Tusze do rzęs

Giorgio Armani Eyes To Kill, Excess Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 marca 2025 o 15:38
    nie wszystko drogie jest super :(
    Tusz Giorgio Armani Eyes To Kill Exstra Mascara jest tuszem pogrubiającym znanej marki. Opakowanie czarne estetyczne. Grafika minimalistyczna z logiem firmy. Konsystencja jest żelowa, mazista, na początku dość rzadka . Klasyczna szczoteczka aplikuje tusz w równomierny sposób. Modeluje rzęsy nawet w kącikach. Ma dobrą pigmentację i głęboką czerń. Super podkreśla oko. Rzęsy są aksamitne i wydaje się ich więcej. Nie podrażnia i nie powoduje pieczenia. Dość wydajny. Dobrze się zmywa środkami do demakijażu oczu. Na początku REWELACJA!!! Ale po kilku miesiącach kruszy się i obsypuje. Odbija się na powiekach i pod oczami pod koniec dnia. Dla osób o długich rzęsach może być super po jednej aplikacji. Ja mam krótkie i dość rzadkie, więc muszę budować z kilku warstw. Z racji tego, iż szybko wysycha skleja i grudkuje - trudno je wyczesać i rozdzielić. A jeżeli już ; to mam pełno drobinek w oczach , pod oczami i na policzkach. Cieszę się, że to był prezent, bo żałowałabym wydanych pieniędzy. Nie kupię ponownie. Tusz mocno przeciętny jak na tą markę i wysoką cenę. Testowałam produkty 4x tańsze, które były super. A tym zawiodłam się ogromnie.
    Zalety:
    • opakowanie eleganckie, grafika minimalistyczna;
    • mocna pigmentacja;
    • głęboka czerń;
    • pogrubia;
    • klasyczna szczoteczka dobrze aplikuje produkt;
    Wady:
    • cena ;
    • po całym dniu potrafi robić sińce pod oczami i rozmazuje się;
    • po kilku miesiącach gęstnieje i wówczas kruszy się i skleja rzęsy;
  • 30 maja 2024 o 12:29
    Rewelacyjny tusz
    Mascara Eyes to Kill marki Armani to świetny tusz, który świetnie sprawdza się na moich rzęsach. Tusz dzięki wyprofilowanej szczoteczce wydłuża rzęsy, pogrubia je i świetnie lekko podkręca na końcach. Szczoteczka równomiernie rozprowadza tusz na rzęsach, a każda kolejna aplikacja sprawia, że rzęsy zyskują objętość oraz stają się zdecydowanie bardziej wyraziste. Rzęsy po aplikacji nie są posklejane oraz tusz nie kruszy się. Opakowanie tuszu jest wyjątkowo eleganckie. Cena tuszu jest bardzo wysoka, ale efekty uzyskane przy jej użyciu są oszałamiające. Z pewnością jest to dla mnie najlepsza maskara wśród produktów z wysokiej półki.
    Zalety:
    • wydłuża i dodaje objętości rzęsom
    • nie skleja rzęs
    • nie osypuje się
    Wady:
    • wysoka cena
    marys09
    28 lutego 2024 o 0:51
    Jedna z fajniejszych maskar
    Ogólnie niewybitnie przepadam za maskarami ze szczoteczką klasyczną, upodobałam sobie silikonowe. Ale ten tusz mnie zaskoczył. Otrzymałam maskarę w prezencie, ale już od dawna słyszałam o tym produkcie, więc bardzo się ucieszyłam, że wreszcie będę mogła sprawdzić tą legendę na własnych rzęsach. Moje rzęsy są naturalnie dość długie, średnio gęste i rosną dość prosto, bardzo służy im podkręcanie, wydają się wtedy mega długie. Ten tusz z Armaniego ma normalny czarny odcień. Rzęsy po dwóch warstwach maskary są wyraźnie wydłużone, optycznie zagęszczone i pogrubione, a jednocześnie można je ładnie rozczesać. Nie sądziłam, że klasyczną szczoteczką uzyskam taki efekt rozdzielenia. Może nie daje zabójczego wydłużenia, ale ma się skupić na pogrubieniu i to właśnie robi. Jedna warstwa jest oczywiście niewystarczająca, zawsze aplikuję dwie. Trwałość jest jak najbardziej ok, choć miałam wrażenie, że po jakimś czasie, kiedy zbliżał się czas wymiany tuszu zdarzało się lekkie osypanie pod oczami. Nie sądzę, żebym jeszcze wróciła do tej maskary, bo lubię mocno wydłużające produkty, ale podczas używania byłam zadowolona z efektu. Czy jest warta swojej ceny? Wątpię.
    Zalety:
    • zagęszcza
    • umiarkowanie wydłuża
    • delikatnie pogrubia
    • nie skleja rzęs
    • nie obciąża rzęs i nie robi grudek
    • dobrze się trzyma w ciągu dnia
    • dobra klasyczna szczoteczka, łatwa aplikacja
    Wady:
    • pod koniec użytkowania zaczyna się lekko osypywać
    • odrobinę zbyt delikatne wydłużenie
    Pola40
    7 lutego 2024 o 20:04
    bardzo dobry tusz
    Od dawna chciałam wypróbować ten tusz, jednak bałam się zrezygnować z kultowych tuszy Lancome hypnotic (które wszystkie uwielbiam). Udało mi się upolować promocję i mam Eyes to kill. Tusz świetny. Można stopniować, wydłuża ładnie, jest czaaaarny. Bezproblemowo się zmywa, co jest dla mnie bardzo ważne (miałam wiele tuszy z ładnym efektem, których niczym nie dało się zmyć, a rzęsy po tygodniu były przerzedzone). Nie osypuje się, nie robi efektu pandy. Zapach z bliska ciut chemiczny, przy nakładaniu nie czuć (tu Lancome dostają plus za zapach). Jeszcze nie wiem jak wydajność. Efekt... taki jak w Lancome. Kolejny bardzo dobry tusz, będę kupowała ten, który upoluję w promocji.
    Zalety:
    • kolor, efekt, opakowanie, zmywalność
  • 30 maja 2022 o 20:07
    Nic nadzwyczjnego
    Pierwsze co z pewnością rzuca się w oczy to cena i zdecydowanie nie jest jej wart. Ładnie pogrubia rzęsy i delikatnie je wydłuża, ale ja nic specjalnego w tym produkcie nie dostrzegam. Ogromnym minusem jest to, że bardzo się kruszy i pod koniec dnia wyglądam jak panda. Znam wiele dużo tańszych tuszy, które sprawdzają się podobnie lub jeszcze lepiej.