Bazy pod makijaż

Wibo Primer Base Baza silikonowa pod makijaż

WIBO Primer BASE Silikonowa baza pod makijaż 15 g

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 czerwca 2024 o 12:52
    Dobra baza, ale cena...
    Baza pod makijaż Wibo to produkt, który budzi we mnie mieszane uczucia. Pomimo swoich zalet, cena przy regularnym stosowaniu mnie odstrasza. Minusem tego produktu jest jego niska wydajność. Opakowanie zawiera jedynie 15 ml bazy, co przy cenie 20 zł (na promocji!) wydaje się mało korzystnym rozwiązaniem. Przy codziennym stosowaniu starczy na ok 1.5 tygodnia. Jednak baza Wibo ma swoje plusy, które rekompensują cenę. Przede wszystkim, podkład silikonowy aplikowany na tę bazę wygląda naprawdę ślicznie. Dzięki niej makijaż nie roluje się ani nie ciastkuje, z czym miałam ogromny problem. Mój makijaż (w końcu) wygląda naprawdę ładnie na koniec dnia. Dodatkowo matuje skórę na kilka godzin, więc dla cery tłustej jest zbawieniem. Baza ma przezroczysty kolor i bardzo ładnie się rozprowadza, co ułatwia jej aplikację. Konsystencja jest lekka i przyjemna, co dodatkowo zwiększa komfort użytkowania. Jeżeli macie problem z ciastkowaniem się podkładu, z całego serca polecam tą bazę. Jeśli nie znajdę innego, tańszego zamiennika - z pewnością wrócę do tej.
    Zalety:
    • matuje (przy tłustej cerze zbawienie),
    • pozbyłam się ciastkowania podkładu dzięki tej bazie (używam podkłady silikonowe)
    • konsystencja,
    • łatwo i przyjemnie się rozprowadza
    Wady:
    • cena i dość niska wydajność (przy codziennym stosowaniu starcza na ok 1.5 tygodnia)
  • 5 czerwca 2024 o 15:11
    Wibo baza pod makijaż
    Lubie tę baze. Używam do dziś. Już zużyłam kilka opakowań, pięknie sie wtapia w skórę łatwo rozprowadza no wręcz go nieraz nie czuć. Makijaż na nim super wygląda. Czasem chodziłam bez podkładu tylko z tą bazą no i skóra wyglądała duzo lepiej z tą bazą nic bez niczego polecam bardzo.
  • 20 marca 2024 o 12:33
    Nie przypadła mi do gustu
    Kupiłam ją na jakieś promce z ciekawości bo była to moja pierwsza silikonowa baza ale niestety nie przekonała mnie do siebie. Faktycznie ma silikonową formułę i dosyć leistą konsystencję która bardzo łatwo rozprowadza się na twarzy , jednak trzeba uważać i odczekać chwilę bo gdy za wcześnie nałożymy podkład to baza będzie go wchłaniać , dużym minusem dla mnie też było to że po nałożeniu na tą bazę podkładu on się ciastkował gdzie przy innych bazach tak się nie działo a największy minus to taki że nie widziałam żadnego działania przedłużającego makijaż , zapach tej bazy także nie przypadł mi do gustu był dziwny i drażniący . Nie sięgnę po nią ponownie.
  • 23 września 2023 o 21:00
    Nie jest zła
    To moja pierwsza baza pod makijaż. Kupiłam ją ze względu na cenę. Ma gęsta konsystencję, łatwo się rozciera na twarzy, ale trzeba sporo jej użyć. Podklad super się po niej rozprowadza. Aleee chyba niektóre podkłady jej nie lubią. Zauważyłam, że niektóre podkłady po nałożeniu pod tą bazę jakby się ważą i bardzo nie ładnie wyglada twarz. Jednak jak już się nabierze wprawy i nałoży się odpowiednią ilość bazy i podkładu to twarz wygląda naprawdę dobrze. Przy mojej tłustej cerze, ładnie wygładza mi twarz, zakrywa niedoskonałości i bardzo długo trzyma makijaż, podkład nie ściera się. Używam bazę na większe wyjścia, jest mało wydajna więc przy codziennym użytkowaniu napewno na długo by nie starczyła.
    Zalety:
    • ciekawa silikonowa konsystencja
    • długo trzyma podkład
    • twarz wygląda naprawdę dobrze, gładka i bez niedoskonałości
    Wady:
    • mało wydajny
    • niekiedy ważą się na twarzy po niej podkłady
    loluwa
    22 lipca 2023 o 15:43
    nic warte kupienia
    kupiłam żeby przetestować jak była na promocji w rossmanie ale nie polubiłam tej bazy w sumie nic nie robi w cale nie wygładza niedoskonałości tak jak powinna w dodatku nie przedłuża długości makijażu jedyne co to ma fajną przyjemną konsystencje i małe poręczne opakowanie
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów

Zobacz także inne Bazy pod makijaż