WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pianki do mycia twarzy

Yope Waterfully Smooth, Mikropeelingująca pianka do mycia twarzy

• Wczoraj o 20:29
    Pianka bardzo wydajna, przyjemny zapach
    Zakochałam się w tej piance od pierwszego użycia! ???? Konsystencja jest lekka, puszysta i bardzo przyjemna – jak chmurka, która delikatnie otula skórę. Po nałożeniu czuć, że działa – oczyszcza, ale bez podrażnień czy ściągnięcia. Zapach to totalny sztos – świeży, cytrusowy z nutą gruszki i chardonnay. Idealny na poranki, bo od razu dodaje energii i poprawia humor ????????✨ Opakowanie też robi wrażenie – minimalistyczne, w pastelowym błękicie, a pompka działa bez zarzutu. Bardzo wygodne i higieniczne.
  • 10 czerwca 2025 o 1:37
    Strzał w dziesiątkę!
    Mam cerę mieszaną, skłonną do zanieczyszczeń i przesuszeń w okolicach policzków, dlatego szukałam produktu, który oczyści, ale nie podrażni skóry. Yope Waterfully Smooth – mikropeelingująca pianka do mycia twarzy to strzał w dziesiątkę! Pianka ma przyjemną, lekką konsystencję – wystarczy jedna doza, by dokładnie oczyścić całą twarz. Po rozprowadzeniu na skórze delikatnie musuje, a jej cytrusowy zapach (olejek z trawy cytrynowej) dodaje energii podczas porannego mycia. To nie tylko oczyszczanie, ale naprawdę przyjemny rytuał. Największą zaletą tej pianki jest połączenie kwasów AHA i enzymów – działa skutecznie, ale łagodnie. Nie powoduje uczucia ściągnięcia, nie piecze, a skóra po umyciu jest gładka, miękka i wyraźnie oczyszczona. Już po kilku użyciach zauważyłam, że pory są mniej widoczne, a koloryt cery stał się bardziej wyrównany. Mam bardzo wrażliwą skórę, która nie toleruje większości peelingów, ale ten produkt jest na tyle delikatny, że używam go codziennie, bez żadnych podrażnień. Dodatkowy plus za naturalny, wegański skład (aż 99% pochodzenia naturalnego) i piękne, funkcjonalne opakowanie z pompką, które łatwo dozuje piankę i wygląda estetycznie w łazience. Polecam osobom z cerą mieszaną, tłustą lub wrażliwą, które chcą czegoś więcej niż zwykłego żelu do mycia – to kosmetyk, który naprawdę działa i pielęgnuje w jednym kroku.
    vikvay
    9 czerwca 2025 o 22:47
    Delikatna, a jednak skuteczna – idealna do codziennego oczyszczania
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam cerę wrażliwą i skłonną do przesuszeń, dlatego z peelingami i głębokim oczyszczaniem zawsze byłam ostrożna. Pianka YOPE Waterfully Smooth pozytywnie mnie zaskoczyła – jest bardzo delikatna, ale skutecznie usuwa zanieczyszczenia i delikatnie złuszcza skórę dzięki zawartości naturalnych enzymów. Konsystencja jest lekka, puszysta, bardzo przyjemna w użyciu. Zapach subtelny i świeży – idealny na poranne oczyszczenie. Skóra po użyciu jest miękka, promienna, nie ma uczucia ściągnięcia czy podrażnienia. Po kilku dniach regularnego stosowania zauważyłam, że moja cera jest bardziej gładka, a pory mniej widoczne. Opakowanie z pompką działa bez zarzutu i pozwala łatwo dozować produkt. To doskonały wybór dla osób, które chcą zadbać o oczyszczanie bez agresywnych składników.
  • 9 czerwca 2025 o 9:17
    Bardzo dokładnie oczyszcza i koi skórę
    Waterfully Smooth od Yope to prawdziwa perełka w mojej codziennej pielęgnacji twarzy. Kosmetyk zamknięty jest w estetycznej, błękitnej butelce z wygodnym dozownikiem, który ułatwia aplikację. Pojemność 150 ml sprawia, że produkt starcza na długo, nawet przy regularnym stosowaniu. Pianka ma subtelny, świeży aromat z cytrusową nutą, który działa orzeźwiająco i dodaje energii. Jej konsystencja jest wyjątkowo lekka, niemal chmurkowa – przyjemna w dotyku i bardzo łagodna dla skóry. Mimo swojej delikatności, skutecznie usuwa zanieczyszczenia i resztki kosmetyków po wcześniejszym demakijażu, pozostawiając cerę wyraźnie czystą i promienną. Formuła zawiera łagodne kwasy (mlekowy, winowy, glukonowy) oraz enzymy, które delikatnie złuszczają martwy naskórek, wspomagając odnowę skóry bez uczucia podrażnienia. To świetna alternatywa dla osób, które chcą zadbać o gładkość skóry, unikając przy tym agresywnego ścierania. Po użyciu skóra jest przyjemnie miękka, gładka i ukojona. Nie ma mowy o uczuciu suchości czy napięcia – wręcz przeciwnie, czuć lekkie nawilżenie i komfort. Produkt sprawdza się zarówno rano – jako odświeżenie po nocy, jak i wieczorem – po całym dniu, gdy skóra potrzebuje głębszego oczyszczenia. To jedna z tych pianek, do których chce się wracać – skuteczna, delikatna i przyjazna nawet dla wrażliwej cery.
    Czina
    9 czerwca 2025 o 9:02
    Delikatna
    Pianka ma bardzo lekką, przyjemną konsystencję, która dobrze się rozprowadza i łatwo spłukuje. Już podczas pierwszego użycia czuć delikatne działanie złuszczające — nie jest to mocny peeling mechaniczny, raczej subtelne wygładzenie dzięki składnikom aktywnym (kwas poliglutaminowy, enzymy, kwas hialuronowy). Po umyciu skóra jest dokładnie oczyszczona, miękka, odświeżona i nie ma uczucia ściągnięcia. Świetnie przygotowuje skórę pod dalsze etapy pielęgnacji. Regularne stosowanie (u mnie 2-3 razy w tygodniu) pomaga utrzymać zdrowy blask i gładkość skóry.