WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maski do włosów

Neboa Koloryzująca maska 2w1 (różne rodzaje)

• 9 czerwca 2025 o 20:12
    Neboa Koloryzująca Maska 2w1 – Naturalny kolor i pielęgnacja w jednym!
    Maska koloryzująca 2w1 od Neboa to świetne rozwiązanie dla osób, które chcą odświeżyć kolor włosów bez trwałej koloryzacji i jednocześnie zadbać o ich kondycję. Produkt dostępny jest w różnych odcieniach, co pozwala dopasować go do różnych typów włosów – od jasnego blondu po ciemny brąz. Formuła oparta na naturalnych składnikach i bez dodatku silikonów sprawia, że włosy są miękkie, nawilżone i błyszczące już po pierwszym użyciu.
    Zalety:
    • Naturalny efekt koloryzacji – subtelne, ale widoczne odświeżenie koloru
    • Pielęgnacja i nawilżenie włosów w jednym produkcie
    • Wegański skład, bez silikonów i parabenów
    • Łatwa aplikacja – działa jak zwykła maska
    • Duży wybór odcieni
    • Włosy po użyciu są miękkie, gładkie i pachnące
    Wady:
    • Efekt koloryzacji jest nietrwały – zmywa się po kilku myciach
    • Może nie pokrywać siwych włosów w 100%
    • W przypadku jasnych włosów – niektóre odcienie mogą wyjść intensywniej niż oczekiwano
    • Cena może być nieco wyższa niż standardowej maski do włosów
  • 20 maja 2025 o 20:36
    Odżywia włosy i odświeża kolor - maska idealna
    Neboa Koloryzująca Maska 2w1 to jedno z tych odkryć, które naprawdę warto mieć pod ręką – szczególnie, gdy włosy potrzebują szybkiego odświeżenia i trochę więcej życia. Mam ją w dwóch odcieniach – Karmelowy Brąz i Ciepły Średni Brąz – i oba sprawdziły się świetnie. Kolory są naturalne, ładnie podbijają ton rozjaśnionych pasm włosów bez efektu sztuczności. Po użyciu włosy są miękkie, błyszczące i wyglądają zdrowo – jak po dobrej masce regenerującej, tylko że z bonusem w postaci subtelnego koloru. To idealne rozwiązanie między farbowaniami albo wtedy, gdy po prostu chce się dodać fryzurze trochę świeżości i blasku. Duży plus za to, że maska nie obciąża włosów, a efekt koloryzacji wypłukuje się równomiernie. Naprawdę wygodny i przyjemny produkt – prosty sposób na małe “wow” bez wielkiego wysiłku. Dodatkowo, bardzo atrakcyjna cena w porównaniu do innych masek koloryzujacych.
  • 12 maja 2025 o 8:43
    Super odżywienie plus kolor
    Testowałam kolor karmelowy brąz i uzyskałam brązik z rudym odcieniem, który bardzo mi się podoba. Odżywkę bardzo przyjemnie się rozprowadza, nie spływa, włosy łatwo się po niej rozczesuja. Ma przyjemny i delikatny zapach. Trzymałam na włosach ok godzinę i uzyskałam efekt brązowych włosów z rudym połyskiem. Włosy po wysuszeniu są miękkie, gładkie i ładnie błyszczą. Jeśli chodzi o wydajność- myślę że opakowane wystarczy na 2-3 razy - mam włosy do łopatek. Zdecydowanie na plus, sięgnę po inne kolory.
  • 4 kwietnia 2025 o 13:23
    Zakochałam się od pierwszego użycia!
    Maski do włosów koloryzujące, to naprawdę super produkt! Takie maski zazwyczaj zawierają składniki odżywcze, jak oleje roślinne, proteiny jedwabiu, czy masła, które intensywnie nawilżają i regenerują włosy. Jeśli chodzi o kolor, większość tego typu masek daje efekt, który utrzymuje się od kilku myć do kilku tygodni, w zależności od produktu. Jednak po tych maskach kolor otrzymuje się u mnie na długo i nadaje naturalny efekt. Aplikacja maski jest bardzo wygodna. Mój ulubiony kolor to popielaty blond i perłowy blond.
    Zalety:
    • Efekt
    • Aplikacja
    • Dostępność
    • Wygładzenie i nawilżenie włosów
  • 25 marca 2025 o 21:21
    Toner i maska 2w1
    To idealne połączenie koloryzacji i pielęgnacji, które zrewolucjonizuje Twoje podejście do włosów. Maska bez amoniaku i wody utlenionej nie tylko zapewnia intensywny kolor, ale także głębokie odżywienie, które utrzymuje się aż do 8 myć. Wzbogacona o pigmenty i oleje, maska NEBOA daje trwały rezultat oraz spektakularny glossy efekt, sprawiając, że włosy wyglądają zdrowo i lśniąco. Dzięki łatwej aplikacji, uzyskałam efekt jak od fryzjera w zaciszu własnego domu! Nie czekaj, przekształć swoje włosy z NEBOA 2w1 i ciesz się pięknym kolorem! Dla mnie, która często myje włosy, kolor czerwony znika zbyt szybko. Dzięki tej masce mogę cieszyć się pięknymi włosami znacznie dłużej, unikając częstego farbowania. Aż 12 kolorów do wyboru więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
    Zalety:
    • maska która dociąża włosy
    • włosy są błyszczące
    • nadaje włosom piękny kolor
    Wady:
    • Nie jest to może wada ale polecam użyć rękawiczek bo jednak koloryzuje skórę dłoni i ciężko potem zmyć.