Mleczka do demakijażu

Soraya Kolagen + Elastyna, Mleczko do demakijażu (nowa wersja)

SORAYA KOLAG NEW Mleczko do demakijażu 200ml

• 25 kwietnia 2018 o 10:31
    Moze być
    Nawilżenie jak najbardziej na tak, wygladzenie również na tak natomiast z demakijazem jest gorzej nie radzi sobie z makijazem oczu trzeba wczesniej porządnie mydlem zmyc makijaż z oczu, konsystencja troche mi tez nie odpowiada bo jest po prostu za tlusta jako maseczka lub krem to tak ale demakijaż jak dla mnie juz nie
    Zalety:
    • Nawilzenie,wygladzenie
    Wady:
    • Zbyt tlusta konsystencja,trzeba sie nameczyc przy demakijazu który ciężko sie usuwa
    Luvama
    20 stycznia 2016 o 0:04
    bardzo mnie podrażnił - nie polecam do wrażliwej skóry
    Kupiłam go tylko dlatego, że potrzebowałam na gwałt czegoś do demakijażu, było bardzo późno, a jedynym otwartym sklepem było Tesco. Nie było tam niestety mojego ulubieńca - hitu Garniera, toteż sięgnęłam po Sorayę...która totalnie się nie sprawdziła. Właściwie to nie mogę powiedzieć, czy produkt spełnia podstawową funkcję, jaką jest zmywanie makijażu, bo jak tylko przykłożyłam wacik z produktem do oka, to oczy natychmiast zaczęły łzawić, a wszystko naokoło piec i szczypać, a w dodatku skóra stała się zaczerwieniona. Do tej pory użyłam tego mleczka tylko raz - wtedy kiedy naprawdę musiałam. Później od razu poszło w odstawkę, ale chyba zużyję je do demakijażu twarzy trzymając z daleka od oczu - tu większej krzywdy raczej nie zrobi, a szkoda wyrzucać 10 zł do kosza. Muszę jednak dodać, że nie było to dla mnie żadne zaskoczenie - chyba wszystkie mleczka dostępne w drogeriach mnie uczulają, mogę używać tylko płynów micelarnych, ponieważ mam bardzo wrażliwą skórę wokół oczu. Nie jest to więc wina Sorayi, po prostu tego typu produkty w ogóle nie sprawdzają się przy demakijażu moich oczu. Tylko jedno mnie zastanawia - po co producent na odwrocie zapewnia, iż mleczko "łagodzi podrażnienia", skoro jest wręcz przeciwnie...? Plusem tego produktu jest na pewno dość niska cena, szeroka dostępność (jak widać - w końcu kupiłam go w Tesco), no i wygodne opakowanie. Konsystencja też jest normalna - mleczko jak mleczko. Za to właśnie dostanie jedną gwiazdkę. Generalnie dla niewrażliwych - nic specjalnego, a dla wrażliwych - trzymajcie się od tego z daleka. Używam tego produktu od: kilku miesięcy (jeden raz) Ilość zużytych opakowań: pierwsze (i ostatnie) w trakcie
  • 20 października 2015 o 0:52
    Bardzo fajny
    plusy: + dobrze zmywa + ślicznie pachnie + nawilża minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + dobrze wyprofilowane opakowanie + dobra dostępność - słaba wydajność
    Drogeria Natura
  • 9 października 2015 o 22:56
    Dobry produkt
    Lubię to mleczko zimą, kiedy moja skóra potrzebuje nawilżenia jeszcze przed nałożeniem kremu. Ten produkt spisuje się super, zmiękcza skórę i odświeża ją, ładnie pachnie i jest dostępny w każdej drogerii. Tani :) Polecam Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 4 całe
    Summer
    5 listopada 2014 o 18:41
    Dobre mleczko
    Mleczko jest delikatne i nie podrażnia skóry. Ma bardzo gęstą konsystencję, tak właśnie lubię, bo nie spływa. :D Ze zmyciem makijażu radzi sobie tak jak inne mleczka, generalnie nigdy nie miałam takiego, które by mnie nie umyło. :D Niespecjalnie przypadł mi do gustu natomiast zapach, nie jest broń Boże odpychający, ale są lepsze. Zdaje się, że cała seria tak pachnie. Ja kupiłam go na wyprzedaży (promocji?) za 6,19 zł, standardowa cena troszkę za wysoka. Ale generalnie polecam, to dobry kosmetyk, może trochę mało wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno