Szampony do włosów

Joanna Naturia, Szampon do włosów z ogórkiem i aloesem

Joanna NATURIA Szampon z ogórkiem i aloesem 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 grudnia 2021 o 16:44
    Dobrze oczyszcza
    Szamponów Joanny używam od lat z mniejszymi lub większymi przerwami. Uważam, że są w porządku, choć z biegiem lat ich cena dość mocno wzrosła i obecnie bardziej opłaca się kupować szampony z Barwy.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • dobrze oczyszcza
    Wady:
    • ma chemiczny zapach
    • niska wydajność
  • 1 sierpnia 2021 o 16:44
    Polecam serdecznie! Jest to jeden z lepszych szamponów z niższej półki!
    Polecam Szampon kupiłam w promocji markecie za jakieś 5-6 zł (400 ml). Muszę przyznać że jestem mile zaskoczona bo nie spodziewałam się takich efektów. Produkt ma fajną nie za gęstą konsystencję, dobrze się nakłada i dosyć mocno się pieni. Zapach zdecydowanie należy do tych przyjemnych. Szampon na pewno nie regeneruje/ odbudowuje włosów ale sprawia że fajnie się układają. Są wygładzone ale nie oklapnięte, w moim przypadku szampon dodał im objętości. Po dłuższym stosowaniu nie zauważyłam swędzenia ani żadnych podrażnień. Polecam, zwłaszcza że w promocji można go dostać za grosze. ZALETY: -konsystecja -cena -zapach -włosy bardzo ładnie się po nim układają
    malwi73
    9 maja 2021 o 12:38
    Bardzo dobry.
    Szampon genialny do włosów przetłuszczających się. Bardzo dobrze myje i oczyszcza skórę głowy. Włosy są aż piszczące z czystości. Włosy są puszyste, miękkie, dadzą się rozczesać bez odżywki. Szampon bardzo ładnie pachnie, co przekłada się na zapach włosów po umyciu. Włosy nie przetłuszczają się tak szybko jak po innych szamponach. Szampon ma małą pojemność przez to szybko się kończy. Szkoda, że nie jest w dużym opakowaniu. Co do dostępności to u siebie widzę go tylko w mrówce. Cena niewygórowana. Ja kupiłam już kolejne opakowanie. Wart polecenia.
  • 6 września 2020 o 11:46
    Super szampon
    Rewelacyjny szampon który naprawdę działa, a przy tym ma bardzo niską cenę. Ładnie i świeżo pachnie, ma konsystencję żelową. Jest doskonały na przetłuszczające się włosy. Polecam go
  • 27 czerwca 2020 o 20:17
    Włosy aż skrzypią
    Szampon kupiłam za zawrotną cenę 2.49 w supermarkecie. W cenie regularnej również jest drogi. Opakowanie jest typowe dla firmy Joanna, bardzo ładne, estetyczne i wygodne. Sam szampon ma konsystencję żelową i przejrzystą a zapach jest piękny- przypomina... truskawkę. Tak, miałam kiedyś truskawkowy peeling do ciała również firmy Joanna i to był właśnie ten aromat. Na włosach nie utrzymuje się, znika bardzo szybko. Zaskoczyło mnie to, że świetnie się pieni. Zwykle myję włosy dwukrotnie i w przypadku innych szamponów dopiero za drugim razem uzyskuje porządną pianę, tutaj natychmiast pojawiło jej się bardzo dużo. Podczas spłukiwania włosy aż skrzypiały, były szorstkie, jednak potem nie było większych problemów z ich rozczesaniem. Po wysuszeniu były lekkie i świeże jednak mam wrażenie że troszkę brakowało im blasku.
    Zalety:
    • Bardzo niska cena
    • Dobra dostępność
    • Piękny zapach
    • Obfita piana
    Wady:
    • Nieco matowe włosy