Pudry do twarzy

Kiko Milano Radiant Fusion Baked Powder Wypiekany mineralny puder prasowany

KIKO Milano Radiant Fusion Baked Powder Rozświetlający Puder Mineralny 02
Kiko Milano Radiant Fusion
notino.pl
KIKO Milano Radiant Fusion Baked Powder rozświetlający puder mineralny 02 Sand 8.5g

• 18 lutego 2025 o 21:56
    Puder Kiko Milano Radiant Fusion Baked Powder to jeden z tych produktów, który nie tylko spełnia swoje zadanie, ale także zapewnia chwilę przyjemności w trakcie aplikacji. Jest to wypiekany mineralny puder prasowany, który łączy w sobie doskonałe wykończe
    Pierwsze wrażenia Już po otwarciu opakowania zauważyłam jego subtelną, przyjemny waniliowy zapach. Puder ma bardzo jedwabistą konsystencję, co sprawia, że aplikacja jest wyjątkowo gładka i przyjemna. Produkt jest dobrze napigmentowany, ale nie daje efektu "ciężkiego" makijażu, co pozwala uzyskać naturalny, promienny wygląd. Działanie i efekt Puder idealnie wygładza skórę, wyrównując jej koloryt i matując ją bez uczucia przesuszenia. Dzięki mineralnej formule, puder nie zapycha porów i jest delikatny dla skóry. Używam go do wykończenia makijażu, a także do poprawek w ciągu dnia. Doskonale łączy się z podkładem i nie waży się na skórze. Efekt jest promienny, ale nie tłusty, a skóra wygląda zdrowo i świeżo. Wady Podsumowanie- Kiko Milano Radiant Fusion Baked Powder to produkt, który polecam wszystkim, którzy szukają pudru łączącego lekkie matowienie z naturalnym, promiennym efektem. Dzięki swojej mineralnej formule jest bezpieczny dla skóry, a jego przyjemny zapach wanilii sprawia, że aplikacja to prawdziwa przyjemność. Idealny do codziennego użytku, zarówno na specjalne okazje, jak i na co dzień.
    Zalety:
    • Luksusowe wykończenie – nadaje skórze naturalny blask, bez efektu "maski".
    • Przyjemny zapach wanilii – subtelny, ale dodający przyjemności w trakcie aplikacji.
    • Dobre matowienie – idealnie matuje skórę, nie przesuszając jej.
    • Długi czas utrzymywania się – nie trzeba poprawiać makijażu przez cały dzień.
    • Mineralna formuła – delikatna dla skóry, nie zapycha porów.
    Wady:
    • Jedyne, co można uznać za wadę, to fakt, że puder może nie być wystarczająco mocno matujący dla osób z bardzo tłustą skórą w strefie T. W takim przypadku może być konieczne nałożenie go w kilku warstwach.
    goha80
    1 sierpnia 2024 o 17:47
    Dobry do torebki!
    Zasadzałam się na ten puder od ładnych kilku lat. Czekałam momentu aż pokończą mi się wszystkie pudry by z czystym sumieniem zamówić na kiko kilka produktów i w końcu ten puderek. Wszystkie kosmetyki KIKO mają piękne, estetyczne opakowania. nie inaczej jest z tym pudrem. Puderniczka jest piękna, srebrna z lusterkiem. Wygląda luksusowo. Ja jak większość używam do nakładania pędzla więc noszę go osobno. Puszku nie lubię używać. Sam puder mam w najjaśniejszym kolorze. Jest to piękny jasny beżyk w ciepłym tonie. Puder pachnie wanilią - jak wafelki! Sam efekt dla wielbicielek blasku będzie za słaby. Ja szukałam akurat takiego więc dla mnie jest super. Nie ma w nim drobinek. Nie świeci się. daje efekt gładkiej, satynowej skóry. O to mi chodziło. Jest świetny do poprawek w ciągu dnia. Matowi i utrwala ale nie jest to chamski płaski mat. Polecam! Klasa!
  • 17 maja 2023 o 22:40
    Niby ok, ale...
    Puder bardzo ładnie matuje cerę z rozszerzonymi porami, jednakże mam wrażenie, że delikatnie podkreśla zmarszczki mimiczne, kiedy omijam te miejsca i używam jedynie na policzki, cały makijaż jakoś wygląda. Nie polecam pod oczy starszym kobietom, bo wysusza.
    Zalety:
    • Ładnie matuje cerę mieszaną
    • Zmniejsza widoczność porów
    Wady:
    • Wysusza i podkreśla drobne zmarszczki
  • 13 stycznia 2022 o 15:08
    Pozytywne zaskoczenie!
    Mimo, że puder wydaje się dość jasny, pięknie dopasował się do mojej cery. Łatwo rozprowadza się go pędzlem i długo utrzymuje się na twarzy. Jest też bardzo wydajny. Plus za piękne opakowanie, mały minus - puder trochę się sypie podczas nabierania pędzlem. Ogólnie - produkt godny polecenia i wart swojej ceny.
    Zalety:
    • Trwały, wydajny
    Wady:
    • Lekko się sypie
  • 10 stycznia 2022 o 10:15
    Super!
    Puder mocno mnie zaskoczył. Przy mojej problematycznej cerze sprawdza się naprawdę dobrze. Zakrywa zaczerwienia, ładnie dopasowuje się do koloru cery. Twarz po nałożeniu produktu wygląda naturalnie. Polecam :)
    Zalety:
    • naturalny efekt
    • maskuje zaczerwienienia
    • wygodne opakowanie z lusterkiem :)
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta