Tusze do rzęs

Maybelline Colossal Bubble pogrubiający tusz do rzęs Black 10ml
notino.pl
Maybelline Colossal Bubble pogrubiający tusz do rzęs Black 10ml

• 5 maja 2025 o 21:35
    Jedna z najlepszych maskar jakie miałam
    Maybelline New York Colossal Bubble Mascara to tusz, który daje spektakularny efekt pogrubienia bez sklejania rzęs. Dzięki unikalnej szczoteczce w kształcie bąbelków dokładnie rozdziela włoski i dociera nawet do najmniejszych rzęs. Formuła jest intensywnie czarna, trwała i nie osypuje się w ciągu dnia. Rzęsy zyskują objętość, są uniesione i wyglądają na gęstsze już po jednej warstwie. Świetny wybór dla osób szukających dramatycznego efektu bez grudek????????????‍♀️
  • 28 kwietnia 2025 o 12:33
    Maybelline New York Colossal Bubble Mascara to nowoczesny tusz do rzęs, który łączy intensywną objętość z lekką formułą, zapewniając efekt pełniejszych, uniesionych i oddzielonych rzęs.
    Maybelline New York Colossal Bubble Mascara to tusz, który oferuje efekt objętości i uniesienia rzęs, nadając im pełniejszy wygląd. Jego formuła pozwala na stopniowanie intensywności – od naturalnego, codziennego efektu po mocniejszy, bardziej dramatyczny look. Tusz ma średnio gęstą konsystencję, która łatwo się aplikuje i nie sklejaja rzęs, co zapobiega tworzeniu nieestetycznych grudek. Jest odporny na osypywanie i rozmazywanie, dzięki czemu makijaż utrzymuje się przez cały dzień. Produkt nie ma wyraźnego zapachu, co sprawia, że jest odpowiedni nawet dla osób o wrażliwych oczach. Opakowanie jest charakterystyczne – żółte z różowymi akcentami – co wyróżnia go na tle innych tuszy. Aplikator ma faliste włoski, które precyzyjnie rozdzielają rzęsy, sprawiając, że są one uniesione i dobrze pokryte tuszem. To dobry wybór do codziennego makijażu, jeśli zależy nam na naturalnym efekcie objętości i trwałości.
    ylovv
    27 kwietnia 2025 o 16:40
    Świetna maskara która wydłuża i pogrubia rzęsy! Jestem zachwycona.
    Masakra jest świetna. Mimo, że mam gęste rzęsy to dzięki tej masakrze moje rzęsy mają dodatkową objętość! Jestem zachwycona tym produktem. Szczotka jest super, nie zostawia czarnych śladów.
    Madis88
    27 kwietnia 2025 o 12:42
    Efektowna objętość, długo utrzymujący się, bez sklejania.
    Od kiedy zaczęłam używać Colossal Bubble Mascara od Maybelline, moje rzęsy wyglądają znacznie pełniej. Szczoteczka świetnie je rozdziela, nie sklejając, a formuła naprawdę podkręca i pogrubia. Co mnie zaskoczyło, tusz utrzymuje się cały dzień bez rozmazywania czy osypywania, co dla mnie jest ogromnym plusem. Uwielbiam też to, że mogę budować efekt, nakładając kolejne warstwy. To zdecydowanie mój nowy faworyt!
  • 26 kwietnia 2025 o 10:34
    Recenzja Maybelline New York Colossal Bubble Mascara
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maybelline New York Colossal Bubble Mascara to tusz do rzęs stworzony, aby nadać rzęsom ekstremalną objętość bez efektu ciężkości. Produkt wyróżnia się innowacyjną szczoteczką o zaokrąglonym kształcie „bubble”, która idealnie dopasowuje się do linii rzęs i pozwala na równomierne pokrycie każdej z nich od nasady aż po same końce. Formuła tuszu jest lekka, elastyczna i łatwa do budowania – pozwala na uzyskanie zarówno naturalnego efektu, jak i intensywnie pogrubionych rzęs bez grudek. Dzięki niej spojrzenie staje się bardziej otwarte i wyraziste, a rzęsy wyglądają na gęstsze i dłuższe. Mascara szybko wysycha na rzęsach, nie osypuje się i utrzymuje efekt przez cały dzień. Produkt jest odpowiedni również dla osób z wrażliwymi oczami oraz tych, które noszą soczewki kontaktowe. Dostępny w klasycznej i wodoodpornej wersji, co daje możliwość dopasowania tuszu do różnych potrzeb i okazji. Podsumowując, Maybelline Colossal Bubble Mascara to świetna opcja dla osób szukających tuszu, który zapewni spektakularną objętość, precyzyjne rozdzielenie i komfort noszenia przez wiele godzin.