Korektory do twarzy

Ingrid Cosmetics Ideal Skin, Długotrwały korektor w płynie 9 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 82 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 lutego 2024 o 11:02
    Nie na moje wymagania
    Szczerze przyznam, że jest to pierwszy produkt, który aż tak mnie zaskoczył. I niestety - niezbyt pozytywnie. Zaczynając od początku... Żeby wydobyć odpowiednią ilość korektora z opakowania trzeba się trochę namęczyć i namachać. Mam wrażenie, że na aplikator nabiera się dosłownie odrobinka produktu. Idąc dalej - korektor ma słabe krycie, może to ze względu na jego dość wodnistą konsystencję. Przy wklepywaniu/blendowaniu produktu czy to gąbeczką, czy pędzlem, czy palcem, produkt praktycznie... znika a makijaż wygląda jakby go tam w ogóle nie było. Aby stworzyć nim chociaż minimalny makijaż trzeba się trochę namęczyć i dołożyć sporo produktu. No i tyle wystarczy, abym wiedziała, że niestety ten produkt nie jest dla mnie :/ Ciężko powiedzieć coś o jego trwałości i utrzymywaniu się, wchodzeniu w załamania itp., z uwagi na te wcześniejsze aspekty. Z plusów - korektor ma ładny zapach, przystępną cenę i co ważne - bardzo jasny odcień!
    Zalety:
    • Jasny odcień
    Wady:
    • Na aplikator nabiera się za mało produktu
    • Słabe krycie
    • Przy wklepywaniu/blendowaniu produktu ten jakby znika
  • 11 grudnia 2021 o 18:11
    Jest to dość średni korektor,lepiej sprawdza się jako baza pod cienie...
    Korektor zakupiłam w Hebe na jakiejś promocjii za niecałe 9 zeta. Łączy on w sobie formułę korektora oraz kremu o właściwościach pielęgnacyjnych. Zamknięty jest w plastikowym, przezroczystym opakowaniu typowym dla korektorów. Jego pojemność to 7 ml. Wyposażony jest w aplikator w postaci pędzelka z gąbeczką. Posiadam go w kolorze 09, to ładny i dość jasny beż. Jego formuła jest kremowa, dośc szybko zastyga i dobrze rozprowadza się po skórze. Posiada neutralny zapach. Korektor po nałożeniu na skórę wtapia się idealnie z kolorem mojej cery dając dość słabe krycie, jednak wygląda dość naturalnie, delikatnie rozjaśniając okolice pod okiem. Niestety z biegiem godzin delikatnie zbiera się u mnie w zmarszczkach mimicznych co niestety u mnie go dyskwalifikuje. Natomiast bardzo dobrze sprawdza się jako baza pod cienie i do tego go zużyje. Raczej nie zdecyduje się na jego ponowny zakup mimo tak niskiej ceny.
  • 4 marca 2021 o 22:32
    Mazidło
    Produkt nie spełnia podstawowych ani jakichkolwiek warunków, które powinien spełniać korektor. Zero krycia, właściwie zachowuje się jak słaby krem bb. Właściwie nie ma co tu więcej dodawać bo to nie jest KOREKTOR, tylko zabarwiona, kremopodobna substancja. Na pocieszenie, jeden plus. Nie zaszkodzi-bo nic nie robi .No czasem, tylko podkreśli pory.
  • 17 lutego 2021 o 19:42
    Nie nie nie
    jakies 3 tygodnie temu pod wplywem chwili w rossmanie no i promki kupilam korektor ideal skin concealer a ze jeszcze nigdy nie mialam nic z marki ingrid to bylam bardzo ciekawa ich kosmetykow Oj jak szybko pożałowałam tego zakupu Jesli chodzi o kolor to kupilam 10 jest dosc jasny ale byly jasniejsze ten korektor jest tak lekkiej wrecz wodnistej konsystencji ze dosłownie rozlewa sie na twarzy, absolutnie nie ma zadnego krycia, nie da sie go budowac, zbiera sie w zmarszczkach , nawet nie rozjasnia okolicy oka
    Zalety:
    • zalety? ten produkt nie ma zadnych zalet
    Wady:
    • wszystko jego wodnista konsystencja
    • brak krycia
    • zbiera sie w zmarszczkach
    • jego popetka do nakladania jest tak cienka ze zeby nalozyc pod oko trzeba 3 razy zanurzac
  • 17 stycznia 2021 o 12:50
    Konsystencja lekka niczym jego krycie.
    Kupiłam korektor pod wpływem chwili, nigdy nie testowałam nic do twarzy (kolorówki) z ingrid więc była to taka pierwsza szansa na traf albo nie. Korektor ma słabe krycie, ale naturalny wygląd. Na fioletowe cienie pod oczami nie ma co go stosować. Zauważyłam, że największe krycie można osiągnąć wklepując jego dwie warstwy palcem na strefe pod okiem. Na niedoskonałości zdecydowanie się nie nadaje. Plus za nie podkreślanie zmarszczek mimicznych po okiem (przyznam, że mam ich sporo) :P Kolory korektorów są ładne, neutralne, raczej niczym negatywym w tej kwestii nie zaskoczą. Myślę, że posiadaczką niewielkich cieni pod oczami mógłby się jak najbardziej sprawdzić.
    Zalety:
    • ładne kolory
    • nie podkreśla zmarszczek
    • ładnie rozświetla
    • niska cena
    Wady:
    • słabe krycie