Kremy uniwersalne

Resibo Krem Odżywczy 50ml
Resibo

• 29 kwietnia 2024 o 12:16
    Mój ulubiony krem
    Mam skórę mieszaną z tendencją do niedoskonałości, od kiedy używam tego kremu, mam mniej pryszczy i szybciej się goją i znikają. Przepięknie pachnie. Cera jest promienna i wygląda zdrowiej, a skóra odmłodzona i gładka.
    • Działanie
    • Skład
    • higieniczne opakowania airless
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 31 stycznia 2024 o 21:23
    Nope
    Krem męczyłam dobre pół roku, jestem gotowa zrecenzować. Skora 34 letnia, mieszana i wrażliwa. Lubię porządnie ją nawilżyć i odżywić, nawet kosztem świecącej warstwy na twarzy :) Liczyłam na ODŻYWIENIE. nie wiem dlaczego, ale kosmetyki Resibo mi nie pasują. Naprawdę próbuje co jakiś czas, ale kończy się tak samo. Krem mnie nie odżywil i nie nawilżył. Konsystencja raczej zbita (nie tak jak nivea) tylko raka tępa w rozprowadzeniu.
    Zalety:
    • opakowanie ładne
    Wady:
    • niezgodny z opisem producenta
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 lipca 2023 o 10:21
    Dobry krem
    Dobry krem. Wierzę w moc jego składników, chociaż spodziewałam się bogatszej, tłustszej konsystencji i większego komfortu po nałożeniu na skórę twarzy. Krem szybko się wchłania i jest idealny na dzień pod makijaż, a ja liczyłam na cięższy krem, na noc. Na dzień kupiłam lekki, nawilżający krem z Resibo. Szkoda, że wzajemnie się nie uzupełniają, bo na mojej skórze mają podobne działanie i zastosowanie. Krem jest fajny, ale myślę, że ta seria Resibo jest skierowana bardziej do nastolatek i młodych osób, dla mniej wymagających. Plus za naturalne składniki i politykę marki, jednak osobiście lepiej sprawdziły się u mnie kremy np. Iossi, Samarite, Melo, dlatego tylko 3 gwiazdki, ale oczywiście warto wypróbować!
  • 21 października 2022 o 18:42
    działanie nieadekwatne do ceny
    Z marką resibo mam problem, chciałabym aby działały ich produkty u mnie no ale cóż , nie będę zakłamywać rzeczywistości. Produkty robią absolutnie nic na mojej skórze (mam skórę normalną), a wręcz ją zapychają. Mam lekkie wątpliwości co do jakości składników. Krem ten zupełnie mi nie podpsował.
    • brak działanie
    • zapycha
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 lipca 2022 o 21:50
    Super
    Oceniam krem, który ma zmieniony skład, a mianowicie posiada składnik Sytenol A (bakuchiol). Kupiłam go jakieś pół roku temu, więc od czasu dodania go na KWC trochę się zmieniło. Jestem bardzo zadowolona z niego i już żałuję, że pokusiłam się na inny (lubię testować kosmetyki). Nawet jeśli producent obiecuje, że zmarszczki zostaną zniwelowane itp, to i tak w to nie wierzę, bo krem na to nie pomoże a uważam, że mimo wszystko retinolem można osiągnąć lepsze efekty. Dla mnie ten krem jest o tyle super, że świetnie wygładza, nawilża, zmiękcza skórę, jest mega przyjemna w dotyku. Ładnie wygląda, nie jest matowa ale też się nie świeci, ma taki zdrowy blask (przynajmniej u mnie). Konsystencja też bardzo przyjemna, aż chce się nim smarować i smarować. Zapach bardzo przypadł mi do gustu, taki troszkę lekko cynamonowy, a ja nie przepadam za cynamonen. Jednak tak jest skomponowany, że wręcz mnie urzekł. Jak całowałam główkę dziecka koleżanki to ten zapach aż przechodził na jego włoski. Pachniał tak ładnie, że chciało się go tulić i tulić :) Spróbuję jeszcze innych kosmetyków z bakuchiolem, ale jeśli żadnego nie będzie mi się tak przyjemnie stosowało jak Resibo, to na pewno do niego wrócę choćby i przez lato jak już wdrożę retinol, aby było go czym zastąpić.
    Zalety:
    • Wszystko