Serum do twarzy

Dermo Pharma Bio Serum Skin Archi-Tec `Kwas traneksamowy`

Dermo Pharma Bio Serum Kwas Traneksamowy Intensywna Odnowa Komórkowa 15 ml

• 20 czerwca 2021 o 8:59
    trudno ocenić....
    Pierwszy raz zdarza mi się,że trudno jest mi jednoznacznie ocenić hit czy bubel... Serum na pewno wspaniale nawilża skórę, jednakże w moim przypadku nie zmniejszyło blizn czy przebarwień... Także jeśli zależy komuś na dobrym nawilżeniu skóry, nawet tłustej, bo serum ma bardzo delikatną konsystencję, to jak najbardziej polecam, na pewno sprawdzi się...
    Zalety:
    • mega nawilżenie
    Wady:
    • nie redukuje blizn oraz przebarwień
    • mało wydajne
    catsu
    2 grudnia 2014 o 19:38
    Mieszane uczucia.
    Serum wywołało u mnie mieszane uczucia. Z obiecywanych przez producenta efektów, na które składać się ma głębokie nawilżenie, poprawa napięcia skóry oraz zredukowanie blizn, zauważyłam u siebie tylko to pierwsze. Na szczęście w stopniu dość dużym, co sprawiło, że produkt zyskał trochę w moich oczach. + bardzo dobrze nawilża, ale nie przetłuszcza skóry (bez problemu można stosować nawet przy cerze ze skłonnością do przetłuszczania) + nie zatyka porów + dobrze się rozprowadza + ułatwia rozprowadzanie podkładu nałożony na twarz w postaci bazy pod niego + bezzapachowy + wygodne opakowanie - stosunkowo wysoka cena - nie poprawia napięcia skóry - brak wyraźnego zredukowania blizn
    Lirriel
    1 maja 2014 o 1:32
    Pierwsze serum, jakie zdenkowałam. I to z przyjemnością!
    Stosowałam prawie 2 miesiące - dwa razy dziennie, bardzo sumiennie! A dlaczego? Ponieważ było widać efekty, a ja bardzo lubię kosmetyki, po których widać, że działają. Według mnie jest ekstremalnie wydajne - naprawdę wystarczy niewielka kropelka na całą twarz. Na dzień używałam solo, na noc pod krem. Nie zauważyłam obiecanej redukcji blizn (przebarwienia też podpadają pod blizny? w każdym razie ich także nie rozjaśniło), natomiast skóra zdecydowanie się unormowała pod względem nawilżenia, nastąpiło bardzo duże złagodzenie stanów zapalnych (mam kłopot z zaczerwienieniami). Podrażnienia również zmniejszone, skóra się uelastyczniła, była przyjemnie napięta - taka optymalnie nawilżona. Serum skończyłam z przyjemnością, potem było mi nie po drodze po następne, więc korzystam póki co z Planety Organiki, ale zamierzam wrócić do tego i wypróbować jeszcze inne rodzaje. Daję 4 gwiazdki, bo nie jest to kosmetyk-cud o idealnym działaniu, ale to naprawdę mocna czwóra za dobry produkt, nierobiący krzywdy problematycznej skórze, a wydatnie wspomagający jej kondycję. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe