Glinki i maseczki algowe

Apis Coffee Shot, Biorewitalizująca maska algowa z kwasem kawowym i ziarenkami kawy Arabica

KDK SP. Z O.O.
Apis CoffeeShot Biorewitalizująca maska algowa z kwasem kawowym i ziarenkami kawy 20g
kosme.pl
APIS Coffee Shot Biorewitalizująca Maska Algowa z Kwasem Kawowym i Ziarenkami Kawy 200g

• 6 kwietnia 2025 o 11:11
    Przyjemna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maskę trzeba samodzielnie rozrobić z wodą co jest trochę uciążliwe, wydaje mi się, że moja była trochę za gęsta, pewnie dodałam do niej za mało wody. Maskę dobrze nakłada się pędzlem, jest zwarta i gęsta więc nie spływa. Dość szybko twardnieje i ma się poczucie takiej skorupy na twarzy. Zawsze mam problem ze zdjęciem takich mask, tu było nieźle bo odchodziła płatami. Jednak aby tak było należy nałożyć sporo produktu przez co nie jest tak wydajna. Trzeba też uważać na skórę przy skroniach bo włosy które wczepia się w nmaske zostaną w niej uwięzione. Po zastosowaniu mam poczucie że skóra była promienna i odżywiona. Gdyby nie to że trzeba ją mieszać samemu kupiłabym ponownie.
  • 7 marca 2025 o 8:01
    Kawowa maska
    Maske miałam w saszetce. Biały proszek z ziarenkami kawy. Żeby wykonać maskę trzeba wymieszać to z wodą. Powstaje biała konsystencja do nałożenia na twarz. Maska była dosyć luźna i trochę trwało zanim zastygła, ale efekt po był zaskakujący. Skóra ujędrniona i zmarszczki wygładzone. Nie uczula. Fajnie też nawilża. Nałożyłam też mamie na skórę dojrzałą tam efekt był jeszcze lepszy. Skład bardzo dobry. W zapachu maski było czuć lekko kawę.