Mgiełki do ciała

Avon Senses, Citrus Burst, Awakening Moisture Mist Mgiełka nawilżająca do ciała

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2020 o 13:00
    Rozczarował mnie
    Bardzo chętnie robię zakupy u konsultantki. Miałam już wiele mgiełek z tej firmy, ale ta się różni od tych tradycyjnych, cena atrakcyjna - dłużej nie trzeba było mnie przekonywać do zakupu produktu. Rozczarował mnie...
    Zalety:
    • praktyczna buteleczka - łatwo mieści się do kosmetyczki, do torebki
    Wady:
    • delikatnie nawilżył, prawie w ogóle nie odświeżył
    • ciężko się wchłaniał, miałam wrażenie, że produkt jest " ciężki "
    • zapach - spodziewałam się czegoś bardziej delikatniejszego
  • 19 września 2019 o 11:37
    Citrus Burst - Mgiełka nawilżająca do ciała
    Super pomysł balsam wrzucić w takie opakowanie bardzo fajnie się dozuje produkt szybko się wchłania i daje bardzo delikatne nawilżenie i pozostawia na skórze przyjemny zapach ten zielony jest bardzo cytrusowym zapachem który jest bardzo przyjemny .
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie na wakacje jeżeli nie chcemy brać dużego opakowania balsamu
    • Daje lekkie nawilżenie
    • Jest to lekka formuła
    • Wygodne dozowanie
    • Szybko się wchłania
    • Cytrusowy zapach
    • Wydajny
    Wady:
    • BRAK
  • 14 lutego 2019 o 9:40
    Bez rewelacji
    Mgiełka ma bardzo przyjemny, orzeźwiający cytrusowy zapach. Teoretycznie produkt powinien nawilżać, jednak pozostaje to tylko w teorii. Poza pięknym zapachem nie stwierdziłam innego korzystnego działania.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie nawilża
  • 4 września 2018 o 13:49
    Nie do końca...
    Nie lubię używać balsamów więc myślałam, że ten produkt będzie szybszą i wygodniejszą alternatywą. Co do samego sposobu aplikacji - rewelacja. Spray dobrze rozprowadza mgiełkę po ciele, w miarę szybko się wchłania. Czy nawilża? Ja tego nie zauważyłam. Mnie nie podrażnił. Natomiast największym minusem dla mnie jest zapach. Zbyt chemiczny, toaletowy :) Nie dla mnie.
    Zalety:
    • Szybka aplikacja.
    • Wydajny.
    • Cena.
    Wady:
    • Zapach jak odświeżacz toaletowy :)
  • 28 stycznia 2018 o 3:18
    Rozczarowanie
    Posiadam tą mgiełkę od jakiegoś czasu i powiem szczerze skusił mnie jej zapach. Bardzo lubię takie orzeźwiające zapachy. Balsam ma niewielką pojemność , ale jest niezwykle wydajny. Niestety po jakimś czasie zmieniła się jego konsystencja. Balsam jest jest jak woda. Spływa po ciele, nie czuję wielkiego nawilżenia. Spodziewałam się lepszego działania, na szczęście mnie nie uczulił. Poza zapachem nie robi nic.
    • brak nawilżenia
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała