Wody perfumowane damskie

Avon Today Tomorrow Always Forever EDP

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 listopada 2021 o 16:26
    Mogło być fajnie.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Nie odbiega wykonaniem i jakością od innych zapachów z tej serii. Kwadratowy, dość ciężki. Prosty, klasyczny, a zarazem elegancki flakon. Całość opakowana w pudrowy karton, który jest idealnym uzupełnieniem. Przezroczysty dzięki czemu łatwo kontrolować zużycie produktu. Przez swój ciężar średnio nadaje się do noszenia w torebce, ale są ładną ozdobą toaletki. Atomizer rozpyla bardzo dobrze, nie zacina się. Tworzy idealną mgiełkę, nie za dużo, nie za mało. Producent daje do wyboru aż 4 pojemności – perfumetka 10 ml, klasyczny flakon 50 ml oraz wersję xxl 100 ml. Wrażenia: Zapach jest mocno kwiatowy, intensywny jak na serię przystało. Myślę, że jest uniwersalny – dla jednych będzie ideałem na specjalne okazje, inne osoby będą się w nim dobrze czuły na co dzień, do biura, studia czy na randkę. Jest mocno kwiatowy, świeży, słodkawy. Wyczuwam w nim jaśmin przełamany delikatną wonią cytrusów. Ekspozycja jest ekspresowa, zapach jest z tych, które z założenia nie mają się trzymać blisko skóry. Tworzy za sobą ogon, ale nie taką chmurę zapachu jak to bywa przy niektórych zapachach. Nie jest to zapach niepowtarzalny ale dość przyjemny, na co dzień, raczej na okres wiosenno letni. Minus za dostępność, tylko w wybranych katalogach i kolejny minus za dość wygórowaną cenę regularną. Typ kobiety: Kobieta z klasą, pewna siebie, mocno stąpająca po ziemi. Ale odnajdzie się w nim też bardzo młoda dziewczyna. Trwałość: Niestety jest dość kiepska. W porywach do 4 godzin, później należy powtórzyć aplikację. Na ubraniach wcale nie jest lepiej – maksymalnie 6 godzin. Jak na coś co jest sygnowane wodą perfumowaną wypada dość kiepsko.
  • 3 marca 2021 o 21:22
    Przyzwoity, intensywny zapach
    Pokochałam ten zapach, kiedy ktoś użył go podczas wykładów na studiach. Chodził za mną długo aż znalazłam go w Avon. Byłam mu wierna długie lata, choć czasem kupowałam dla odmiany inne zapachy. Zapach jest zdecydowanie bardzo intensywny, a przynajmniej ja go tam czułam przez pierwsze kilka dni. Później przyzwyczailam się i przestałam go czuć, a myślałam, że zaczął szybko wietrzeć. Przez to zaczęłam się psikać częściej i to może być zdradliwe, poniewaz osoby z mojego otoczenia mówiły mi jednak, że wiedzą, że to ja gdzieś jestem, bo czują ten zapach bardzo wyraźnie. Natomiast ja go tam nie czułam. Z czasem zaczęłam odchodzić od tego zapachu. Wróciłam po kilku latach i już mi się tak nie podoba, jak kiedyś, więc nie wiem, czy jeszcze kiedyś go kupię. Zapach jest zdecydowany, więc warto wziąć to pod uwagę.
    Zalety:
    • Trwałość zapachu
    • Kompozycja zapachowa
    • Flakonik
    Wady:
    • Może być męczący, ponieważ jest intensywny
    U konsultantki
  • 22 grudnia 2020 o 7:29
    Kocham i uwielbiam
    Jest to zapach bardzo elegancki, a zarazem bardzo intensywny. Są to perfumy mega trwałe, dające tak zwany ogon. Zawsze kojarzą mi się z kobietą z klasą, twardo stąpająca po ziemi, pewną siebie. Są również bardzo zmysłowe i uwodzicielskie. Zapach kwiatowy jest dość ciężki, idealny na specjalne okazje. Perfumy są zamknięte w piękny, elegancki, szykowny flakonik. Uwielbiam je ja jak i Moja Mama i Siostra. Jest to Nasza "Avonowa miłość.
    W perfumerii
  • 3 kwietnia 2020 o 18:48
    Bardzo kwiatowy i świeży zapach
    Zapach TTA Forever jest moim hitem. Ma bardzo kwiatowy i świeży zapach. To moja ukochana woda toaletowa na wiosnę. Bardzo pasuje na tą porę roku. Lubię zmieniać zapachy wraz z sezonem, lecz wiosną i tak często wracam do niego. Co do trwałości to tak 3/5, nie jest już wyczuwalny po kilku godzinach, dlatego noszę go w torebce i używam w razie potrzeby. Mały, śliczny flakonik, bardzo elegancki i szykowny.
    Zalety:
    • kwiatowy zapach!
    • flakonik
    Wady:
    • trwałość 3/5
    U konsultantki
    EliMia
    3 kwietnia 2020 o 18:12
    Świeży i romantyczny
    Zapach kupiłam w ciemno i jestem nim oczarowana. Bardzo lubię świeże i kwiatowe zapachy. Wyczuwalny jest jaśmin i piwonia oraz róza- grają one pierwsze skrzypce. Zapach jest trwały, czuć go przez cały dzień. Kojarzy mi sie z subtelnością i lekkością, ale bardziej nadaje się na wieczór. Na pewno jeszcze do niego wrócę!
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie