w dotyku, a ta maska bardzo fajnie je wygładziła i zmiękczyła. Włosy po niej wyglądały po prostu jak po dobrej masce odżywczej - były bardziej miękkie, odżywione i przyjemniejsze w dotyku. Kolor łapał w miarę równomiernie, chociaż były miejsca, gdzie wyszedł trochę ciemniejszy. Maska trochę brudzi ręce bez rękawiczek, ale na szczęście szybko schodziło to po kilku umyciach. Sam efekt koloryzacji niestety dość szybko się wypłukał. Nie powiedziałabym też, że jest bardzo wydajna. Żeby dokładnie pokryć moje włosy średniej długości razem z odrostem i skórą głowy tak, żeby kolor rozłożył się możliwie równomiernie, musiałam zużyć naprawdę sporo produktu. Myślę, że przy jednym użyciu poszła prawie połowa opakowania. Zużyję ją do końca głównie dla efektu wygładzenia włosów, ale raczej nie kupię ponownie, bo liczyłam na trochę mocniejsze odświeżenie koloru.
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • zmiękcza i odżywia
    • włosy wyglądają zdrowiej po użyciu
    • lekko odświeża kolor
    • pomaga trochę zmniejszyć widoczność odrostu
    • kolor schodzi w miarę równomiernie
    Wady:
    • bardzo delikatny efekt koloryzacji
    • szybko się wypłukuje
    • nie pokrył siwych włosów
    • miejscami kolor łapał mocniej
    • brudzi dłonie przy nakładaniu
    • mało wydajna
    • przy moich włosach efekt był zbyt słaby
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj