Szampony do włosów

Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja, Szampon do włosów normalnych (nowa wersja)

Pantene Pro-V Intensive Repair
Pantene Szampon Intensywna Regeneracja 400 ml

Nasi użytkownicy zostawili 342 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2025 o 10:43
    Pewniak
    Produkt ogólnie bardzo w porządku – zużyłam już kilka opakowań na przestrzeni lat i czasami wracam do niego. Szampon dobrze się pieni, co ułatwia równomierne rozprowadzenie go na włosach. Ma przyjemną, kremową konsystencję i ładny zapach – świeży i subtelny, który utrzymuje się na włosach jeszcze przez jakiś czas po umyciu. Nowa wersja szamponu ma estetyczne i funkcjonalne opakowanie. Butelka jest wygodna w użyciu, a dozownik standardowy, jak w większości szamponów. W składzie znajdziemy silikony, co mi nie przeszkadza, ponieważ moje włosy potrzebują dociążenia. Jednak dla niektórych osób może to stanowić problem. Dla moich suchych i zniszczonych włosów, które potrzebują dużo nawilżenia i dociążenia, szampon sprawdza się bardzo dobrze. Cena i dostępność są również na plus.
  • 20 marca 2025 o 9:15
    Świetny produkt!
    Moje włosy potrzebują solidnej pielęgnacji – często się przesuszają, bywają matowe i wymagają dodatkowego nawilżenia. Szampon Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja był dla mnie małym eksperymentem, ale okazał się strzałem w dziesiątkę! Już po pierwszym użyciu zauważyłam różnicę. Włosy są miękkie, sypkie i przyjemne w dotyku, a do tego pięknie się błyszczą. Szampon dobrze się pieni, więc wystarczy niewielka ilość, a jego zapach jest po prostu cudowny – świeży i długo utrzymujący się na włosach. Najbardziej podoba mi się to, że mimo intensywnego nawilżenia nie obciąża włosów. Często mam problem z szamponami, które sprawiają, że moje włosy są przyklapnięte u nasady, ale tutaj nic takiego się nie dzieje. Włosy są lekkie, ale jednocześnie odżywione. Czy ma jakieś minusy? Jeśli ktoś ma bardzo cienkie włosy, może potrzebować lekkiej odżywki, żeby uniknąć plątania. Dla mnie to nie problem, bo zawsze stosuję dodatkową pielęgnację, ale warto o tym wspomnieć. Podsumowując – świetny szampon, który faktycznie regeneruje i poprawia wygląd włosów. W tej cenie to jeden z lepszych drogeryjnych produktów i na pewno kupię go ponownie!
  • 6 marca 2025 o 0:02
    Super
    Szampon do włosów jest bardzo praktyczny w stosowaniu, fajnie sie pieni , oczyszcza delikatnie skórę glowy, nie podraznia, włosy się fajnie rozczesuja, super . Ma bardzo przyjemny zapach. Jest moim ulubionym.
  • 14 października 2024 o 18:12
    Dobry szampon
    Bardzo lubię odżywki z tej serii od Pantene dlatego skusiłam się i na ten sampon by sprawdzić czy będzie mi się tak samo dobrze sprawdzał jak odżywka i się nie zawiodłam. Szampon ma dość duże ale wygodne opakowanie, delikatnie wyprofilowane aby dobrze się trzymało w dłoni pod prysznicem. Dość często wylatuje mi zbyt duża ilość produktu, nie mogę wyczuć tego dyfuzora ale nie jest to mega duży problem bo zawadzę zużywam nadmiar produktu myjąc nim po prostu ciało. Szampon dobrze się pieni i rozprowadza po włosach. Przy zmywaniu również nie zauważyłam większych problemów. Po wysuszeniu włosy wyglądają na ładnie odżywione i są miękkie, brak szorstkości co często się zdarza po innych szamponach w moim przypadku. Dodatkowym atutem jest piękny zapach. Dostępność produktu również na plus ponieważ dostaniemy go w większości marketów czy drogerii. Nie widzę żadnych wad w tym lrodukcie więc mogę wam go śmiało polecić.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • dobrze oczyszcza skórę głowy
    • ładny zapach
  • 24 września 2024 o 23:30
    Dość fajny
    Szampon do włosów pięknie pachnie, super odżywia i regeneruje moje włosy, nie mam łupieżu po nim więc duży plus dla niego. Pieni się dość dobrze. Jest wydajny, opakowanie jest bardzo praktyczne w stosowaniu. Same plusy duże. Super