Preparaty punktowe

Laboratorium Kosmetyczne AVA Acne Control, Antybakteryjny krem punktowy

Krem AVA Acne Control antybakteryjny punktowy na dzień i noc 15ml

• 28 sierpnia 2022 o 23:04
    Nie
    Trochę moja wina bo nie doczytałam składu. Nie ma tu nic poza zagęstnikami i olejkiem z drzewa herbacianego. Olejek oczywiście działa super na niedoskonałości ale mam go w czystej formie. Tej produkt od aby nie robi nic. Jedyny plus jest taki że nie ma koloru, nie śmierdzi i nie powoduje łuszczenia skóry. Ale na co komu te plusy jak nie działa na aktywne stany zaplalne. Zamiast tego polecam papkę Jadwigi lub płyn lirac
    _inga
    5 czerwca 2021 o 8:32
    Antybakteryjny krem punktowy, Acne Control, Ava
    Krem kupiłam na jednej z aukcji internetowych Opakowanie to mała tubka o pojemności 15 ml zapłaciłam około 10 zł Kremu używam codziennie punktowo na stany zapalne pojawiające się u mnie brodzie odkąd noszenie maseczek jest obowiązkowe. Przy regularnym, systematycznym stosowaniu niedoskonałości powoli znikają. Krem ma przyjemny zapach, wodnistą konsystencję , jest wydajny. Podsumowując krem mnie rozczarował, liczyłam na lepszy i szybszy efekt.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • przy regularnym, systematycznym stosowaniu zmniejsza stany zapalne skóry
    • nie podrażnia
    Wady:
  • 5 lutego 2019 o 7:17
    Rozczarowanie
    Lubię produkty z tej serii, ale ten żel to niestety totalny niewypał. U mnie po prostu nie działa, nie robi zupełnie nic. Strata czasu i pieniędzy, lepiej sięgnąć po inny kosmetyk. Nie polecam.
  • 31 stycznia 2019 o 21:55
    Dobry kosmetyk
    Produkt tej firmy był moim 4 produktem. Nabyłam go ponieważ poprzednie kremy które używałam tej firmy spełniły moje oczkiewania. Nie zawiodłam się. Gdy tylko pojawia się wyprysk na twarzy odrazu smaruje go kremem punktowym (dodatkowo do kremu) na noc i następnego dnia albo znika całkowicie albo jest dużo mniejszy. W moim przypadku sprawdził się. Cenowo też zachęca gdyż nie jest drogi.
    Zalety:
    • Skuteczność
  • 14 sierpnia 2016 o 12:54
    Nie spełnia obietnic producenta
    Szukałam czegośco by mi pomogło w walce z kilkoma czerwonymi krostkami. Krem punktowy o działaniu atybkteryjnym? Czemu nie. ani trochę mi nie pomógł. Wodnista konsystencja ciągle spływała w dół, więcdruga aplikacja tego produktu polegała na wysmarowaniu całego zanieczyszczonego"terenu". Po dwóch tygodniach regularnego stosowania nie zrobiłabsolutnie nic... pryszcze chowały się wolniej niż w tych sytuacjach kiedy niczego nie stosowałam... nie zauważyłam absolutnie żadnego oczyszczenia porów i wygładzenia... według producenta krem jest zdatny do użycia przez dwa miesiące od otwarcia. Przed tym jak się poddałam stosowalam go dwa tygodnie na twarz, a reszte zużyłam na podrażnienia po goleniu bo dalsze stosowanie nie miało sensu... generalnie mocno nie polecam, bo nie robi absolutnie niczego...