Kremy na noc

Bioliq Dermo
Aflofarm Bioliq dermo Krem regenerujący do cery trądzikowej na noc 50 ml

• 5 marca 2024 o 8:38
    Taki zwykły krem na noc
    Krem kupiłam za niecałe 15 zł w serwisie aukcyjnym. Stosowałam jednocześnie krem z serii na dzień. Wersja na noc wypada według mnie lepiej, ale czterech liter nie urywa. Krem w klasycznej, miękkiej tubce z apteczną szatą graficzną. Otwór dozujący bardzo mały, ale mi to nie przeszkadza - lepiej za mały niż za duży. Konsystencja taka sama jak w wersji na dzień - przyjemna, chociaż dość gęsta. Ma delikatny, neutralny zapach. Krem w miarę szybko się wchłania, zostawia lekko wyczuwalną, ale nie lepką warstwę. Produkt nie jest zbyt wydajny, zużyłam ponad pół opakowania w miesiąc. Krem nie wpłynął znacząco na stan mojej skóry. Jedyne co zauważyłam, to ograniczenie pojawiania się nowych niedoskonałości, ale te stare nie zaczęły szybciej znikać. Pory na nosie rano są mocno widoczne. Na plus zaliczę jednak brak pojawiania się malutkich krostek świadczących o zatkaniu porów, co w sumie mnie zaskoczyło biorąc pod uwagę skład kremu - w połowie listy INCI znajduje się silnie komedogenny dimetikon. Na koniec dodam, że moja skóra jest mieszana i trądzikowa. Reasumując, nie nazwałabym produktu kremem na trądzik, ponieważ w tym zakresie nie widzę za bardzo działania. Ważne jednak, że nie spowodował u mnie wysypu krostek. Taki o, zwykły krem. Nie ponowię zakupu.
    • Dość szybkie wchłanianie
    • Łagodny zapach
    • Brak podrażnień i wysypu krostek
    • Dimetikon w składzie
    • Brak działania przeciwtrądzikowego
    AnkaKZN
    24 maja 2023 o 11:42
    Sprawdza się
    Odkąd zaczęłam używać kremu Bioliq Dermo na trądzik regenerujący na noc, zauważyłam znaczną poprawę stanu mojej skóry. Jestem pod wrażeniem efektów, jakie ten krem osiąga w walce z trądzikiem i problemami skórnymi. Jednym z najważniejszych aspektów tego kremu jest jego lekka, nietłusta konsystencja. Szybko się wchłania, nie pozostawiając na skórze tłustej warstwy. To dla mnie ważne, ponieważ mam skłonność do przetłuszczania się w strefie T, a ten krem nie powoduje dodatkowego przetłuszczania. Krem zawiera składniki aktywne, które skutecznie walczą z trądzikiem. Zawartość kwasu salicylowego pomaga odblokować pory i zapobiega powstawaniu nowych wyprysków. Dodatkowo, wyciąg z aloesu i pantenol działają kojąco na podrażnienia skóry. Jestem zaskoczona, jak szybko ten krem działa. Już po kilku aplikacjach zauważyłam zmniejszenie widoczności przebarwień, a moje istniejące pryszcze zaczęły szybko się goić. Moja skóra jest teraz o wiele gładka i wygląda zdrowsza. Krem ma też delikatny zapach, który nie jest przytłaczający. wygodnie się go aplikuje na skórę i nie powoduje uczucia ciężkości. Jedyną rzeczą, na którą trzeba zwrócić uwagę, to fakt, że krem może przesuszać skórę w przypadku nadużywania. Dlatego zalecam stosowanie go z umiarem i ewentualne nawilżanie skóry dodatkowymi kosmetykami. Podsumowując, Bioliq Dermo, Krem na trądzik regenerujący na noc jest dla mnie naprawdę skutecznym produktem do walki z trądzikiem. Widzę znaczną poprawę w stanie mojej skóry, a krem nie powoduje dodatkowych problemów. Gorąco polecam ten krem wszystkim, którzy borykają się z trądzikiem i chcą znaleźć skuteczne rozwiązanie.
    Zalety:
    • działa na trądzik
    • zmniejsza widoczność przebarwień
    • nie podrażnia
    • nie wysusza
  • 9 stycznia 2023 o 16:26
    Bez polotu
    Bioliq zagościł u mnie kiedyś, gdy miałam większy problem z trądzikiem. Z przykrością muszę stwierdzić, że to strata pieniędzy. Przede wszystkim wadą jest opakowanie: wyciskanie kremu w postaci cieniutkiego sznureczka jest bardzo, bardzo niewygodne. Skład też nie jest jakiś rozbudowany jak na dermokosmetyk. A co do działania: nawilżenie było nawet ok, ale redukcja niedoskonałości już tak mniej satysfakcjonująca. Wydajność: taka sobie
    Zalety:
    • lekka formuła, lekkie nawilżenie
    Wady:
    • opakowanie, brak obiecanego działania antytrądzikowego
  • 9 września 2022 o 17:03
    U mnie sie sprawdzil
    Ten krem polecila mi pewna recenzentka. Na poczatku, po 2 tygodniach od stosowania nie bylam przekonana, co do tego produktu. Jednak po okolo mc od regularnego stosowania zaczelam widziec znaczace roznice. Moja skora po tym kremie jest naprawde nawilzona, odswiezona i co najwazniejsze: nie ma nowych pryszczy i zaskorniakow. Moja skora jest bardzo wymajacaca, a ten krem na noc zaskoczyl mnie szybkim dzialaniem. Wiec jesli macie problem z cera tradzikowa, to nie zastanawiajcie sie dluzej i biegnijcie do drogerii, apteki po Bioliq! POLECAM!
    Zalety:
    • wydajnosc
    • nawilza skore
    • dostepnosc
    • wygodne opakowania
    • nie pozostawia tlustego filmu
    • potwierdzone szybkie dzialanie
    • po regularnym stosowaniu nie widac nowych pryszczy, zaskorniakow
  • 27 sierpnia 2021 o 11:09
    Przystępny cenowo
    Przetestowałam chyba wszystko co tu jest na trądzik, krem mogę polecić, choć również i tu na efekty trzeba trochę poczekać. Myślę, że jest dobry dla osób, które szukają budżetowego rozwiązania, polecam
    Zalety:
    • zapach, konsystencja kremu, formuła
    Wady:
    • pojemność
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy na noc