Pasty do włosów

Bodyland.pl
Joanna Styling Effect: guma do kreatywnej stylizacji włosów 100g
Joanna Styling Effect
Joanna Styling Effect Złota Guma do Stylizacji Włosów 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 136 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2023 o 8:42
    Miałam z tym produktem różne przygody, ale nie jest zły
    Przyznaje, nigdy nie używałam tego typu produktów. Ale jako, że często robie różne fryzury potrzebowałam kosmetyków, które je utrwala. Na produkt natknęłam się przy zakupie lakieru z tej firmy. Moje kosmyki często lubią wychodzić i stać, a ja tego nie lubię . Kosmetyk zamknięty jest w 100 g złotym słoiczku z zakręcaną pokrywką. Grafika prosta, bez urozmaiceń. Na słoik dowiemy się nazwy produktu I firmy. Konsystencja gumy nie jest gęsta, ma lekko żółtawy kolor I ładnie pachnie. Zawiera filtr UV, który dodatkowo chroni włosy. Jako, że byłam nowicjuszką w praktykowaniu gum do włosów, to moje początki były ciężkie. Za dużo brałam produktu, a to powodowało, że sklejał mi włosy i wyglądały ma mega tłuste. Po kilku próbach nabrałam wprawy i wtedy efekt był naturalny. Jest super mocny, trzyma włosy w ryzach. Napewno nie mam już problemu z wystającymi kosmykami. U mnie sprawdza się przy robieniu koka. Mała warstwę nakładam na boki, by tam nic nie wychodziło. Produkt potem łatwo z włosów się zmywa.
    Zalety:
    • super mocna guma
    • ujarzmia niesforne włosy
    • nie za gęsta konsystencja
    • lekki zapach
    • łatwo się zmywa
    Tarant
    3 lipca 2023 o 14:42
    Fajny kosmetyk do ujarzmienia niesfornych włosków
    Gumę do stylizacji wlosow kupilam zupełnie "przy okazji" kiedy skończyło mi się wszystko do tego typu zadań. Konsystencja jest bardzo przyjemna, nie jest to galareta czy mocno zbity gesty krem, ale balsamo-mus. Ma lekko żółty kolor i wyczuwalny intensywny zapach, który po użyciu znika. Dobrze utrwala kształt krótkiej fryzury i niesforme pojedyncze włoski, trzeba nabrać troszke wprawy i uwazac aby nie posklejać sobie cienkich pasm. Ogólnie dobry produkt w awaryjnej sytuacji, kiedy nie mamy nic innego pod ręką lub nie potrzebujemy bardzo mocnego utrwalenia.
    • utrwalenie
    Wady:
    • trzeba nabrać wprawy przy cienkich pasmach
  • 16 lutego 2023 o 1:31
    Super guma do stylizacji włosów
    ✔️Produkt znajduje się w małym i podręcznym słoiczku o pojemności 100 g. Ma normalną szatę graficzną i z tyłu są wszystkie zawarte informacje jakie powinny. ✔️Guma ma bardzo ładny zapach który jest jakiś czas wyczuwalny. Bez żadnego problemu się ją nakłada tylko trzeba trochę nabrać wprawy żeby nie posklejać włosów. ✔️Guma jest przeze mnie stosowana do układania włosów, trzyma tak włosy jak powinna a do tego jest bardzo wydajna.
  • 20 sierpnia 2022 o 20:37
    odejście od klasyki
    Przyznaję, pastę kupiłam w sklepie bo widziałam ją przez lata w kosmetyczce cioci czy sporadycznie mamy. Zatęskniłam za zapachem i wspomnieniami sprzed dekady, myśląc o klasyce gatunku. No bo skoro używają tyle lat to musi być bardzo dobra prawda? No niekoniecznie... Zacznijmy od tego, że gumę zakupiłam w dwóch celach: do wyczesywania brwi oraz ujarzmienia baby hair'ów. Kompletnie nie wyobrażam sobie aplikowanie kosmetyku dłońmi bez dodatkowego akcesorium. Jest to po prostu bardzo niewygodne. Ja używałam szczoteczki do brwi aby wyczesać włoski, oraz szczoteczkę do aparatu ortodontycznego do ujarzmienia brwi. Z nimi, aplikacja przebiegała bardzo łatwo. WŁOSY: aplikacja: trzeba uważać z ilością produktu oraz aby nie replikować gumy w to samo miejsce, wtedy pojawia się nieprzyjemna skorupa, która do usunięcia możliwa jest tylko po dokładnym umyciu włosów, wszelkie próby wyczesania włosów gęstym, małym grzebykiem pozostawiają małe kuleczki na kosmykach, podobne do łupieżu działanie: pasta utrzymuje krótsze włoski, a raczej przykleja je do pozostałych przez jej słabe działanie, podejrzewam, że nie utrzymałaby bardziej wyszukanych fryzur BRWI: aplikacja: aby nadać im porządnego efektu trzeba się sporo namęczyć, niestety przy tym brudzimy skronie oraz czoło, koniec końców zaschniętą pastę trzeba zdrapywać ze skóry działanie: kosmetyk nie nadaje się do brwi, brudzi wszystko wokoło a dotknięcie ich burzy długo wypracowany efekt
    • dostępność oraz cena
    • przykleja baby hair do pozostałych włosów trzymając w ryzach
    • wydajny
    Wady:
    • tworzy skorupę na włosach
    • nie nadaje się do brwi
    • niewystarczająco mocny
  • 2 czerwca 2022 o 14:50
    guma z dawnych lat
    ta guma nie miała kiedyś równych sobie. Pamiętam jak kupiłam ją kiedyś u fryzjerki, bo tak mi się podobał jej zapach i to jak łatwo można było nią stylizować włosy. Obecnie są żele mocniejsze niż ta guma, ale jeżeli ktoś woli gumy to nadal uważam, że ona jest bardzo dobra. opakowanie dobrze by było z czasem zmienić albo dodawac coś nie niego by tam paluchami nie gmerać wyciągając gumę ze słoiczka. Poza tym? moja siostra jej nadal używa i nadal ma ten sam zapach co moja lata temu. Ostatnio wzięłam ją od siostry na wypróbowanie i uważam, że dalej trzyma poziom.
    U konsultantki