Żele do golenia

bialastokrotka.pl
notino.pl

• 26 lutego 2024 o 18:16
    Dobry żel do golenia
    Męski zapach, delikatne chłodzenie i porządny poślizg maszynki do golenia - to gwarantuje żel Ziaja Jeju. Wydajność to kilka miesięcy używania na całe nogi. Jedynie uszkodziło mi się opakowanie i musiałam je rozciąć. Po użyciu niestety swędziała mnie skóra. Ogółem polecam, tylko balsam po goleniu trzeba mieć :)
  • 31 maja 2023 o 22:40
    Wart swojej ceny
    Przez lata używałem tego produktu. Dobrze zmiękcza zarost. Chłodzi. Średnio się pieni, jednak i tak daje radę. Po wielkim rozczarowaniu kremami do golenia i słabymi piankami ten produkt można polecić każdemu mężczyźnie.
    Zalety:
    • chłodzenie
    • zmiękczanie zarostu
    Wady:
    • słabo się pieni
    • czasami podrażnia
    Drogeria Super-Pharm
  • 31 stycznia 2021 o 21:28
    Przyzwoity żel
    Przyzwoity i niedrogi żel polskiej marki Ziaja. Produkt ma - jak już sama nazwa wskazuje- konsystencję gęstego żelu i turkusowy kolor. Przypomina nieco niektóre pasty marki Colgate. Zapach kosmetyku jest przyjemny, świeży i zarazem nienachalny. Niestety, ten zapach szybko się ulatnia. Żel nieźle się pieni. Zmiękcza zarost i ułatwia golenie. Nie jest niestety zbyt trwały- jedno opakowanie wystarcza na trzy tygodnie.
    Elednor
    1 lutego 2019 o 16:54
    Bardzo dobry krem
    Żel do golenia, który stosuje mój narzeczony i jest bardzo z niego zadowolony. Opakowanie w formie tubki w granatowym, męskim kolorze. Jedyny minus tego żelu to słabej jakości nakrętka, w której pęka gwint po zużyciu około połowy tubki. Produkt to turkusowy żel o gęstej konsystencji i ładnym zapachu, który podał się zarówno mojemu narzeczonemu jak i mi, jednak mógłby być trwalszy. Żel łatwo się aplikuje za pomocą pędzla – mowa tutaj o aplikacji na zwilżoną skórę. Dobrze się pieni, jednak piana szybko się wchłania w zarost i skórę, co daje uczucie jakby produktu było za mało. Mimo iż piana się wchłania, nie utrudnia to golenia, ponieważ na skórze pozostaje warstwa, która daje maszynce poślizg. Żel wchłania się w skórę i zarost, zmiękcza go i dogłębnie nawilża skórę, dodając jej miękkości. Nie podrażnia i nie uczula. Narzeczony nie zauważył efektu chłodzenia, ale jak stwierdził było to problem dla niego mało istotny. Jest wydajny. Przy goleniu co dwa dni tubka wystarczała mu na miesiąc. Do tego w dobrej cenie i dostępny w wielu aptekach oraz w sklepach firmowych Ziaja.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • zmiękcza zarost
    • dobrze nawilża skórę
    • gęsta konsystencja
    • łatwo się aplikuje za pomocą pędzla
    • wydajny - miesiąc przy goleniu co dwa dni
    • nie podrażnia i nie uczula
    • dobra cena
    Wady:
    • słabej jakości nakrętka, której gwint pęka
    • średnia trwałość zapachu
  • 20 lutego 2018 o 18:26
    Porządny gęsty żel
    Zupełnie nie rozumiem poprzedniego recenzenta. Jak to się nie pieni? Od razu zamienia się w białą gęstą pianę! Sam żel ma piękny turkusowy przezroczysty kolor i piękny męski zapach. Łatwo go wydobyć z tubki. Opakowanie 65 ml - kosmetyk idealny w podróż lub na wakacje.
    • kolor

Zobacz także inne Żele do golenia