Dezodoranty i antyperspiranty

Avon Perceive, Perfumed Deodorant Spray Perfumowany spray do ciała

• 30 grudnia 2020 o 10:06
    Nie dla mnie
    Dostałam ten spray w prezencie. Szklana, dość ciężka buteleczka, płyn zabarwiony na niebieski odcień. Lubię proste szaty graficzne kosmetyków, ale tutaj to już jest totalne badziewie. Nigdy nie spojrzałabym na ten produkt ani w katalogu ani na sklepowej półce. Zapach nie mój, dziwny, sztuczny, może miał być rześki i elegancki, ale im nie wyszło. Zapewne znajdą się zwolenniczki takich zapachów, ale ja wole słodsze i kwiatowe nuty zapachowe. Tutaj czuć tylko tanią tandetę z chin. Zapach czuć tylko w momencie popsikania. Po chwili już go nie ma, ani w pomieszczeniu ani na sobie. Nikt nic nie czuje. Naprawdę nie wiem jaki był cel stworzenia takiego produktu, ale naprawdę nie warto. Prezent oczywiście uszanuję i zużyję do końca, ale raczej do psikania dla jakiejś rozrywki a nie wyjścia z domu.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość
    • butelka
    • szata graficzna
  • 4 października 2020 o 13:22
    Bardzo krótko trzyma, jak na spray
    Spray ten bardzo krótko trzyma, ledwo wyszłam na godzinę z domu i już zniknął cały zapach. Zapach ma ładny, elegancki (trochę sztuczny). Bardzo wydajne opakowanie, 75 ml, szklane, bardzo ciężkie (średnio polecane do torebki). Ogólnie nie mam do niego zastrzeżeń, lecz zastanawia mnie, po co psikać się czymś, co pachnie ledwie chwilkę i się ulatnia z ubrań oraz ciała? Trochę to bez sensu. Dostałam go w prezencie na święta, więc nie wiem, czy się opłaca, jaką ma cenę.
    • duże opakowanie
    • opakowanie solidne, nie jakaś tandeta
    • ekologiczne (szkło można łatwo i szybko przetworzyć)
    Wady:
    • bardzo krótko pachnie
  • 4 października 2020 o 13:06
    Nie mój gust.
    Mgiełkę kupiłam w jakieś promocji nie pamiętałam kompletnie tego zapachu wiedziałam tylko ze jest to raczej klasyk w Avon. Jakoś i trwałość jest kiepska wiadomo od mgiełki za kilka złotych nie można wymagać cudów. Zapach świeży powiedziałabym morsko kwiatowy może trochę lawendowy z nutami słodyczy. W każdym razie po jego użyciu odrazu miałam w głowie perfumy Kelvin Cline ma praktyczne identyczny zapach w swojej ofercie. Kompetnie nie jest to moja bajka ale myśle ze to jest zapach bardzo uniwersalny. Idealny na codzienne wyjście bardzo wiosenno letni. Trwałość bardzo słaba.
    kama_m1
    14 marca 2019 o 18:05
    Lubię!
    Perceive to zapach stworzony dla czarujących, uczuciowych kobiet. Ta lekka kwiatowa kompozycja doskonale sprawdza się na co dzień i na cieplejsze dni. Produkt jest bardzo wydajny, starcza naprawdę na długi czas. Buteleczka bardzo ładnie się prezentuje, idealnie mieści się do torebki. Są w miarę trwałe wiadomo nie utrzymują się przez cały dzień, ale przez kilka godzin zapewni nam poczucie świeżości. Oczywiście można go zakupić w zestawie z równie pięknymi perfumami, balsamem do ciała czy roletką. Fajny pomysł na prezent w niskiej cenie. Polecam! :)
    • trwałość
    • wydajny
  • 24 stycznia 2018 o 21:49
    Delikatność mgiełki
    Zapach znany i popularny. Jest to wersja delikatna, i bardzo krótkotrwałe. To taki spray dla kobiet wyczulonych na zapachy. Nie do końca podoba mi się sam zamysł producenta z tymi szklanymi butlami. Są dość ciężkie do noszenia w torebce, wymagają ostrożności. No nie wiem, nie wiem.
    U konsultantki

Zobacz także inne Dezodoranty i antyperspiranty